سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۵:۰۶ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۴:۳۹ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

هم‌زمان با هفته دولت رقم خورد؛

بازدید مقامات شهرستان خواف از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان

به مناسبت بزرگداشت هفته دولت، روسای ادارات شهرستان خواف از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان بازدید کردند. در این بازدید معاون بهره‌برداری شرکت فولاد سنگان، معاون مالی و مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان و جمعی از مدیران و روسای شرکت فولاد سنگان حضور داشتند.

به مناسبت بزرگداشت هفته دولت، روسای ادارات شهرستان خواف از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان بازدید کردند. در این بازدید معاون بهره‌برداری شرکت فولاد سنگان، معاون مالی و مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان و جمعی از مدیران و روسای شرکت فولاد سنگان حضور داشتند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، محسن دلیر، فرمانده حوزه مقاومت بسیج سیدالشهدا شهرستان خواف ضمن بررسی شرایط کنونی کشور و برشمردن دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف، بیان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی نهضت خدمت‌رسانی به مردم به خصوص در مناطق کم‌برخوردار با جدیت در جریان است.

وی تاسیس شرکت‌های صنعتی و معدنی در منطقه سنگان را گام بزرگی در این راه برشمرد و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تبیین این دستاوردهای مهم در حوزه‌های تولید، مسئولیت اجتماعی، اشتغال‌زایی و… را امری مهم در شناخت هرچه بیشتر توانمندی‌های داخلی دانست.

سید علی شمسی‌نیا، معاون بهره‌برداری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ضمن خیرمقدم به مسئولان شهرستان، عنوان کرد: بیست و سومین مرحله بازدید راهیان پیشرفت به همت بسیج اصناف و ادارات شهرستان خواف و با همکاری شرکت فولاد سنگان در حال پیگیری و انجام است.

وی تصریح کرد: با توجه به رویدادها و اقدامات صورت گرفته در کشور و در راستای تبیین اهداف و افتخارات انقلاب در حوزه‌های مختلف، راهیان پیشرفت این بار با حضور روسای پایگاه‌های مقاومت ادارات در شهرستان خواف صورت گرفت.

شمسی‌نیا با تشریح روند فعالیت کارخانه فولاد سنگان، مهم‌ترین چالش پیش روی تولید را مسئله انرژی دانست و افزود: برای افزایش بهره‌وری و تولید لازم است این امر به طور جدی پیگیری شود و مردم نیز با رعایت الگوی مصرف می‌توانند نقش مهمی در این راستا ایفا کنند.

معاون بهره‌برداری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اظهار داشت: در سال گذشته علی‌رغم کمبود انرژی در عرصه تولید موفقیت‌های خوبی به دست آوردیم و در سال جاری نیز با برنامه‌ریزی صورت گرفته به دنبال حداکثر بهره‌وری هستیم.

محمد زمانیان، معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد سنگان با اشاره به سرمایه‌گذاری صورت گرفته در منطقه سنگان، ابراز کرد: در حال حاضر با حضور چندین شرکت در منطقه شاهد شکوفایی آن هستیم.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی صنعت، تاکید کرد: برای توسعه نیازمند جذب سرمایه از راه‌های مختلف هستیم و با وجود تحریم‌های مالی و بانکی ظالمانه زمینه مساعدی برای اجرای طرح‌های توسعه شرکت فولاد سنگان فراهم شده است.

زمانیان خاطرنشان کرد: در راستای شعار سال مشارکت مردم به معنی اعتماد به مردم و کم شدن نقش دولت در اموری است که مردم توانمندی تصمیم‌سازی و مدیریت آن در قالب‌های مختلف را دارند و دولت باید ضمن حمایت نقش تسهیل‌گری را بر عهده بگیرد.

گفتنی است که در این بازدید فرماندهان پایگاه‌های مقاومت ادارات شهرستان خواف با حضور در شرکت فولاد سنگان از کارخانجات تولید گندله، کنسانتره و گلوله‌سازی این شرکت بازدید به عمل آوردند.

انتهای پیام//

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه:

۱۶:۱۶ /شنبه/۱۷ خرداد ۱۴۰۴

در پی مصرف بالای برق،

۱۲:۲۴ /شنبه/۱۷ خرداد ۱۴۰۴

در راستای بهره‌وری تولید انجام شد؛

۱۴:۵۵ /سه شنبه/۱۳ خرداد ۱۴۰۴

در نهمین اجلاس ملی رضایتمندی مشتری صورت گرفت؛

۱۳:۰۶ /سه شنبه/۱۳ خرداد ۱۴۰۴

در نهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری،

۸:۲۷ /سه شنبه/۱۳ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/17

226083

فلزات آنلاین

1404/03/17

858230

فلزات آنلاین

1404/03/17

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/17

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/17

29969

فلزات آنلاین

1404/03/17

16133

فلزات آنلاین

1404/03/17

43843

فلزات آنلاین

1404/03/17

65608

فلزات آنلاین

1404/03/17

47680

فلزات آنلاین

1404/03/17

42704

فلزات آنلاین

1404/03/17

41045

فلزات آنلاین

1404/03/17

37485

فلزات آنلاین

1404/03/17

36632

فلزات آنلاین

1404/03/17

42977

فلزات آنلاین

1404/03/17

39483

فلزات آنلاین

1404/03/17

58799

فلزات آنلاین

1404/03/17

34844

فلزات آنلاین

1404/03/17

42196

فلزات آنلاین

1404/03/17

57342

فلزات آنلاین

1404/03/17

6617300