مدیر فنی کارخانه شایان صنعت کانسار اسدآباد با اشاره به میزان اشتغالزایی این کارخانه گفت: بهرهبرداری از این کارخانه به عنوان سومین کارخانه کنسانتره شهرستان اسدآباد نیازمند ارائه تسهیلات بوده و به دلیل کمبود نقدینگی بهرهبرداری از آن به تعویق افتاده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، محمد نظری در گفتو گویی اظهار داشت: در همین راستا از مسئولین ارشد استان همدان و شهرستان اسدآباد به ویژه استاندار همــدان تقاضـــا داریــم با نگاه مثبــت خــود تسهیلات ویژهای به این مهم اختصاص دهند تا در آینده نزدیک شاهد افتتاح فاز اول این کارخانه صنعتی باشیم.
وی میزان سرمایهگذاری اولیه این کارخانه را افزون بر ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این میزان سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی و اعضـــای سهامــدار تامیــن شــده و تــاکنــون هیچگونه تسهیلاتی برای تکمیل آن دریافت نشده است.
مدیر فنی کارخانه شایان صنعت کانسار اسدآباد در رابطه با میزان تولید کنسانتره آهن در این کارخانه، تصریح کرد: در فاز اول ظرفیت اسمی کارخانه بر اساس مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت ۱۰ هزار تن لحاظ شده است اما با اجرای فاز دوم این میزان تولید با ظرفیت واقعی ۳۰۰ هزار تن فعالیت خواهد کرد.
نظری میزان اشتغالزایی فعلی این کارخانه را ۱۰۰ نفر اعلام کرد و یادآور شد: با بهرهبرداری از فازهای اول و دوم تعداد افراد مشغول به کار به صورت مستقیم و غیر مستقیم تا چهار هزار نفر افزایش مییابند.
وی اضافه کرد: تبدیل کنسانتره آهن به آهن اسفنجی با مدرنترین روش فرآوری برای اولین بار در این کارخانه به صورت پایلوت اجرا خواهد شد و تاکنون با چنین روشی تبدیل کنسانتره آهن به آهن اسفنجی در کشور رخ نداده است.
مدیر فنی کارخانه شایان صنعت کانسار اسدآباد هدف از ایجاد این کارخانه را اطاعت از اوامر مقام معظم رهبری در خصوص خودکفایی صنایـــع مــادر دانســت و گفــت: جلوگیــری از خامفروشی، اشتغالزایی در مناطق محروم و کم اشتغال، بومیسازی، حرکت در راستای تامین مواد اولیه صنعت فولاد و نزدیکی به بازارهای هدف صادراتی به واسطه وجود زیر ساختهای مناسب را از دیگر اهداف ایجاد این کارخانه میتوان به شمار آورد.
نظری بیان کرد: با شروع فعالیت این کارخانه صنایع بالادستی از رونق خوبی برخوردار خواهد شد به طوری که تمامی معادن سنگ آهن استان فعال شده و خود باعث ایجاد ارزش افزوده و اشتغال در بالادست این صنعت میشود و بازار صنایع پاییندستی نیز با توجه به موقعیت شهرستان اسدآباد و نزدیکی به بازار کشور عراق میتواند رونق اقتصادی را در این شهرستان دوچندان کند.
بر اساس گزارشی از ایسنا، وی خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبات مجمع عمومی شرکت سهمی از درآمد خالص ایجاد شده به صورت مستقیم برای کمک به آبادانی شهر اختصاص یافته و علاوه بر آن با ایجاد مشاغل غیرمستقیم تحول اقتصادی قابل توجهی در شهرستان اسدآباد به وجود خواهد آمد.