سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۱۶ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

توسعه‌ای همه‌جانبه در فولاد سنگان جریان دارد/ به دنبال افزایش ظرفیت تولید همگام با تامین پایدار انرژی هستیم

صنعت فولاد به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی، با پیشرفت قابل‌توجهی طی دهه‌های اخیر در ایران به عنوان یکی از 10 تولیدکننده برتر کنونی فولاد در جهان همراه شده و توسعه این صنعت پراهمیت علی‌رغم چالش‌های موجود به ویژه ناترازی انرژی در کشور، با سرعت مناسبی در جریان بوده است. در این میان، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان را باید یکی از برجسته‌ترین نقش‌آفرینان زنجیره فولاد در حوزه بالادست برشمرد که علاوه بر برخورداری از ظرفیت تولید سالیانه پنج میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن و پنج میلیون تن گندله، اجرای دو طرح توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت واحدهای کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی، هر یک به میزان دو میلیون و 500 هزار تن و دستیابی به مجموع ظرفیت تولید 15 میلیون تن در سال را در دستور کار خود قرار داده است.

صنعت فولاد به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی، با پیشرفت قابل‌توجهی طی دهه‌های اخیر در ایران به عنوان یکی از ۱۰ تولیدکننده برتر کنونی فولاد در جهان همراه شده و توسعه این صنعت پراهمیت علی‌رغم چالش‌های موجود به ویژه ناترازی انرژی در کشور، با سرعت مناسبی در جریان بوده است. در این میان، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان را باید یکی از برجسته‌ترین نقش‌آفرینان زنجیره فولاد در حوزه بالادست برشمرد که علاوه بر برخورداری از ظرفیت تولید سالیانه پنج میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن و پنج میلیون تن گندله، اجرای دو طرح توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت واحدهای کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی، هر یک به میزان دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن و دستیابی به مجموع ظرفیت تولید ۱۵ میلیون تن در سال را در دستور کار خود قرار داده است. این شرکت طرح‌های توسعه‌ای متنوعی را نیز در دست اقدام داشته که تعدادی از آن‌ها در دهه فجر امسال با حضور وزیر صمت کلنگ‌زنی شدند و تعدادی نیز به بهره‌برداری رسیدند. خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» با هدف ارزیابی عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۳، وضعیت طرح‌های توسعه‌ای و نیز بررسی چالش‌های موجود، گفت‌وگویی با علی امرایی، مدیرعامل باتجربه و موفق شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان تدارک دیده است که متن کامل آن را در ادامه خواهید خواند:

در خصوص عملکرد شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در سال ۱۴۰۳ توضیحاتی ارائه بفرمایید.

علی‌رغم تشدید محدودیت‌های انرژی در سال جاری و قطعی‌های مکرر برق در روزهای گرم سال و محدودیت تامین گاز و برق در روزهای سرد سال، موفق شدیم عملکرد قابل‌قبولی را ضمن مدیریت مصرف و تامین انرژی از خود بر جای بگذاریم. در حالی که حدود سه ماه از سال گذشته را به دلیل قطعی برق و گاز فعالیت نداشتیم اما امسال هم‌زمان با خرید برق از بورس انرژی و نیز مشارکت در طرح ملی خرید بخاری‌های گازی با بهره‌وری بالا و اهدای آن به شهروندان و ذخیره‌سازی گاز مورد نیاز از محل صرفه‌جویی ایجاد شده، تا حدودی بر چالش ناترازی انرژی غلبه کردیم. بر همین اساس در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳، توانستیم تولید دو میلیون و ۷۶۳ هزار تن گندله را محقق کنیم که این میزان با رشد ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ (دو میلیون و ۴۱۱ هزار تن) همراه بود. تولید کنسانتره سنگ‌آهن نیز در نیمه نخست امسال به دو میلیون و ۱۶۹ هزار تن رسید که نشان از افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن) دارد. در ادامه همین رویکرد، توانستیم میزان تولید خود را در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به کل تولید سال ۱۴۰۲ افزایش دهیم. عملکرد تحسین‌برانگیز ما در ۱۰ ماهه امسال نیز ادامه پیدا کرد و موفق به تولید چهار میلیون و ۴۵۵ هزار و ۶۶۰ تن گندله در این بازه زمانی شدیم که این میزان با رشد ۳۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ (سه میلیون و ۲۰۵ هزار و ۳۵۰ تن) همراه بود. همچنین در ۱۰ ماهه سال جاری توانستیم سه میلیون و ۷۴۷ هزار و ۲۶۲ تن کنسانتره سنگ‌آهن تولید کنیم که این میزان نیز با افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (سه میلیون و ۲۸۶ هزار و ۲۴۹ تن) همراه شد. در ۱۰ ماهه امسال، فروش گندله و کنسانتره نیز رکوردهای خوبی را به همراه داشت؛ به نحوی که در این مدت توانستیم رشد ۸ درصدی فروش گندله و افزایش ۳۶ درصدی فروش کنسانتره را محقق کنیم.

علاوه‌براین‌ها، رکوردهای متنوعی در تولید گندله طی سال ۱۴۰۳ به ثبت رساندیم که از جمله می‌توان به تولید ۳۸۶ هزار و ۷۰۰ تن در آذر ماه و ۳۹۳ هزار تن در دی ماه اشاره کرد که این مقادیر به ترتیب با رشد خیره‌کننده ۲۶۳ درصدی و ۵۰۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ همراه بود. همین مسئله در تولید کنسانتره سنگ‌آهن نیز به وضوح دیده شد؛ به نحوی که برای مثال در مهر ماه امسال، موفق به تولید ۴۰۲ هزار و ۷۰ تن کنسانتره شدیم که این میزان با افزایش چشمگیر ۲۴۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه شد. لازم به ذکر است که ما دو طرح توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید کنسانتره سنگ‌آهن و گندله، هر یک به ظرفیت دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن را در دست اقدام داریم تا بر این اساس، ظرفیت تولید کنسانتره و گندله خود را هر یک به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن و در مجموع ۱۵ میلیون تن برسانیم. با توجه به پروژه احداث نیروگاه بادی ۲۰۰ مگاواتی که کلنگ آن در بهمن ماه سال جاری با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت بر زمین زده شد و تمهیداتی که در راستای ذخیره‌سازی گاز اندیشیده‌ایم، امیدواریم هم‌زمان با تامین پایدار برق و گاز مورد نیاز خطوط کنونی تولید بتوانیم دو واحد کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی ۲٫۵ میلیون تنی خود را طی ۲۴ ماه آینده به بهره‌برداری برسانیم.

در حال حاضر فعالان بخش معدن و صنایع معدنی کشور علی‌الخصوص فولادسازان با چه چالش‌های اساسی مواجهند؟

علاوه بر معضل ناترازی انرژی که پیش‌تر به آن اشاره شد و در حال حاضر به بزرگ‌ترین معضل فولادسازان کشور تبدیل شده است، ما با چالش اساسی دیگری به نام تامین ارز مواجهیم. در حالی که چندین سال از وضع و تشدید تحریم‌های ظالمانه خارجی علیه کشور می‌گذرد و واردات بسیاری از کالاهای استراتژیک مورد نیاز کارخانه‌های بزرگ فولادی همچون فولاد سنگان به شدت سخت شده است، متاسفانه وضع دستورالعمل‌های متعدد و تصمیمات خلق‌الساعه در راستای تامین ارز صنایع، ثبت سفارش، برگشت ارز و…، بر معضل مذکور دامن زده و شرایط را بیش از پیش برای فولادسازان کشور دشوار ساخته است. از طرفی، در حال حاضر بیشترین حمل مواد معدنی در جهان از طریق ریل صورت می‌پذیرد و توسعه حمل‌ونقل ریلی با هدف تسهیل در حمل این مواد، کاهش هزینه‌های حمل و کاهش مصرف سوخت در دستور کار کشورهای معدنی و فلزی قرار گرفته است. با این وجود، با توجه به اینکه قیمت گازوئیل در ایران به نسبت بازار جهانی بسیار پایین است و حمل مواد معدنی اغلب از طریق جاده انجام می‌شود، بنابراین اگر قیمت این سوخت افزایش پیدا کند، فعالان بخش معدن و صنایع معدنی را با چالش جدیدی به نام هزینه حمل مواجه خواهد کرد. در حال حاضر اگر ما بخواهیم کنسانتره سنگ‌آهن را به بندرعباس، حمل و در ادامه به بازارهای خارجی صادر کنیم، حدود ۳۰ درصد قیمت تمام شده این ماده معدنی را هزینه حمل شامل می‌شود و بر این اساس ضرورت دارد که اقدامات لازم و اساسی توسط دولت و وزارت راه و شهرسازی در راستای دو خطه کردن مسیر ریلی شمال شرق به مرکز و جنوب شرق کشور صورت پذیرد؛ چراکه این امر علاوه بر ایجاد توسعه در این منطقه، منجر به کاهش هزینه‌های حمل مواد معدنی و کاهش مصرف گازوئیل خواهد شد و صرفه اقتصادی فراوانی برای صنایع معدنی و کشور به همراه خواهد داشت.

طرح‌های توسعه‌ای تعریف شده در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان هم‌اکنون در چه مرحله‌ای قرار دارند؟

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان علاوه بر حرکت در مسیر رشد کمی و کیفی تولید، اجرای طرح‌های توسعه‌ای متنوعی را نیز در دستور کار خود قرار داده است. احداث نیروگاه بادی با ظرفیت تولید ۲۰۰ مگاوات، از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه‌ای به شمار می‌آید که با هدف تولید برق پاک و تامین پایدار برق صنایع در دست اقدام قرار دارد. با توجه به اینکه کارخانه ما در منطقه بادخیر سنگان واقع شده است، بر همین اساس می‌توانیم استفاده بهینه‌ای از این نعمت خدادادی در راستای تولید برق در روزهای گرم سال داشته باشیم و تامین بخشی از برق مورد نیاز شبکه کشور در زمان‌های پیک مصرف را بر عهده بگیریم. لازم به ذکر است که عملیات اجرایی احداث این نیروگاه در بهمن ماه امسال با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون یورویی آغاز شد و بهره‌برداری از آن، گام بلندی در زمینه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور خواهد بود. احداث کارخانه کنسانتره هماتیتی با ظرفیت تولید دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال، یکی دیگر از طرح‌های توسعه‌ای ماست که عملیات اجرایی آن آغاز شده است و راه‌اندازی آن، نتایج بسیاری همچون جلوگیری از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده برای شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان و افزایش تولید ناخالص ملی برای کشور به همراه خواهد داشت. افزایش ظرفیت کارخانه گندله‌سازی از پنج میلیون تن به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال نیز از جمله پراهمیت‌ترین طرح‌های توسعه‌ای مجموعه محسوب می‌شود که عملیات اجرایی آن در بهمن ماه سال جاری، هم‌زمان با افزایش ظرفیت کارخانه کنسانتره‌سازی به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال آغاز شده است.احداث کارخانه گلوله‌های فلزی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن در سال توسط شرکت آتیه فولاد سنگان، از دیگر طرح‌های توسعه‌ای فولاد سنگان به شمار می‌آید که این کارخانه نیز در دهه فجر امسال و هم‌زمان با حضور وزیر صمت در منطقه سنگان به بهره‌برداری رسید. لازم به ذکر است که احداث کارخانه بنتونیت‌سازی نیز در برنامه شرکت آتیه فولاد سنگان قرار گرفته است.

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، هزینه حمل و عدم توسعه حمل‌ونقل ریلی، به یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی فعالان بخش معدن و صنایع معدنی کشور تبدیل شده است. بر همین اساس شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کنسانتره سنگ‌آهن و گندله در کشور با هماهنگی هلدینگ مادر یعنی فولاد مبارکه، اقدام به خرید ۵۰۰ دستگاه کامیون برای حمل محصول به شرکت فولاد مبارکه در مرکز و نیز بندرعباس در جنوب کشور جهت عرضه در بازارهای صادراتی کرده است؛ ضمن اینکه ماشین‌آلات معدنی موجود در کارخانه نیز همگی به‌روز بوده که این مسئله می‌تواند تاثیر بسزایی در فرایند استخراج و تامین سنگ‌آهن مورد نیاز کارخانه کنسانتره‌سازی و در ادامه ماده اولیه کارخانه گندله‌سازی فولاد سنگان داشته باشد. لازم به ذکر است مراسم رونمایی از ناوگان حمل‌‎ونقل جاده‌ای و ماشین‌آلات معدنی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان نیز در دهه فجر امسال با حضور وزیر صمت برگزار شد و در حال حاضر فولاد سنگان، به یکی از مجهزترین و به‌روزترین شرکت‌های فولادی کشور تبدیل شده که از ناوگان مجهز جاده‌ای و تجهیزات و ماشین‌آلات جدید معدنی برخوردار است. احداث سیستم انباشت مکانیزه باطله (اسپریدر) برای سومین بار در دنیا و احداث تصفیه‌خانه و خطوط انتقال پساب و فاضلاب تایباد به فولاد سنگان، از دیگر پروژه‌های توسعه‌ای مهمی به شمار می‌آیند که در دست اجرا داریم و امیدواریم از این طریق بتوانیم سودآوری متوجه شرکت، فولاد مبارکه و اقتصاد کشور کنیم.

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان چه اقداماتی را در راستای عمل به مسئولیت‎های اجتماعی خود انجام داده است؟

ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در تمامی بخش‌های مرتبط با تولید اعم از رفاهی، آموزشی، درمانی، فرهنگی، ورزشی، زیرساختی و…، از جمله اهداف و دغدغه‌مندی‌های شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در سالیان اخیر بوده است. با توجه به اینکه بزرگ‌ترین دارایی هر سازمان و بنگاه تولیدی و صنعتی منابع انسانی آن محسوب می‌شود، ما احداث بزرگ‌ترین و به عبارتی نخستین «صنعت‌شهر» کشور را با هدف ساخت دو هزار واحد مسکونی برای کارکنان سخت‌‎کوش و زحمتکش فولاد سنگان با مشارکت خود آن‌ها و همچنین وزارت راه و شهرسازی در دست اقدام داریم تا از این طریق، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کنونی سرمایه‌های انسانی سازمان یعنی مسکن را رفع کنیم. اشتغال‌زایی پایدار، از جمله مهم‌ترین رویکردهای فولاد سنگان در حوزه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی طی سالیان اخیر بوده است. در همین راستا، واحدهای تولیدی کوچک‌مقیاس بسیاری با حمایت فولاد سنگان در این سال‌ها راه‌اندازی شده و رونق اقتصادی قابل‌توجهی در سطح منطقه سنگان، شهرستان خواف و استان خراسان رضوی حاصل شده است؛ به نحوی که با همکاری دانشگاه تهران در راستای ایجاد کلینیک کسب‌وکار و اعطای تسهیلات از طریق صندوق کارآفرینی امید، نیازهای صنعتی شهرستان خواف را شناسایی و در نهایت زمینه اشتغال‌زایی ۴۲۰ نفری را فراهم کردیم. تشکیل صندوق‌های روستایی خرد با هدف ارائه تسهیلات به مشاغل خرد در روستاهای اطراف خواف، یکی دیگر از اقدامات فولاد سنگان در این حوزه بوده که زمینه ایجاد مشاغل روستایی را نیز فراهم کرده است.

مشارکت در اجرای پروژه عظیم انتقال آب دریای عمان به استان خراسان رضوی علی‌الخصوص شهرستان خواف، از جمله مهم‌‎ترین اقدامات شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی محسوب می‌شود که در صورت تکمیل و راه‌اندازی آن، معضل کم‌آبی در سطح استان و شهرستان در آینده به طور کامل رفع خواهد شد. علاوه‌براین و با توجه به اقلیم خشک منطقه سنگان، بهبود شبکه آب‌رسانی به روستاها را در قالب اجرای طرح‌های توسعه‌ای در دستور کار قرار داده‌ایم و ضمن لایروبی قنوات، از هدررفت آب در شرایط بحرانی کم‌آبی چلوگیری کرده‌ایم. مشارکت در اجرای پروژه جاده چهاربانده سنگان-تربت حیدریه که مدت‌ها به آرزوی دیرینه مردم منطقه سنگان تبدیل شده بود، از دیگر اقدامات ما در حوزه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی به حساب می‌آید که کلنگ‌زنی فاز ۴ و ۵ این پروژه با سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی فولاد سنگان در بهمن سال جاری آغاز شد. تقویت زیرساخت‌های آموزشی شهرستان خواف، مهم‌ترین رویکرد فولاد سنگان پس از اشتغال‌زایی پایدار در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بوده و بر این اساس، بیش از ۱۴۴ کلاس درس ضمن برخورداری از بالاترین استانداردهای آموزشی توسط ما احداث شده است. علاوه بر مدرسه‌سازی، ما همواره نگاه ویژه‌ای به مسائل زیست‌محیطی داشته‌ایم و خود را نه تنها یک واحد صنعتی بلکه یک «شرکت شهروند» می‌دانیم. به عبارتی، به دنبال آن هستیم که هیچ‌گونه آلایندگی زیست‌محیطی برای شهرستان خواف نداشته باشیم و از این رو اجرای ابرپروژه احداث سیستم انباشت مکانیزه باطله را برای نخستین بار در خاورمیانه و سومین بار در سطح جهان در دستور کار قرار داده‌ایم. در یک نگاه کلی، خود را متعهد به حفظ محیط زیست و حفظ حقوق شهروندی ساکنان شهرستان خواف می‌دانیم و امیدواریم بتوانیم بهترین عملکرد را در این راستا از خود بر جای بگذاریم.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۰:۵۰ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

در راستای توسعه زنجیره فولاد استان خوزستان برگزار شد؛

۱۰:۳۰ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

در بازدید از «کنور» صورت پذیرفت؛

۱۰:۱۸ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

توسعه نیروی انسانی در دستور کار است؛

۹:۱۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

«کنور» در مسیر توسعه سبز؛

۱۱:۱۶ /چهارشنبه/۲۰ فروردین ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

مجتبی سعیدی، مدیر مالی و اقتصادی شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۰۷ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/23

272750

فلزات آنلاین

1404/01/23

973636

فلزات آنلاین

1404/01/23

1721311

فلزات آنلاین

1404/01/23

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/23

30581

فلزات آنلاین

1404/01/23

18200

فلزات آنلاین

1404/01/23

49704

فلزات آنلاین

1404/01/23

61133

فلزات آنلاین

1404/01/23

49801

فلزات آنلاین

1404/01/23

44688

فلزات آنلاین

1404/01/23

40192

فلزات آنلاین

1404/01/23

38355

فلزات آنلاین

1404/01/23

37899

فلزات آنلاین

1404/01/23

44104

فلزات آنلاین

1404/01/23

42782

فلزات آنلاین

1404/01/23

64174

فلزات آنلاین

1404/01/23

35503

فلزات آنلاین

1404/01/23

48640

فلزات آنلاین

1404/01/23

58140

فلزات آنلاین

1404/01/21

7543100