رشد تولید باتری در هند و چین طی ۴ ماهه نخست سال جاری میلادی مصرف سرب تصفیه شده را افزایش داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، بر اساس گزارشی از مجله متال بولتن، طی ژانویه تا آوریل ۲۰۱۹ میلادی بیش از ۸۰ درصد از مصرف سرب تصفیه شده جهان متعلق به تولید باتری در هند و چین بوده است. این افزایش تولید منجر به مصرف جهانی ۳ میلیون و ۹۰۹ هزار تن سرب شد که حاکی از رشد ۲٫۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
تولید جهانی معادن سرب از یک میلیون و ۵۳۴ هزار تن در چهارماهـه نخست ۲۰۱۸میلادی به یک میلیون و ۵۴۴ هزار تن در مدت مشابه سال ۲۰۱۹ میلادی افزایش یافت که حاکی از رشد ۰٫۷ درصدی است.
طی این مدت، تولید جهانی سرب تصفیه شده نیز با رشد ۲٫۲ درصدی نسبت به مدت مشابه ســــال ۲۰۱۸ میلادی به ۳ میلیـــــون و ۸۷۰هزارتن افزایش یافت.
در ۴ ماهه نخست سال جاری میلادی، چین ۲۶۰ هزار تن کنسانتره سرب وارد کرد که رشد ۳۰٫۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
رشد ۱٫۵ درصدی تولید جهانی معادن روی
تولید جهانی معادن روی در ۴ ماهه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی با ۱٫۵ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۴ میلیون و ۱۸۰ هزار تن رسید. این در حالی است که طی این مدت تولید روی تصفیه شده با ۲٫۳ درصد افت نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۴ میلیون و ۲۵۰هزار تن کاهش یافت.
همچنین مصرف جهانی این محصول در ۴ماهه نخست سال جاری میلادی با کاهش ۱٫۳درصدی به ۴ میلیون و ۳۴۰ هزار تن رسید. دلیل عمده این کاهش مصرف، افت ۸٫۹درصدی میزان واردات کنسانتره روی چین عنوان شده است. میزان واردات این ماده معدنی در چین طی مدت مذکور به ۴۳۹ هزار تن کاهش یافت.