معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی به همراه مدیرکل سازمان صمت این استان، از طرح توسعه کارخانه فرآوری طلای هیرد بازدید کرد و این طرح را آغاز تحولی شگرف در صنعت طلا در استان خراسان جنوبی خواند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، جواد اشرفی در بازدید از طرح توسعه کارخانه فرآوری طلای هیرد، بیان کرد: با اجرای طرح توسعه کارخانه فرآوری طلای هیرد، حجم سرمایهگذاری در این منطقه به حدود یک هزار میلیارد تومان میرسد که این حجم از سرمایهگذاری و فعالیتهای انجام شده توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و همچنین شرکت آبادراهان پارس به عنوان سرمایهگذار این طرح جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری از این طرح هستیم، عنوان کرد: معدن طلای هیرد، یکی از معادن بزرگ و ناب استان بوده که توقع و انتظار داریم با حضور این مجموعه به اتفاق سایر معادن طلای استان، شهرک تخصصی طلا در منطقه ایجاد کرده و به دنبال آن شاهد ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره تولید طلا در استان باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به دغدغههای سرمایهگذار در حوزه مشکلات زیرساختی، افزود: به طور حتم در کارگروه اقتصادی ذیل شورای برنامهریزی و هم در ستاد تسهیل استان به صورت جدی حامی و پشتیبان سرمایهگذار برای رفع این مشکلات هستیم.
اشرفی با بیان اینکه یکی از دغدغههای سرمایهگذار، نبود زیرساخت برق در منطقه است، تاکید کرد: در حال حاضر برق این مجموعه از طریق دیزل ژنراتور تامین میشود که علاوه بر آلودگی صوتی، متحمل هزینههای بالا برای تعمیرات و نگهداری بوده و یکی از مباحث اصلی برای پیگیری، تامین برق پایدار برای این مجموعه عنوان شده است. در حال حاضر پست ۱۳۲ برق نهبندان در حال اجراست که پیگیر هستیم تا از طریق اجرای این پروژه، گره اساسی این کارخانه را در حوزه برق رفع کنیم.
وی با اشاره به مشکل تامین آب این طرح، اظهار داشت: در زمینه تامین آب این طرح نیز خط انتقال آب به مجموعه معادن هیرد توسط شرکت تهیه و تولید اجرا شده است که به دنبال تامین منابع پایدار برای این خط هستیم و انتقال پساب فاضلاب بیرجند یکی از گزینههای مدنظر در این موضوع است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: به سرمایهگذار حمایت و دلگرمی میدهیم که مجموعه استان و شورای اقتصادی استان کاملا حامی آنهاست و اجازه نمیدهیم این مجموعهها به دلیل مشکلات ناشی از نبود زیرساخت تعطیل شود؛ این موضوع یکی از خطوط قرمز ما خواهد بود.
انتهای پیام//