وی افزود: مطالعات و بررسیهای لازم برای اجرای این طرح از پیش انجام شده بود و با برگزاری جلسات متعدد و تامین تجهیزات و یوتیلیتیهای مورد نیاز، این طرح در آبان ماه ۱۴۰۳ در کنورتور شماره ۲ بومیسازی و عملیاتی شد.
رسول علینقیپور، سرپرست کارگاه کنورتور و میکسر شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در این زمینه بیان کرد: ثبت این رکورد ارزشمند با اجرای موفق طرح پاشش سرباره حاصل شده ؛ به طوری که تعداد ذوب نسبت به رکورد قبلی، افزایش ۳۵ درصدی داشته است. رکورد پیشین مربوط به کنورتور شماره یک و بدون اجرای عملیات پاشش سرباره با سه هزار و ۶۰ ذوب بوده است.
علی بریمانی، مدیر نسوز شرکت ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه آجرهای نسوز مصرف شده در این کنورتور از بین حدود ۷۵۰ تن آجر مازاد و رسوب شده در انبار، تفکیک و تنها نزدیک به ۲۵ درصد آن خریداری شده است، مطرح کرد: اجرای موفق پاشش سرباره در کنورتور، از سالیان پیش مورد توجه شرکت ذوب آهن اصفهان بوده و رکورد اخیر حاصل برگزاری مناقصه با اسناد هدفمند جهت خرید مواد نسوز کنورتور به همراه اجرای عملیات پاشش سرباره بوده است.
وی همچنین برگزاری جلسات منظم با حضور مدیریتهای مرتبط که به منظور بررسی، طرحریزی و اجرای پروژه انجام شد را در تحقق این مهم بسیار موثر دانست و اضافه کرد: ثبت این رکورد سبب جلوگیری از خروج ارز در شرایط خاص و فعلی کشور تحت تحریمهای شدید بینالمللی شد.
عبداله موحدی، معاون مدیر نسوز شرکت ذوب آهن اصفهان با اشاره به مشکلات خاص در راه تامین تجهیزات و پیشنیازهای اجرای طرح، موفقیت در ثبت رکورد و اجرایی شدن عملیات پاشش سرباره را حاصل تلاش مضاعف پرسنل مدیریتهای فولادسازی، امورفنی و برنامهریزی تولید، انرژی و بهینهسازی سوخت، اتوماسیون و ارتباطات و … و اعتماد به ایدههای پیشنهادی همکاران دانست.
وی یاد آور شد: با توجه به مراحل نصب تجهیزات مورد نیاز، در حال حاضر عملیات پاشش سرباره در کنورتور شماره یک نیز اجرایی شده و در کنورتور شماره ۳، پس از تخریب نسوز فعلی کنورتور قابل اجرا خواهد بود.
انتهای پیام//