بر اساس آمارهای منتشر شده، واحدهای فولادی طی سال ۹۸، بیش از ۲۵.۲ میلیون تن فولاد خام تولید کردهاند که در نسبت با مدت مشابه در سال ۹۷ که میزان تولید بیش از ۲۳.۷ میلیون تن بود، ۶.۳ درصد رشد داشته است.
به گزارش «فلزات آنلاین»، در سالی که گذشت، ۶ هزار و ۵۳۴ فقره پروانه بهرهبرداری صادر شد که در مقایسه با سال ۹۷، با رشد ۴٫۱درصـــدی همـــراه بــــوده اســــت. میـــــزان سرمایهگذاری پروانههای بهرهبرداری با رشد ۵٫۳درصـــدی نسبـــت بــــه ســــال ۹۷، بــــــه ۶۷٫۵هزارمیلیارد تومان رسید که اشتغال ۱۰۷هزار نفری را در این بخش شاهد بودیم.
طی دوره ۱۱ ماهه سال ۹۸، میزان تسهیلات پرداختی از سوی بانکها و موسسات اعتباری به بخش صنعت و معدن ۲۵۵٫۳ هزار میلیارد تومان بوده که این میزان ۳۱٫۲ درصد از کل تسهیلات بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۱۱ ماهه سال ۹۷) که ۱۷۷٫۷هزار میلیارد تومان که سهم این تسهیلات ۲۷٫۴درصد از کل تسهیلات بود.
تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی در سال ۹۸ بررسی شد که تولید فولاد خام ۲۵ میلیون و ۲۳۰ هزار و ۴۰۰ تن بود که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۷ (۲۳ میلیونو ۷۴۱ هزار و ۵۰۰ تن تولید فولاد خام) ۶٫۳ درصد رشد داشته است.
تولید محصولات فولادی نیز سال گذشته ۲۰ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۸۰۰ تن بود که نسبت به مدت مشابـــه در ســـال ۹۷ (۱۹ میلیــون و ۶۳۹هزار و ۸۰۰ تن)، ۴٫۵ درصد افزایش تولید داشته است.
تولید کاتد مس از ۲۴۹ هزار و ۱۰۰ تن در سال ۹۷، به بیش از ۲۵۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال ۹۸ رسید که تقریبا ۱٫۲ درصد افزایش یافته است.
تولید شمش آلومینیوم در سال ۹۸، ۲۸۶هزارو ۳۰۰ تن بـــود که در مقایســـه با ســـال ۹۷ (۳۱۰هزارتن) ۷٫۷ درصد کاهش داشته است. همچنین تولید ماده آلومینا در سال ۹۸، بیش از ۲۳۲ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷، ۲٫۳ درصد کاهش داشت.
بر اساس گزارشی از اقتصاد آنلاین، تولید کنسانتره زغالسنگ در سال ۹۷، ۱۶۴ هزار و ۶۰۰تن بود که تولید این ماده معدنی در سال ۹۸ به ۱۵۱ هـــزار و ۵۴۰ تــن رسیــد کـــه تقریبـــا ۸درصد کاهش یافت.