شرکت پارس آلومین اراک پس از سرمایهگذاری در صنعت آنودایز آلومینیوم و خرید و نصب تجهیزات اروپایی در آذر ماه امسال این خط را به طور کامل راهاندازی نمود.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از باشگاه آلومینیوم، پس از تصمیمگیری و انتخاب خط آنودایز مناسب و با کیفیت اروپایی، راهاندازی این خط مصادف شد با تحریمهای ظالمانه بر علیه ایران و سختی واردات و انتقال تجهیزات را چندین برابر کرد. چنانچه برخی از تجهیزات مورد استفاده در خط آنودایز در لیست تجهیزات با قابلیت استفاده دومنظوره بودند و همین امر باعث چالش شده بود که انتقال و راهاندازی را با تاخیر مواجه کرد. همچنین برخی موانع داخلی برای واردات اقلامی که در داخل تولید میشوند نیز مزید بر علت بود.
از نکـــات دیگــر راهانـــدازی ایـــن پــروژه میتوان اشاره کـــرد که بـــدون سرمایـــهگذاری و اخـــذ تسهیلات از هیـــچ بـــانکی و تنهـــا بـــا سرمایـــهگــذاری مدیـــران پـــارس آلومیـــن اراک (بالـــغ بــه ۳۵ میلیــارد تومان) این پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
لازم به ذکر است این خط آندایز در چهار طبقه و مطابق با آخرین چیدمان شرکتهای اروپایی و با همکاری کشورهای اسپانیا و ایتالیا ایجاد شده است.
ازجمله موارد انحصاری بودن این خط در ایران دارا بودن روش Duplex-ion exchange است که همواره تعادل یونی بین سلولهای آنودایز را فراهم مینماید. بهرهگیری از تصفیه و تثبیت آلومینیوم در وان اسید، ثابت نگه داشتن دمای وانها، تولید پروفیل رنگی به صورت اینتـــرفرنـــس و استفـــــاده از رکتیفــایرهـــای Aluengineering ایتالیا و همچنین ترانس رنگ مولتیکالر استاتیک DC-AC از مشخصههای اصلی این خط است.
شرکت پارس آلومین اراک که تولیدکننده انواع پروفیل ساختمانی محسوب میشود، همچنین مجهز به یک پرس اکستروژن هفتاینچ و دستگاه پولیش پروفیل است و نیز است.