سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۸:۳۰ /پنج شنبه/۱۳ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۷:۳۵ /یکشنبه/۱۳ مرداد ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز خبرداد:

خودکفایی در تولید قطعات نسوز اساس

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز گفت: در قالب یک قرارداد انتقال دانش فنی، توانسته‌ایم قطعات ویژه ریخته‌گری مورد مصرف در واحدهای فولادسازی کشور را تولید کنیم. این قطعات حساس‌ترین و پیچیده‌ترین دیرگدازهای مصرفی در صنعت فولاد محسوب می‌شوند.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز گفت: در قالب یک قرارداد انتقال دانش فنی، توانسته‌ایم قطعات ویژه ریخته‌گری مورد مصرف در واحدهای فولادسازی کشور را تولید کنیم. این قطعات حساس‌ترین و پیچیده‌ترین دیرگدازهای مصرفی در صنعت فولاد محسوب می‌شوند.

مهدی نعیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، اظهار داشت: عمده‌ترین محصولات این شرکت، انواع آجرها و قطعات دیرگداز آلومینایی بوده که تامین‌کننده نیاز صنایع فولادسازی کشور است. ظرفیت تولیدی کارخانه مهرگداز، حدود ۳۰ هزار تن انواع آجرها و قطعات، با کیفیت‌های مختلف و همچنین ۵ هزار تن جرم‌های نسوز قلیایی است. با توجه به اینکه اساسا در این صنعت، ارائه خدمات فنی پس از فروش، جایگاه بسیار مهمی دارد، شرکت فرآورده‌های مهرگداز بسته به نوع محصولات و محل مصرف آن‌ها، خدمات لازم را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

وی افزود: در ۳-۲ سال گذشته در قالب قراردادهای انتقال دانش فنی توانسته‌ایم اشکال ویژه ریخته‌گری که در صنعت فولاد بسیار مهم و کلیدی هستند را تولید کنیم. این قطعات، شامل صفحات دریچه کشویی، نازل‌های درونی و بیرونی، نازل‌های زیرکونیایی و…. هستند که پیش از این، تکنولوژی تولید آن‌ها به‌طور کامل در داخل کشور وجود نداشت و تماما از کشورهای دیگر وارد می‌شدند. این قطعات که اصطلاحا قطعات LTR”>FLOW CONTROL نامیده می‌شوند، نقش کنترل مذاب در فرآیند ریخته‌گری را بر عهده دارند و کیفیت آن‌ها از حساسیت بالایی در واحدهای فولاد‌سازی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز خاطرنشان کرد: با توجه به معضلات حاصل از شرایط تحریمی، با خودکفایی در تولید قطعات ویژه، به یاری صنایع فولاد کشور شتافته‌ایم.  وضع تحریم‌ها و کنترل واردات توسط دولت، باعث شد تا استقبال و روند استفاده از محصولات جدید این شرکت تسریع شود. گرچه هنوز هم برخی از صنایع مصرف‌کننده نسوز، تمایل دارند تا نسوز مصرفی خود را از کشورهای دیگر وارد کنند. امیدواریم تا در شش ماه آینده سال، طبق توافقاتی که با وزارت صمت داشته‌ایم، تعرفه‌های مناسب جهت واردات محصولات مشابه وضع شود تا به تثبیت و ارتقاء هر چه بیشتر این صنعت، منجر شود.

وی  همچنین یادآور شد: با توجه به نیاز اساسی صنایع نیروگاهی به آجرهای ویژه سپرهای حرارتی که واردات آن به خاطر وضع تحریم‌ها با مشکل مواجه شده بود، با بهره‌گیری از  دانش متخصصان خود، اقدام به اجرای پروژه تولید آجرهای محفظه احتراق توربین‌های گازی کردیم و در حال حاضر، از این محصولات نیز در نیروگاه‌های سراسر کشور بهره‌برداری می‌شود.

نعیمی در پاسخ به این سوال که چه عواملی بر رونق و رکود بازار محصولات نسوز تاثیر می‌گذارند، بیان کرد: با توجه به اینکه حدودا ۷۰ درصد از محصولات نسوز در صنعت فولاد مصرف می‌شوند، رونق و یا رکود این بازار، مستقیما متاثر از وضعیت تولید واحدهای فولادسازی است. با توجه به رشد تولید فولاد خام در کشور و راه‌اندازی واحدهای جدید، در حال حاضر، بازار این محصولات از رونق نسبی برخوردار است.

این تولیدکننده نسوز در خصوص معضلات تامین مواد اولیه نسوز، اذعان کرد: بخشی از مواد اولیه مورد نیاز این صنعت، از منابع داخلی قابل تامین است که در این زمینه، اقداماتی توسط شرکت‌های داخلی تهیه‌کننده مواد اولیه در حال انجام است؛ هرچند که تا تامین تقاضای موجود فاصله زیادی داریم. در مورد بخش دیگری از مواد اولیه، اساسا امکان تهیه داخلی آن وجود ندارد چراکه با توجه به عدم وجود منابع معدنی، به‌صرفه نبودن تولید در مقیاس کوچک و…. باید امکان واردات داشته باشیم همان‌طور که تولیدکنندگان این محصولات حتی در کشورهایی نظیر چین، بخشی از مواد اولیه مورد نیاز را وارد می‌کنند و تولید طیف گسترده از مواد اولیه لازم در هیچ کشوری امکان‌پذیر نیست.

وی درباره آلایندگی صنعت نسوز، اظهار کرد: قطعا صنعت نسوز، جزو صنایع آلاینده نیست ولی برحسب مورد و با توجه به نوع تولیدات و تجهیزات مورد استفاده، باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. به‌طور مثال، در خصوص کوره‌های پخت دمای بالا، کوره‌های عملیات حرارتی و سیستم‌های غبارگیر می‌توان با رعایت استانداردهای کاری، از آلایندگی‌های احتمالی جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز رعایت اصول در صنعت نسوز را لازم دانست و بیان کرد: رعایت اصول در صنعت نسوز، به میزان سایر صنایع تولیدی اهمیت دارد و خطر خاصی برای پرسنل تولیدکننده‌های نسوز وجود ندارد. واحدهای برحسب ضرورت، اقدامات لازم جهت ایمن‌سازی محیط کار را انجام می‌دهند.

نعیمی با اشاره به رشد تکنولوژی در صنعت نسوز، تصریح کرد: با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیک در صنایع مصرف‌کننده نظیر فولاد، فلزات غیر آهنی و… ، تکنولوژی و دانش فنی تولید این محصولات باید به روز شوند. خوشبختانه، با توجه به فضای رقابتی بازار این محصولات در سال های گذشته و لزوم رقابت با شرکت‌های مطرح جهانی، تولیدکنندگان داخلی در حال حاضر از این نظر وضعیت مناسبی دارند.

وی در پاسخ به این سوال که توسعه صنایع تولید فولاد، فلزات غیر آهنی، سیمان و… چه کمکی می‌تواند به توسعه صنعت نسوز کند، اذعان کرد: قطعا توسعه و رشد تولید صنایع فولاد، فلزات غیر آهنی، سیمان و… که به ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان محصولات کشور هستند، بر رشد بازار نسوز تاثیر مستقیم خواهد داشت.

در بازدید از کارخانه نسوز ایران مطرح شد؛

۶:۲۰ /دوشنبه/۳ دی ۱۴۰۳

مدیر تعمیرات نسوز شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۵:۰۳ /یکشنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره شرکت فرآورده‌های نسوز الوند:

۱۵:۱۱ /چهارشنبه/۱۱ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ایران آی.ام.دی:

۵:۲۲ /چهارشنبه/۴ مهر ۱۴۰۳

قائم‌مقام شرکت تهیه مواد غیرفلزی مبارکه:

۱۲:۱۴ /سه شنبه/۲۷ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت پلی دیرگداز خوزستان عنوان کرد:

۱۲:۰۵ /چهارشنبه/۲۱ شهریور ۱۴۰۳

بهرام باغچالی، عضو هیئت مدیره شرکت آداک صنعت پلیمر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۲

محسن پروان، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران (ایرفکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۰۹ /شنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۲

سیاوش وجدانی صغیر، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز آذرخش در گفت‌وگو با فلزات آنلاین:

۱۹:۱۸ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

علی تدین، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۷:۱۰ /شنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۱

کاوه طارمی، مدیرعامل شرکت رسپینا صنعت در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۳۶ /شنبه/۲۲ مرداد ۱۴۰۱

مهدی یوسف‌زاده، مدیرعامل شرکت دیرگداز آذربایجان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۷:۰۴ /شنبه/۲۵ مرداد ۱۳۹۹

سیامک مسکوکیان، مدیرعامل شرکت ذوب یار صنعت طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۶:۵۳ /شنبه/۲۸ مرداد ۱۴۰۲

کاوه طارمی، مدیرعامل شرکت رسپینا صنعت در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۶:۴۴ /شنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۱

طی سال‌های 1398 تا 1402 رخ داد؛

۷:۳۲ /چهارشنبه/۴ مهر ۱۴۰۳

تجارت جهانی نسوز زیر ذره‌بین «فلزات‌آنلاین»

۱۱:۲۴ /شنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/12

235036

فلزات آنلاین

1403/10/12

620848

فلزات آنلاین

1403/10/12

1086351

فلزات آنلاین

1403/10/12

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/12

26948

فلزات آنلاین

1403/10/12

14181

فلزات آنلاین

1403/10/12

43046

فلزات آنلاین

1403/10/12

47139

فلزات آنلاین

1403/10/12

43126

فلزات آنلاین

1403/10/12

41770

فلزات آنلاین

1403/10/12

30317

فلزات آنلاین

1403/10/12

30738

فلزات آنلاین

1403/10/12

29350

فلزات آنلاین

1403/10/12

38306

فلزات آنلاین

1403/10/12

36025

فلزات آنلاین

1403/10/12

59685

فلزات آنلاین

1403/10/12

28942

فلزات آنلاین

1403/10/12

43471

فلزات آنلاین

1403/10/12

47978

فلزات آنلاین

1403/10/12

5241300