سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۱۱ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۴۳ /شنبه/۲ شهریور ۱۳۹۸

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین:

تحریم فلزات قیمت محصولات را افزایش داده است

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت می‌کند و مصرف‌کننده قطعات ریختگی آلومینیومی است، درخصوص تاثیر تحریم‌ها بر افزایش قیمت‌ها، گفت: در سال‌های اخیر با وضع تحریم‌ها، شاهد افزایش قیمت‌ها‌ در تمامی حوزه‌ها از جمله تامین مواد اولیه، قطعات ریختگی آلومینیومی، تولید قالب‌ها، طراحی‌ها و ... بوده‌ایم اما شرکت ما برای بقا در بازار برنامه‌ریزی‌هایی داشته و با ثابت نگه داشتن قیمت محصولات نهایی توانسته خود را در گردونه رقابت حفظ کند.

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت می‌کند و مصرف‌کننده قطعات ریختگی آلومینیومی است، درخصوص تاثیر تحریم‌ها بر افزایش قیمت‌ها، گفت: در سال‌های اخیر با وضع تحریم‌ها، شاهد افزایش قیمت‌ها‌ در تمامی حوزه‌ها از جمله تامین مواد اولیه، قطعات ریختگی آلومینیومی، تولید قالب‌ها، طراحی‌ها و … بوده‌ایم اما شرکت ما برای بقا در بازار برنامه‌ریزی‌هایی داشته و با ثابت نگه داشتن قیمت محصولات نهایی توانسته خود را در گردونه رقابت حفظ کند.

کاوه علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، با اشاره به تاثیر تحریم‌ها بر صنایع تولیدی کشور، اظهار داشـــت: بیــــش از نیمـــی از شرکــــت‌های تولیدکننده محصولات ضروری و مورد نیاز مردم، مانند لوازم خانگی؛ در سال‌های اخیر، بر اثر تحریم‌ها میزان تولید خود را کاهش داده یا مجموعه خود را تعطیل کرده‌اند؛ تاثیر تحریم‌های وضع شده به اندازه‌ای بوده که امکان ادامه فعالیت و حضور در بازارهای جهانی را از ما گرفته است.

وی درخصوص تامین مواد اولیه ضروری، بیان کرد: در حال حاضر، بر اثر تحریم‌ها خرید مواد اولیه برای ما مشکل شده و همچنین امکان واردات و استفاده از طراحی‌ها و قالب‌های جدید نیز برای ما غیرممکن شده است.

واردات قطعات مورد نیاز میسر نیست

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین درباره محصولات تولیدی این شرکت، اذعان کرد: در کارخانه این شرکت، ۳۵۰ نوع لوازم خانگی تولید و عرضه می‌شود که شامل: اجاق گاز، یخچال، هود و … است که برخی قطعات مورد استفاده برای ساخت این محصولات را در داخل تولید و برخی را نیز از خارج کشور وارد می‌کنیم البته امکان واردات برخی از قطعات در شرایط فعلی برای ما میسر نیست.

علیزاده در مورد افت فروش محصولات این کارخانه، توضیح داد: از سال گذشته تاکنون ۴۰درصد افت میزان فروش داشته‌ایم که به همین میزان، تولیدات ما نیز کاهش یافته است البته امیدواریم این روند نزولی ادامه‌دار نباشد.

وی درمورد قطعات آلومینیومی به کار رفته در لوازم خانگی تولید شده توسط این کارخانه، خاطرنشان کرد: قطعاتی همچون سرشعله، فیلترینگ، لوله، شیلنگ، شیر و … از فلز آلومینیوم ساخته می‌شود.

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین در ادامه بیان کرد: در سال‌های گذشته این قطعات را وارد می‌کردیم و با آغاز تحریم‌ها و مشکلات ایجاد شده از سوی دولت آمریکا، وارد کردن این قطعات به سختی صورت می‌گیرد؛ گفتنی است که تحریم فلزات نیز کار را برای تولیدکنندگان داخلی، سخت‌تر از گذشته کرده است.

قانون منع واردات، فلج کننده است

علیزاده درباره تاثیر قانون منع واردات، بیان کرد: این قانون به جای کمک، بیشتر به تولیدکنندگان محصولات آلومینیومی ضربه زده است، برخی از قطعات مورد استفاده در لوازم خانگی در کشور تولید نمی‌شود و حتما باید از طریق واردات نیاز به این قطعات برطرف شود اما بدون ایجاد زیرساخت‌های حمایتی برای تولید قطعات بومی، عملا وضع این‌گونه قوانین به فرآیند و روند تولید ما ضربه زده‌ است.

وی در ادامه تصریح کرد: زمانی وضع این قانـــون می‌توانســـت بــــه تولیدکننــــدگان و مصرف‌کنندگان داخلی کمک کند که ما شرایط و زمینه‌های تولید قطعات آلومینیومی را داشته باشیم اما این قانون هنگامی وضع شد که هیچ کدام از قطعه‌سازان داخلی قادر به تولید قطعات باکیفیت و درخواستی ما نبودند؛ به همین جهت محصول ما نیمه تمام در کارخانه باقی می‌ماند.
معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین در ادامه تصریح کرد: امکان ثبت سفارش از ما گرفته شده است اما ما به برخی از قطعات نیاز داریم به همین خاطر مجبور هستیم همان قطعات را هرطور که شده حتی باکیفیت پایین‌تر وارد کنیم.

علیزاده درخصوص تولید قطعات بی‌کیفیت داخلی، بیان کرد: قطعات آلومینیومی مورد استفاده در لوازم خانگی که در داخل کشور تولید می‌شود، باکیفیت نیست و از استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد.

وی در ادامه توضیح داد: زمانی که قانون منـــع واردات را وضـــع کردنــد، برخــــی از تولیدکنندگان داخلی همچون شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی تصور می‌کردند که با وضع این قانون وضعیت فروش آن‌ها بهبود می‌یابد، درصورتی که اینگونه نشد.

انتظاراتی که هرگز برآورده نمی‌شود

معاون مدیرعامل شرکت پارس بیشل آرین درخصوص حمایت‌های دولت از بخش‌های خصوصی، بیان کرد: اگر دولت از تولیدکنندگان داخلی حمایت می‌کرد، می‌توانست انتظار بهبود کیفیت محصولات را داشته باشد اما دولت نه تنها در زمینه طراحی قالب و تامین مواد اولیه، از شرکت‌ها حمایتی نمی‌کند بلکه با وضع قانون‌های بی‌اساس ادامه فعالیت را برای ما مدام سخت‌تر از گذشته می‌کند و در نهایت نیز تنها انتظار بهبود کیفیت و افزایش تولید را دارند که البته با این شرایط تحریم‌ها، این انتظار هرگز برآورده نخواهد شد.

علیزاده درخصوص صادرات محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای همسایه، گفت: امکان صادرات به کشورهای همسایه برای ما مهیا است و ما درحال حاضر به کشور عراق و آذربایجان صادرات داریم اما صادرات به نسبت گذشته بسیار محدود و کم شده است و ترجیح می‌دهیم با توجه به قیمت دلار و شرایط پیش آمده صادراتی نداشته باشیم.

هم‌زمان با افزایش تولید آلومینیوم چین،

۹:۱۱ /یکشنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۳

در ماه جولای 2024،

۱۲:۵۱ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

در پی گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۱۵:۵۷ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای،

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

مدیر تولید شرکت تلاش شوفاژ البرز:

۱۲:۱۴ /شنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۱

مدیر کارگاه ریخته‌گری منصوری:

۷:۰۱ /دوشنبه/۱۱ مهر ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران:

۹:۱۶ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

حسنعلی رضایی مقدم، مدیرعامل شرکت نورد آلومینیوم در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آلومینیوم متحد هشدار داد:

۱۱:۴۴ /دوشنبه/۲۲ فروردین ۱۴۰۱

محمد بهرامی، مدیرعامل شرکت فراسازان آلومینیوم میهن طی یادداشتی نوشت:

۵:۲۵ /شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۳

مرتضی اسلامی‌فرد، مدير گروه صنعتی رامرو طی یادداشت اختصاصی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۶:۰۱ /شنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۳

آریا صادق‌نیت حقیقی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۴:۲۹ /شنبه/۲ دی ۱۴۰۲

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۱۳:۴۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

حمیدرضا بادکوبه هزاوه در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۱:۳۳ /شنبه/۲۳ مهر ۱۴۰۱

تاثیرگذاری بهای انرژی بر عملکرد صنعت آلومینیوم چین

۶:۱۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

آینده بازار جهانی آلومینیوم به کدام سو خواهد رفت؟

۱۳:۱۶ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای صنایع آلومینیوم ایران:

۵:۴۲ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

نشست هم‌اندیشی برگزاری ششمین کنفرانس آلومینیوم ایران؛

۵:۳۹ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

سندیکای صنایع آلومینیوم ایران برگزار کرد؛

۵:۳۵ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/1

237679

فلزات آنلاین

1403/11/1

665606

فلزات آنلاین

1403/11/1

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/1

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/1

24598

فلزات آنلاین

1403/11/1

14031

فلزات آنلاین

1403/11/1

41198

فلزات آنلاین

1403/11/1

48908

فلزات آنلاین

1403/11/1

44236

فلزات آنلاین

1403/11/1

42676

فلزات آنلاین

1403/11/1

30908

فلزات آنلاین

1403/11/1

30523

فلزات آنلاین

1403/11/1

29443

فلزات آنلاین

1403/11/1

38984

فلزات آنلاین

1403/11/1

37329

فلزات آنلاین

1403/11/1

60860

فلزات آنلاین

1403/11/1

28415

فلزات آنلاین

1403/11/1

43327

فلزات آنلاین

1403/11/1

48261

فلزات آنلاین

1403/11/1

5247800