مدیر عامل شرکت آکپای ایران کیش با اشاره به معضلات تامین مواد اولیه در سال ۹۷، گفت: در سال گذشته برای تهیه مواد اولیه با مشکلاتی مواجه بودیم که امسال خوشبختانه با اقداماتی که بورس کالا انجام داد این موانع از میان رفت و تولیدکنندگان با سهمیهبندیهای صورت گرفته، راحتتر میتوانند مواد اولیه مورد نیاز خود را تهیه کنند.
غلامرضا حکیمی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، با اشاره به وضعیت بازار مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی در ایران، اظهار داشت: شرایط بازار برای افرادی که محصولات با کیفیت تولید میکنند، وضعیت مناسبی است و شرکت آکپای ایران کیش، در سالهای اخیر به یک برند معروف تولید مقاطع آلومینیومی تبدیل شده و به دلیل تولید محصول باکیفیت هیچ مشکلی در زمینه فروش مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی ندارد. در واقع شرکتهایی که اجناس با کیفیت تولید میکنند تحت تاثیر هیچ عاملی قرار نمیگیرند و اتفاقاتی همچون تحریم، رکود ساختوساز و … تاثیر اساسی و منفی بر روی کیفیت و میزان فروش محصولات شرکتهای معتبر نمیگذارد.
وی در ادامه، خاطرنشان کرد: آنچه در سال جاری شاهد آن بودیم توجه بیش از پیش مصرفکنندهها به موضوع کیفیت اجناس است و چون محصول تولید شده در شرکت آکپای ایران کیش، دارای بالاترین میزان سطح کیفی ممکن است، متقاضیان و خریداران خود را همچنان دارد و ما با کاهش تقاضا مواجه نبودیم.
مدیر عامل شرکت آکپای ایران با اشاره به اینکه این شرکت در زمینه تولید پروفیل و مقاطع آلومینیومی بیش از ۱۰ سال تجربه دارد،، بیان کرد: شرکت آکپای ایران با تولید انواع پروفیلهای اختصاصی آلومینیوم و رنگکاری به روشهای الکترواستاتیک، دکورال و آنادایزینگ در کوتاهترین زمان، بیشترین حجم تولید پروفیلهای اختصاصی آلومینیومی کشور را به خود اختصاص داده است.
حکیمی در مورد نحوه تهیه شمش و بیلت از سوی تولیدکنندگان، اظهار کرد: شمش و بیلت هماکنون به میزانی در بورس و بازار توزیع و عرضه میشود که تمام نیاز تولیدکنندگان را پوشش دهد و چون شمش آلومینیوم یک محصول داخلی است، تولیدکنندگان در زمینه تهیه آن با مشکلی روبه رو نیستند. تنها عناصر و مواد شیمیایی مورد استفاده در آلیاژسازی وارداتی است که این آلیاژها نیز از کشور ترکیه وارد میشود و ما در زمینه واردات عناصر تاکنون با مشکلی مواجه نشدهایم.
وی درمورد قوانین مبنی بر ممنوعیت واردات پروفیلها و مقاطع آلومینیومی، اذعان داشت: ممنوعیت واردات پروفیل و مقاطع آلومینیومی تاثیری بر میزان تولیدات ما نداشته است و همچنان طبق روال گذشته تمام محصولاتی که تولید میکنیم، در بازار به فروش میرسد. در واقع قبل از شروع تحریمها و ممنوعیتهای وارداتی نیز شرکت ما به راحتی با کالاهای وارداتی رقابت میکرد و هیچ وقت ورود پروفیلها و مقاطع آلومینیومی موجب کاهش میزان تولید و عدم فروش کالاهای ما نشده بود.
مدیر عامل شرکت آکپای ایران کیش با مقایسه کیفیت مقاطع آلومینیومی تولید داخلی و وارداتی، تصریح کرد: مقاطع تولید شده در کارخانههای ایرانی با اجناس تولید شده در کارخانههای ترکیه از لحاظ کیفیت فرقی با یکدیگر ندارند، البته در برخی موارد تولیدات داخلی مرغوبتر هستند. در ایران دو دسته مشتری وجود دارد، یک دسته از افراد همواره به دنبال محصولات با کیفیت هستند و به همین دلیل، به سراغ کالاهای تولید شده داخلی میآیند، علاوه بر کیفیت، مزیت دیگری که خرید از کارخانجات داخلی دارد این است که تناژ و سرعت دسترسی به محصول باکیفیت نیز توسط خریداران قابل پیشبینی و مدیریت است.
حکیمی در ادامه افزود: دسته دوم مشتریها، مصرفکنندگانی هستند که ترجیح میدهند محصولات ارزان قیمت خریداری کنند که برای ارضای این دسته از مشتریان نیز اجناس تولیدشده داخلی انتخاب مناسبتری است.
وی تصریح کرد: امکان خرید مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی از کشورهای اروپایی وجود دارد ولی متقاضیان باید بیش از دو ماه منتظر دریافت کالای خود باشند، به همین خاطر، تهیه این مقاطع با مشکلاتی همراه است و به علت همین تاخیر زمانی، مصرفکنندهها ترجیح میدهند، بیشتر کالای داخلی مصرف کنند.
مدیر عامل شرکت آکپای ایران کیش با اشاره به مشکلات موجود در زمینه تولید مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی، گفت: مهمترین و بزرگترین مشکلی که در زمینه تولید اجناس آلومینیومی با آن مواجه هستیم، کمبود تنوع در زمینه تولید است، اگرچه شرکت آکپا در این زمینه از رقبای خارجی نیز بهتر عمل کرده است اما اگر همه تولیدکنندگان بتوانند تنوع محصولات خود را بیشتر کنند، قطعا به طور کامل از واردات بینیاز خواهیم شد.
حکیمی در ادامه خاطرنشان کرد: با اینکه، بیلتهای تولیدشده در ایران از لحاظ کیفیت مواد اولیه مصرفی در بالاترین سطح ممکن قرار دارد اما در حال حاضر به دلیل کاهش قدرت خرید مصرفکننده میزان فروش کاهش داشته است و این کاهش میزان فروش به بدنه تولید ضربه سنگینی وارد میکند.
وی در مورد فرایند آنادایزینگ، توضیح داد: تجهیزات آنادایزینگ در ایران، مربوط به ۳۰ سال پیش است و قدیمی بودن دستگاهها موجب کاهش کیفیت پروفیلها و مقاطع رنگکاری شده میشود.
انتهای پیام//