سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۳۳ /پنج شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۵:۱۹ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز مطرح کرد:

خطر تعطیلی صنعت کانکس‌سازی در ایران

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز یکی از تولیدکنندگان کانکس، گفت: به دلیل کاهش فعالیت‌های عمرانی، تولید کانکس نیز کاهش پیدا کرده است و اگر وضع به همین منوال ادامه یابد، ناچار به تعطیلی کارخانه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز یکی از تولیدکنندگان کانکس، گفت: به دلیل کاهش فعالیت‌های عمرانی، تولید کانکس نیز کاهش پیدا کرده است و اگر وضع به همین منوال ادامه یابد، ناچار به تعطیلی کارخانه خواهیم بود.

مهرداد محمد علیزاده رامی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» در خصوص فعالیت شرکت آذرپارلای تبریز، اظهار داشت: ورق‌های گالوانیزه و گالوانیزه رنگی را تنها به صورت ساندویچ پانل خریداری می‌کنیم و با استفاده از آن‌ها، اقدام به ساخت کانکس‌های اداری، مسکونی، نگهبانی، ویلایی و… می‌کنیم.

وی افزود: ساندویچ پنل مورد نیاز خود را به طور مستقیم از تولیدکنندگان این محصول خریداری می‌کنیم و آن‌ها را طی فرآیندی بر اساس ابعاد مورد نظر، برش می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز اضافه کرد: در تمام کشور خرید ورق رنگی در قالب ساندویچ پنل، به صورت متر مربعی انجام می‌شود و قیمت ورق گالوانیزه رنگی به طور متوسط حدود دو هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر متر مربع است. ورق گالوانیزه رنگی، ارزان‌ترین ورق برای ساخت کانکس محسوب می‌شود؛ گرچه قیمت آن در یکی دو سال اخیر حداقل سه برابر شده است.

علیزاده رامی در خصوص نحوه تولید کانکس، ابراز کرد: عمده ساندویچ پانل دریافتی شرکت به صورت پروفیل است و ضخامت ورق رنگی گالوانیزه آن بین ۰٫۴ تا ۰٫۶ میلی‌متر است. البته پیش از این، ورق با ضخامت ۰٫۷ میلی‌متر را استفاده می‌کردیم اما به دلیل سنگینی احتمالی و افزایش قیمت در واحد متر مربع، ورق با ضخامت‌های پایین‌تر را جایگزین کردیم.

وی در ادامه گفت: ما همواره از ورق‌های رنگی درجـــه یکی استفـــاده می‌کنـــیم که از شرکت‌های حاضر در تبریز تامین می‌شوند. البته در گذشته تعداد تامین‌کنندگان نسبتا زیاد بود و فعالیت در این زمینه‌ رونق فراوانی داشت اما برخی از آن‌ها به تدریج تعطیل شدند و اکنون دو یا سه کارخانه در زمینه تولید پروفیل و ساندویچ پانل رنگی فعالیت می‌کنند.

با پروژه‌های عمرانی نفس می‌کشیم!

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز با بیان اینکه شرایط تولید خوب نیست، عنوان کرد: در حال حاضر، از ۱۰ درصد توان و پتانسیل شرکت استفاده می‌کنیم و اگر وضع به همین منوال پیش برود، باید تا یک سال دیگر فعالیت خود را تعطیل کنیم. در سال‌های نه چندان دور تعداد پرسنل شرکت ما به ۲۰۰ نفر می‌رسید اما اکنون به ۱۵ نفر کاهش یافته است!

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز گسترش پروژه‌هـــای عمـــرانی را بر وضعیـــت صنعـــت کانکس‌سازی موثر دانست و تصریح کرد: عمده متقاضیان کانکس‌ها، شرکت‌های ساختمانی هستند؛ زیرا این شرکت‌ها در دوره فعالیت‌های عمرانی خود، کانکس‌ها را در محل پروژه جهت انجام امور اداری و خوابگاه کارگران نصب می‌کنند. به دلیل کاهش فعالیت‌های عمرانی و توقف بسیاری از پروژه‌های ساخت و ساز، بازار تولید کانکس به شدت رو به افول رفته است. نکته مهم دیگر اینکه سه سال قبل قیمت هر متر مربع کانکس حدود ۸۰۰ تا ۸۵۰ تومان به ازای هر متر مربع بود که با افزایش سه برابری قیمت مواد اولیه، این میزان به دو هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر متر مربع می‌رسد. این در حالی است که اکنون قیمت هر کانکس یک هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر متر مربع است. حتی قیمت دو هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر متر مربع نیز توجیه اقتصادی ندارد.

وی ادامه داد: در یک سال اخیر سود شرکت تقریبا به صفر رسید و تولیدکنندگان کانکس عمدتا وارد حاشیه زیان شدند. تعداد زیادی از کانکس‌سازان به همین دلیل فعالیت خود را کاهش دادند و برخی دیگر تولید کانکس به روش‌های غیر معمول را برگزیدند که متاسفانه تعداد این شرکت‌ها کم نیست. برخی دیگر نیز برای مانـــدن در عرصـــه تولیــــد، از کیفـــیت محصـــولات خــــود کاسته‌اند. با این وجـــود، تولیدکنندگان معتبر که کانکس با کیفیت تولید می‌کنند، با معضلات متعددی مواجه هستند.

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز با اشاره به کاهش شدید بودجه عمرانی کشور در سال‌های اخیـــر، بیـــان کرد: شرکت‌هـــای ساختمانی و راهسازی به عنوان مصرف‌کنندگان اصلی کانکس به تدریج از فعالیت دست کشیدند و در نتیجه، بازار فروش کانکس از دست رفته است. این شرکت‌ها نه تنها دیگر خریدار کانکس نیستند بلکه خود ناچار به فروش کانکس‌هایی شدند که پیش از این از خریداری کرده بودند.

یک زلزله بازار را می‌لرزاند!

علیزاده رامی اضافه کرد: علت از بین رفتن دیگر بازار فروش کانکس، حوادث طبیعی مانند زلزلــــه و سیـــل است. در زمان حوادث طبیعی بسیاری از کانکس‌‌سازان به سرعت وارد عمل می‌شوند تا محصولات خود را به فروش برسانند امـــا پـــس از اسکـــان زلزلـــه‌زدگان در منــــازل، کانکس‌های مستعمل مجددا با قیمت‌های بسیار نازل به فروش می‌روند.

وی تصریح کرد: در فرآیند فروش کانکس توسط شرکت‌های عمرانی یا حادثه‌دیدگان دیگر قیمت فروش مطرح نیست و متاسفانه کانکس به پایین‌ترین قیمت ممکن به فروش می‌رسد. به طوری که در این هنگام ممکن است یک کانکس با قیمت ۱۰ میلیون تومان حتی به قیمت دو میلیون تومان نیز فروخته شود. همواره این اتفاق باعث برهم خوردن نظم بازار می‌شود.

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز اذعان کرد: متاسفانه در زمان حوادث طبیعی برای تولید کانکس دیگر کیفیت مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ زیرا زمان برای تولید کانکس جهت اسکــــان حادثه‌دیـــدگان بسیــــار کـــم اســــت. کانکس‌سازهایی که کیفیت، سرلوحه کار آن‌ها قرار دارد، زمان طولانی‌تری را برای تولید نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر از این فضا استفاده می‌کنند و حتی ۲۰ روزه تا یک ماهه نیز کانکس‌های بی‌کیفیت را به حادثه‌دیدگان تحویل می‌دهند. در این فضا حتی یک جوشکار نیز می‌تواند به سرعت به کانکس‌سازی بپردازد!

لزوم فعال‌سازی پروژه‌های عمرانی

مدیرعامل شرکت آذرپارلای تبریز با بیان اینکه اقتصاد به صورت هرمی است، خاطرنشان کرد: اگر فعالیت‌های عمرانی دچار وقفه شوند، به تدریج حلقه‌های بعدی زنجیره تولید نیز دچار وقفه در تولید خواهند شد و در نهایت کل اقتصاد کشور ضربه خواهد دید. ضمن اینکه فعالیت‌های عمرانی باعث گردش چرخ اقتصاد کشور می‌شود، اگر بودجه پروژه‌های عمرانی به همین صورت کاهش یابد، به تدریج بسیاری از صنایع مرتبط حتی در پرداخت حقوق کارمندان خود نیز دچار مشکل خواهند شد.

مدیرعامل گروه فولادیار کوروش:

۹:۲۵ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مدیر مهندسی کارخانه فولاد مبارکه مطرح کرد:

۹:۰۹ /یکشنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری:

۸:۴۶ /شنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۳

مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی شرکت فولاد مبارکه:

۱۰:۴۷ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۳ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاهین حیدری، مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۴۶ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

امید ایزدپناه، عضو هیئت عامل شرکت صنایع هفت الماس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۳ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۸ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

نوید ایزدپناه، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۲۸ /شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

عباسعلی ناصحی، مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد دشتستان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۶ /شنبه/۱۱ دی ۱۴۰۰

محمدرضا طارمی، کارشناس «فلزات‌آنلاین» طی یادداشتی نوشت:

۴:۴۹ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

نويد ايزدپناه، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس طی یادداشتی نوشت:

۴:۱۸ /شنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۲

امید ایزدپناه، عضو هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۲۸ /شنبه/۲۰ آبان ۱۴۰۲

امید ایزدپناه، عضو هیئت عامل شرکت صنایع هفت الماس در یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۲۰ /شنبه/۵ آذر ۱۴۰۱

صنعت بسته‌بندی یکی از صنایع پرسود در دنیا محسوب می‌شود

۱۴:۲۹ /شنبه/۲۱ دی ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیکی از یک شرکت خصوصی موفق؛

۵:۱۰ /شنبه/۹ دی ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/24

233167

فلزات آنلاین

1404/02/24

869230

فلزات آنلاین

1404/02/24

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/24

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/24

28474

فلزات آنلاین

1404/02/24

16592

فلزات آنلاین

1404/02/24

43388

فلزات آنلاین

1404/02/24

65608

فلزات آنلاین

1404/02/24

47680

فلزات آنلاین

1404/02/24

44103

فلزات آنلاین

1404/02/24

37652

فلزات آنلاین

1404/02/24

35585

فلزات آنلاین

1404/02/24

35019

فلزات آنلاین

1404/02/24

43580

فلزات آنلاین

1404/02/24

38743

فلزات آنلاین

1404/02/24

59217

فلزات آنلاین

1404/02/24

32889

فلزات آنلاین

1404/02/24

41806

فلزات آنلاین

1404/02/24

56111

فلزات آنلاین

1404/02/24

6582200