روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳، مدیرعامل هلدینگ صدر تامین که برای هفدهمین بار در طول دو سال گذشته به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده بود، از معدن طلای مادوفتی، کارخانه استحصال طلای تفتان و اقدامات انجام شده در انباشتگاه باطله خشک بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، در این بازدید محمدرضا رضوانیانزاده، رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه معادن پارس تامین و مدیر طرحها و پروژههای تاصیکو، سید محمدصابر پرورش، معاون امور شرکتهای تاصیکو و مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن کردستان امیرحسین نادری را همراهی میکردند و محمد نبی نوری، مدیرعامل و رحمان رحمتزهی، اعضای هیئت مدیره شرکت توسعه معادن پارس تامین نیز حضور داشتند.
نادری در این بازدید با تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته از سوی شرکت توسعه معادن پارس تامین و کارخانه طلای صدر تفتان، بر لزوم تسریع در اجرای طرحهای توسعهای از جمله افزایش تولید در کارخانه استحصال طلای تفتان به یک تن در سال، احداث کارخانه استحصال طلا با ظرفیت پنج تن در سال و احداث کارخانههای بعدی طبق برنامهریزی تاکید کرد.
نایب رئیس هیئت مدیره تاصیکو با بیان اینکه سیستان و بلوچستان، یکی از استانهای دارای پتانسیل بالای معدنی در کشور است، از توسعه سرمایهگذاری این هلدینگ در مناطق معدنی این استان خبر داد و پروژه احداث کارخانه استحصال طلا با ظرفیت بیشتر در سال را از طرحهای در دست اجرای این هلدینگ معرفی کرد که قرار است توسط شرکت توسعه معادن پارس تامین انجام شود.
وی همچنین توجه به مسئولیتهای اجتماعی را یکی از شاخصههای فعالیت هلدینگ صدر تامین در استان سیستان و بلوچستان دانست و از افزایش سطح این خدمات در سال جاری خبر داد.
نادری با تاکید بر بهکارگیری دانش فنی بومی در ساخت کارخانه استحصال طلای تفتان، اشتغال و بهکارگیری نیروی انسانی بومی منطقه به همراه آموزش مستمر و تخصصی را یکی از نقاط قوت این کارخانه نام برد.
بازدید و بررسی روند عملیات معدنکاری، حمل ماده معدنی، راهاندازی و بررسی عملکرد آزمایشگاه کارخانه، بررسی عملکرد تجهیزات و ماشینآلات و روند فعالیت کارخانه به منظور تولید پایدار محصول با کیفیت طبق استاندارد و نیز در نشست هماندیشی با مدیران کارخانه و مسئولان از دیگر برنامههای این سفر بود.
شرکت سرمایهگذاری صدر تامین از بزرگترین و راهبردیترین هلدینگهای معدنی کشور و متعلق به شستا است که سرمایهگذاری در تولید طلا و عناصر کمیاب را در سالهای اخیر در دستور کار خود قرار داده و پروژههای بزرگی در استانهای سیستان و بلوچستان و کردستان را انجام داده است .
بر اساس این گزارش، پروژه طلای صدر تامین در استان سیستان بلوچستان در افق ۱۴۰۹ به تولید ۱۱ تن طلا در سال، ایجاد بیش از ۱۱ هزار شغل در منطقه و نیز موجب توسعه و آبادانی استان و ظهور قطب جدید طلا در ایران و منطقه خواهد بود.
انتهای پیام//