سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۴۵ /یکشنبه/۱۶ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۵۹ /چهارشنبه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ صورت گرفت؛

تامین مفتول مسی آمریکا توسط کشورهای کانادا و مکزیک

طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲، ایالات متحده آمریکا رتبه نخست در واردات مفتول مسی جهان را داشته‌ است. حجم واردات مفتول مسی آمریکا طی این دوره به‌ طور متوسط حدود ۱۵۶ هزار تن در سال برآورد شد و کشور‌های کانادا و مکزیک، بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان مفتول مسی آمریکا در سال‌های اخیر بوده‌اند.

طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲، ایالات متحده آمریکا رتبه نخست در واردات مفتول مسی جهان را داشته‌ است. حجم واردات مفتول مسی آمریکا طی این دوره به‌ طور متوسط حدود ۱۵۶ هزار تن در سال برآورد شد و کشور‌های کانادا و مکزیک، بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان مفتول مسی آمریکا در سال‌های اخیر بوده‌اند. کانادا در مقایسه با مکزیک، سهم بسیار بیشتری در تامین مفتول مسی ایالات متحده آمریکا داشته است؛ به‌گونه‌ای که در این دوره به‌ طور میانگین ۸۸ درصد مفتول مسی آمریکا را تامین کرد. عمده صادرات مفتول مسی کانادا و مکزیک به مقصد آمریکا بود اما حجم صادرات کانادا بسیار بیشتر بوده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات، یکی از اصلی‌ترین کاربردهای کاتد مس در دنیا، تولید مفتول مسی است. با توجه به بررسی‌های انجام شده در آتورپات، چیزی حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کاتد مس تولید شده در جهان، برای تولید مفتول مسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های بارز این محصول می‌توان به رسانایی الکتریکی بالا، شکل‌پذیری و مقاومت فیزیکی بالا اشاره کرد. مفتول مسی با توجه به خواص الکتریکی بالا، بیشترین کاربرد را در صنایع الکتریکی و الکترونیکی از جمله سیم و کابل دارد؛ سیم و کابل تولید‌ شده از مفتول مسی علاوه بر تولید محصولات الکترونیکی، در صنعت ساختمان و خودروسازی نیز کاربرد‌های متعددی دارند.

در سال ۲۰۲۲ کشور امارات متحده عربی با حجم ۳۵۷ هزار تن، بزرگ‌ترین صادرکننده مفتول مسی جهان و کشور ایالات متحده آمریکا بزرگ‌ترین وارد‌کننده این محصول بوده‌ است. پس از آمریکا کشورهای عربستان سعودی و مکزیک به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. تجارت جهانی مفتول مسی در سال ۲۰۲۲، چیزی حدود دو میلیون و ۲۲۰ هزار تن بوده‌ است.

تامین‌کنندگان اصلی مفتول مسی آمریکا

واردات مفتول مسی ایالات متحده آمریکا طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲، به‌ طور متوسط سالانه برابر با ۱۵۶ هزار تن بوده‌ است که بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان مفتول مسی آمریکا طی این دوره کشور‌های کانادا و مکزیک بودند. طبق بررسی‌های انجام‌ شده، سهم متوسط کانادا در تامین این بازار طی دوره مذکور، چیزی حدود ۸۸ درصد و سهم کشور مکزیک در این بازار حدود ۸ درصد برآورد شده است؛ بنابر‌این می‌توان گفت که در این دوره، کشور کانادا بزرگ‌ترین تامین‌کننده مفتول مسی آمریکا بوده‌ است.

حجم صادرات مفتول مسی کانادا در سال ۲۰۲۲، برابر با حدود ۱۶۳ هزار تن بود که از این مقدار حدود ۱۶۲ هزار تن برابر با ۹۹ درصد به مقصد ایالات متحده آمریکا صادر شد؛ همچنین حجم صادرات مفتول مسی کشور مکزیک در سال ۲۰۲۲، برابر با حدود هفت هزار و ۲۵۰ تن بود که تمامی آن به کشور آمریکا صادر شد. مقایسه میزان صادرات دو کشور نشان‌ می‌دهد که صادرات مفتول مسی مکزیک نسبت به کانادا بسیار کمتر بوده‌ است.

کشور‌های کانادا و مکزیک، هر دو از همسایگان ایالات متحده آمریکا هستند و از لحاظ موقعیت جغرافیایی و مسافت با این کشور، در موقعیت مشابهی قرار‌ گرفته‌اند. بنابر‌این، هزینه حمل‌و‌نقل به آمریکا برای هر دو کشور برایر بوده و از لحاظ موقعیت جغرافیایی، برتری چندانی نسبت به یکدیگر ندارند.

بررسی‌ها نشان داد مراودات تجاری مکزیک و آمریکا در مقایسه با کانادا و آمریکا، در سطح بالاتری قرار داشته و قیمت عرضه مفتول مسی مکزیک نسبت به کانادا کمتر است. بنابراین، کشور مکزیک از دو جنبه مراودات تجاری و قیمت عرضه مناسب نسبت به کانادا برتری دارد. با این وجود، سهم کانادا در تامین مفتول مسی ایالات متحده بسیار بیشتر از مکزیک بوده‌ و این گزارش به بررسی عوامل موثر در سهم دو کشور در این بازار پرداخته‌ است.

تولید کاتد مس در کانادا و مکزیک

در نمودار یک، روند تولید کاتد مس در کشور‌های کانادا و مکزیک از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲ نمایش داده شده است. این نمودار نشان‌ می‌دهد که طی این دوره، روند تولید کاتد مس در کانادا تقریبا کاهشی بوده و به‌ طور متوسط برابر با ۲۹۵ هزار تن در سال است. میزان تولید کاتد مس در مکزیک بر خلاف کانادا افزایشی بوده و از ۲۶۷ هزار تن در سال ۲۰۱۴ به حدود ۴۲۸ هزار تن در سال ۲۰۲۲ افزایش یافت و به‌ طور متوسط طی این دوره برابر با ۳۳۵ هزار تن در سال بوده‌ است. طبق بررسی‌های انجام شده در آتورپات، حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کاتد مس تولید شده در دنیا جهت تولید مفتول مسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر این اساس، روند تولید مفتول مسی را با مصرف کاتد مس هم‌راستا در نظر می‌گیریم. مصرف کاتد مس و به دنبال آن تولید مفتول مسی در کشور مکزیک، طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲ با نرخ رشد مرکب سالانه ۱۲.۷ درصد همراه بود؛ با این وجود، سهم مکزیک در تامین مفتول مسی آمریکا بسیار کمتر از کانادا بوده‌ است.

طبق برآوردهای ما کشور کانادا در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۳۵ هزار تن مفتول مسی تولید کرد و این در حالی است که در سال ۲۰۲۲ حجم صادرات این محصول به آمریکا حدود ۱۶۳ هزار تن بود. در صورتی که کشور مکزیک با وجود تولید بیش از ۳۱۲ هزار تن مفتول مسی در سال ۲۰۲۲، فقط هفت هزار و ۲۵۰ تن از آن را صادر کرد.

تولید مفتول مسی در کانادا و مکزیک

همان‌ طور که در نمودار ۲ مشاهده می‌شود، تولید مفتول مسی کشور مکزیک در این دوره روند افزایشی داشت و از حدود ۱۲۰ هزار تن در سال ۲۰۱۴ به بیش از ۳۱۲ هزار تن در سال ۲۰۲۲ افزایش پیدا کرد. این در حالی است که حجم مصرف مفتول مسی در این سال حدود ۴۱۷ هزار تن برآورد شد؛ بنابراین می‌توان گفت که کشور مکزیک برای تامین نیاز داخلی، علاوه بر تولید به واردات مفتول مسی نیز نیاز دارد. روند تولید مفتول مسی در کشور کانادا طی این دوره نوسانی بود و به‌ طور متوسط سالانه حدود ۱۲۸ هزار تن مفتول مسی در این کشور تولید شد. مصرف مفتول مسی در این کشور بر خلاف مکزیک پایین بوده و طی این دوره روند کاهشی داشت؛ به‌ طوری که از حدود ۲۸ هزار و ۲۰۰ تن در سال ۲۰۱۴ به حدود پنج هزار تن در سال ۲۰۲۲ کاهش یافت که تقاضای پایین مفتول مسی در کشور کانادا را نشان می‌دهد.

با وجود مراودات تجاری بالای مکزیک و آمریکا و مسافت جغرافیایی کم این دو کشور، عوامل مهمی مانند حجم بالای مصرف مفتول مسی در کشور مکزیک و افزایش تقاضا برای این محصول به‌ ویژه در سال‌های اخیر، مانعی برای افزایش صادرات به کشور‌ ایالات متحده آمریکا شده‌ است؛ این موانع موجب رشد صادرات مفتول مسی کانادا به آمریکا و پیشی گرفتن از مکزیک در این بازار بودند.

برچسب‌های این مطلب: صادرات | فلزات‌آنلاین | مفتول مس | واردات

مدیر توسعه بازار شرکت تولیدی دنیای مس کاشان:

۱۲:۰۵ /سه شنبه/۱ خرداد ۱۴۰۳

در 10 سال اخیر صورت پذیرفت؛

۱۰:۲۹ /سه شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدیر کارخانه صنایع زرین مس پاسارگاد مطرح کرد:

۱۶:۳۶ /چهارشنبه/۲۳ اسفند ۱۴۰۲

احمد باقری، مدیرعامل شرکت مس کابل آریا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۱۲ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

احمد عروجی، مدیرعامل شرکت گیل‌راد شمال در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۱۸ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

احسان رحمانی، مدیرعامل شرکت مسبار کاوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۵۵ /شنبه/۱۲ شهریور ۱۴۰۱

وحید اسلامیان، مدیرعامل شرکت صنایع دنیای مس کاشان در گفت‌و‌گو با «فلزات آنلاین»:

۱۷:۴۶ /دوشنبه/۱۶ دی ۱۳۹۸

مدیر عامل صنایع مس کاوه:

۱۱:۱۶ /شنبه/۲ شهریور ۱۳۹۸
به زودی یادداشت‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

معامله 80 هزار تنی مس در 6 ماه

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

واردات 160 هزار تنی کاتد مس به عربستان

۲۰:۱۲ /پنجشنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

تراز تجاری مفتول مسی عربستان

۱۱:۵۱ /سه شنبه/۲۹ اسفند ۱۳۹۶
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/15

235036

فلزات آنلاین

1403/10/15

657272

فلزات آنلاین

1403/10/15

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/15

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/15

26948

فلزات آنلاین

1403/10/15

14181

فلزات آنلاین

1403/10/15

43046

فلزات آنلاین

1403/10/15

47139

فلزات آنلاین

1403/10/15

43126

فلزات آنلاین

1403/10/15

42038

فلزات آنلاین

1403/10/15

30205

فلزات آنلاین

1403/10/15

31122

فلزات آنلاین

1403/10/15

29581

فلزات آنلاین

1403/10/15

38306

فلزات آنلاین

1403/10/15

36125

فلزات آنلاین

1403/10/15

60097

فلزات آنلاین

1403/10/15

28929

فلزات آنلاین

1403/10/15

43471

فلزات آنلاین

1403/10/15

48207

فلزات آنلاین

1403/10/15

5195600