سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۰۶ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۰:۴۶ /شنبه/۲۹ تیر ۱۳۹۸

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم مطرح کرد؛

حرکت به سمت نرخ‌های بین‌المللی آلومینیوم با افتتاح آلومینیوم جنوب

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در خصوص افتتاح کارخانه آلومینیوم جنوب در لامرد، گفت: افتتاح این کارخانه تاثیر بسیاری بر افزایش میزان تولیدات شمش و مواد اولیه آلومینیومی خواهد داشت و باعث خواهد شد به سمت نرخ‌های بین‌المللی سوق پیدا کنیم.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در خصوص افتتاح کارخانه آلومینیوم جنوب در لامرد، گفت: افتتاح این کارخانه تاثیر بسیاری بر افزایش میزان تولیدات شمش و مواد اولیه آلومینیومی خواهد داشت و باعث خواهد شد به سمت نرخ‌های بین‌المللی سوق پیدا کنیم.

هوشنگ گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» درخصوص پریمیوم‌هایی که بر شمش‌های آلومینیومی قرار داده‌اند، اظهار داشت: درحال حاضر میزان مصرف و تولید شمش با هم برابر است اما زمانی که میزان تولیدات در کشور افزایش یابد، باید محصولات تولیدی را صادر کنیم، در حالی که این امکان به دلیل پریمیوم‌های بالایی که قرار داده‌اند، وجود ندارد.

وی تصریح کرد: برای صادرات محصولات باید پریمیوم‌هایی برابر با قیمت‌های بین‌المللی داشته باشیم اما با این حال شاهد هستیم که پریمیوم‌های داخلی ۲٫۵ برابر بیشتر از دنیا است و به همین منظور باید قیمت مواد اولیه کاهش یابد تا بتوانیم محصولات آلومینیومی را صادر کنیم.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران با اشاره به تاثیر فعالیت کارخانه جاجرم بر کاهش قیمت آلومینیوم در کشور، گفت: فعالیت کارخانه جاجرم، هیچ تاثیری بر کاهش قیمت آلومینیوم در کشور نخواهد داشت. ظرفیت کارخانه جاجرم به اندازه‌ای کم و اندک است که عملا تاثیری بر قیمت‌گذاری آلومینیوم در کشور ندارد؛ در حال حاضر، از ۷۰ دیگ موجود در این کارخانه، تنها ۱۷ دیگ فعال است که به همین خاطر فعالیت این کارخانه در روند کلی تولیدات چشمگیر و تاثیرگذار نخواهد بود.

وی در خصوص تولید داخل آلومینیوم در کشور، بیان کرد: با افتتاح کارخانه جاجرم تغییری در تولید داخلی آلومینیوم ایجاد نشده و میزان تولید همچنان همانند گذشته است، بدین‌گونه که درگذشته این کارخانه مواد اولیه‌ تولیدی خود را به شرکت‌‌های ایرالکو و المهدی می‌فروخت اما در حال حاضر خود مصرف‌‌کننده آن مواد است.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در مورد تهیه مواد اولیه توسط شرکت المهدی و ایرالکو، عنوان کرد: برخی از کارشناسان این حوزه معتقد بودند که با افتتاح خط تولید کارخانه جاجرم، شرکت‌های تولیدکننده شمش آلومینیومی همچون المهدی و ایرالکو برای تهیه مواد اولیه با مشکل مواجه می‌شوند در صورتی که این‌گونه نیست و این دو شرکت در گذشته نیز بخش عمده‌ای از مواد اولیه مورد نیاز خود را وارد می‌کردند و تنها فرقی که با گذشته دارد این است که این دو شرکت باید ۴۰ تن آلومینای بیشتر وارد کنند.

گودرزی درمورد تولید شمش‌های آلیاژی در کشور، اذعان کرد: بخش اعظم تولید شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو)، شمش آلیاژی برای خودروسازان، دایکست‌کاران و … است و تولید شمش آلیاژی در صنعت آلومینیوم کشور به اندازه تولید شمش خالص اهمیت دارد.

وی با اشاره به افزایش نرخ آلومینیوم در بازار جهانی، اظهار کرد: بورس ایران تفاوت‌های عمده‌ای با بورس جهانی دارد و قیمت‌گذاری در آن بیشتر تحت تاثیر قیمت دلار است و با اینکه در جهان، قیمت شمش آلومینیوم سیر صعودی دارد اما چون نرخ ارز در ایران در حال کاهش است، بنابراین نباید منتظر تغییرات چشمگیری در قیمت‌گذاری مواد اولیه این صنعت باشیم.

هم‌زمان با افزایش تولید آلومینیوم چین،

۹:۱۱ /یکشنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۳

در ماه جولای 2024،

۱۲:۵۱ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

در پی گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۱۵:۵۷ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای،

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

مدیر تولید شرکت تلاش شوفاژ البرز:

۱۲:۱۴ /شنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۱

مدیر کارگاه ریخته‌گری منصوری:

۷:۰۱ /دوشنبه/۱۱ مهر ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران:

۹:۱۶ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

حسنعلی رضایی مقدم، مدیرعامل شرکت نورد آلومینیوم در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آلومینیوم متحد هشدار داد:

۱۱:۴۴ /دوشنبه/۲۲ فروردین ۱۴۰۱

محمد بهرامی، مدیرعامل شرکت فراسازان آلومینیوم میهن طی یادداشتی نوشت:

۵:۲۵ /شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۳

مرتضی اسلامی‌فرد، مدير گروه صنعتی رامرو طی یادداشت اختصاصی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۶:۰۱ /شنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۳

آریا صادق‌نیت حقیقی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۴:۲۹ /شنبه/۲ دی ۱۴۰۲

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۱۳:۴۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

حمیدرضا بادکوبه هزاوه در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۱:۳۳ /شنبه/۲۳ مهر ۱۴۰۱

تاثیرگذاری بهای انرژی بر عملکرد صنعت آلومینیوم چین

۶:۱۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

آینده بازار جهانی آلومینیوم به کدام سو خواهد رفت؟

۱۳:۱۶ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

سومین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنایع و فلزات غیرآهنی ایران

۵:۲۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای صنایع آلومینیوم ایران:

۵:۴۲ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

نشست هم‌اندیشی برگزاری ششمین کنفرانس آلومینیوم ایران؛

۵:۳۹ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

سندیکای صنایع آلومینیوم ایران برگزار کرد؛

۵:۳۵ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/22

235500

فلزات آنلاین

1404/02/22

869230

فلزات آنلاین

1404/02/22

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/22

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/22

28353

فلزات آنلاین

1404/02/22

16433

فلزات آنلاین

1404/02/22

43843

فلزات آنلاین

1404/02/22

65608

فلزات آنلاین

1404/02/22

47680

فلزات آنلاین

1404/02/22

44103

فلزات آنلاین

1404/02/22

37364

فلزات آنلاین

1404/02/22

35545

فلزات آنلاین

1404/02/22

35233

فلزات آنلاین

1404/02/22

43700

فلزات آنلاین

1404/02/22

39059

فلزات آنلاین

1404/02/22

59217

فلزات آنلاین

1404/02/22

32869

فلزات آنلاین

1404/02/22

42261

فلزات آنلاین

1404/02/22

56214

فلزات آنلاین

1404/02/22

6648200