سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۳۹ /جمعه/۲ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: 8:33 /یکشنبه/30 اردیبهشت 1403

در راستای توسعه روابط دانشگاه و صنعت صورت پذیرفت؛

راه‌اندازی موسسه تحقیقات علم و فناوری شهید علیمحمدی در فولاد سنگان

موسسه تحقیقات علم و فناوری پروفسور شهید مسعود علیمحمدی با حضور مدیرعامل و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه جمعی از روسا و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور افتتاح شد.

موسسه تحقیقات علم و فناوری پروفسور شهید مسعود علیمحمدی با حضور مدیرعامل و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه جمعی از روسا و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، در آیین آغازین این مراسم،علی امرایی ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در این مراسم بیان کرد: شهرستان خواف با سابقه تاریخی از مراکز علمی در دوره‌های مختلف بوده و در گذشته مراودات علمی گسترده‌ای با خوارزم و بخارا داشته است.

وی به سابقه و ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و تاریخی این منطقه اشاره کرد و افزود: شهرستان خواف، یکی از شهرستان‌های  تاریخی خراسان رضوی است. از بزرگان و مفاخر علمی این منطقه می‌توان به حافظ ابرو خوافی، بونصر مشکان زوزنی، محمد سیجاوندی، پیر احمد خوافی از رجال متشخص و سیاستمداراران کم‌نظیر دوران تیموریان و… اشاره کرد که نشان بر عظمت و سابقه علم و فرهنگ و هنر در این منطقه دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ادامه داد: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با هدف تولید و تامین گندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال ۱۳۹۴ با سرمایه‌گذاری این هلدینگ تاسیس شد. در حال حاضر واحد گندله‌سازی و کنسانتره‌سازی این شرکت به ظرفیت اسمی هر کدام پنج میلیون تن در سال در حال بهره‌برداری است که با اجرای طرح‌های توسعه، ظرفیت هر کارخانه به ۷٫۵ میلیون تن در سال خواهد رسید و سهم بسیار مهمی در صنعت فولاد کشور دارد.

امرایی با اشاره به تاسیس شرکت آتیه فولاد سنگان، تصریح کرد: کارخانه‌های گلوله‌های فلزی آسیاب به ظرفیت ۱۵ هزار تن و بنتونیت شرکت آتیه فولاد سنگان از جمله کارخانه‌های این شرکت محسوب می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه کشور در عرصه تولید فولاد، مطرح کرد: در سال ۲۰۲۳ میلادی، یک میلیارد و ۸۵۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد و این حجم از تولید نسبت به سال ۲۰۲۲ به میزان ۰.۱ درصد رشد داشت. ایران در سال ۲۰۲۳ جایگاه خود را به عنوان دهمین تولیدکننده فولاد جهان حفظ کرد و تولید فولاد کشور در کل این سال ۳۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تن بود.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با اشاره به توان تولید فولاد کشور، ایران را یکی از ۱۰ قدرت اول فولاد جهان دانست که حتی می‌تواند رده‌های بالاتری را در تولید این محصول استراتژیک داشته باشد.

امرایی ارتباط صنعت و دانشگاه را از شاخص‌های پیشرفت یک کشور دانست و اظهار داشت: توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه به علت تاثیرات و پیامدهای بسیار مثبت آن در تحولات فناورانه، اقتصادی و اجتماعی از دیرباز توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان دانشگاهی و صنعت را به خود جلب کرده است؛ چراکه در حال حاضر دانشگاه و صنعت دو قطب پیشران دانش‌محور در اقتصاد جهان به شمار می آیند.

وی عنوان کرد: به دلیل نقش محوری دانشگاه‌ها در رشد تولید ناخالص داخلی کشورها، سرمایه‌گذاری بر علوم کاربردی در حوزه صنعت بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. صنعتگران و اندیشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که دانشگاه‌ها می‌توانند از طریق پرورش و توسعه نیروی انسانی توانمند، به رشد و بهره‌وری بخش صنعت کمک کنند.

ضرورت حرکت صنایع به سمت هوش مصنوعی

این مقام مسئول با اشاره به لزوم استفاده از فناوری‌های نوین، تاکید کرد: در سال‌های آتی هوش مصنوعی آنچنان پیشرفت خواهد کرد که شرایط کسب‌وکار و صنعت و اقتصاد را متحول می‌کند؛ به طوری که در ابتدای امر ۸۵ میلیون فرصت شغلی از دست خواهد رفت و ۹۷ میلیون فرصت شغلی مبتنی بر علوم مرتبط به وجود خواهد آمد.این مسئله یعنی پرداختن به فناوری‌های مدرن و استفاده از آن‌ها ضرورت دارد.

امرایی با اشاره به سابقه ارتباط دانشگاه با صنعت در کشور و مصوبه سال ۱۳۶۱ دولت با تاکید بر توسعه ارتباط این دو حوزه، خاطرنشان کرد: ارتباط صنعت، دانشگاه و جامعه یکی از کلیدی‌ترین واژه‌ها در بیانات مقام معظم رهبری است که در بیانات مختلف، ایشان به این مهم اشاره داشته و دارند.

وی اظهار داشت: با وجود اینکه محققان کشور با انتشار ۷۸ هزار سند علمی در مجلات بین‌المللی، رتبه ۱۵ جهانی را کسب کرده‌اند اما رتبه کشور در زیر شاخص ارتباط دانشگاه و صنعت در شاخص جهانی نوآوری چندان شایسته ایران نیست و دانشگاه باید به سمت پژوهش‌های کاربردی و آموزش‌های مهارت‌‎محور متناسب با نیاز بخش صنعت کشور حرکت کند.

مدیر ارشد شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با اشاره به حرکت رو به جلو و سریع این شرکت در حوزه‌های مختلف، به پروژه‌های توسعه‌ای فولاد سنگان اشاره کرد و گفت: در فولاد سنگان با تکیه بر روش‌های جدید علمی از جمله توجه به روش‌های جدید فرآوری سنگ‌آهن، توجه به توسعه پایدار و رویکرد حمایتی و ویژه نسبت به محیط زیست، پروژه‌های مختلف توسعه‌ای را با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۷۰ میلیون یورو  در دست اقدام داریم که زمینه اشتغال‌زایی بسیار مناسبی برای منطقه خواهد بود و رشد تولید بسیار خوبی را در صنعت فولاد کشور رقم خواهد زد و رفاه و آبادانی را برای منطقه فراهم می‌آورد.

اجرای پروژه‌های متنوع توسعه‌ای در فولاد سنگان

امرایی در ادامه از احداث نیروگاه تولید برق بادی، کارخانه کنسانتره هماتیت، سیستم مکانیزه انباشت باطله (اسپریدر) برای اولین بار در خاورمیانه و سومین بار در جهان، افزایش ظرفیت کارخانه گندله‌سازی، تجهیز نوگان حمل‌ونقل صنعتی و معدنی، شبکه جمع‌آوری فاضلاب تایباد، احداث تصفیه‌خانه تایباد و …  به عنوان پروژه‌های بزرگ فولاد سنگان نام برد که این پروژه‌ها تاثیر بسزایی در توسعه همه‌جانبه منطقه و اشتغال پایدار در این منطقه از کشور خواهد داشت.

وی با اشاره به اقدامات ارزشمند صورت گرفته در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از افتخارات بزرگ فولاد سنگان این است که هرگز خود را محصور در یک بعد تولید نکرده و در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی به عنوان یک رسالت ذاتی در کشور پیشگام بوده است. بر همین اساس با رویکردی کاملا علمی به نیازسنجی در سطح شهرستان پرداختیم و در چند حوزه به صورت جدی با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال تاکنون ورود کرده‌ایم.

به گفته مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، یکی از بزرگ‌ترین و ماندگارترین اقدامات فولاد سنگان اجرای طرح عمران و آبادانی شهرستان خواف با مشارکت دانشگاه تهران بود که نتایج درخشانی را به دنبال داشته است و به اشتغال‌زایی ۴۲۰ نفر مستقیم و یک هزار و ۲۰۰ نفر غیرمستقیم منجر شده است. این طرح موفق شامل ماه‌ها مطالعه و برنامه‌ریزی و نیازسنجی بوده است و اکنون به عنوان پایلوت اقتصادی در شرق کشور، الگوی مناسبی برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم کشور شناخته می‌شود .

امرایی در ادامه حوزه‌های فعال این شرکت را برشمرد و اضافه کرد: توسعه پروژه‌های زیرساختی منطقه؛ توسعه پایدار حفظ محیط زیست؛ توسعه آموزش و مهارت؛ توسعه مسکن؛ توسعه اشتغال‌زایی؛ توسعه اقتصادی، معیشتی و خیرخواهانه؛ توسعه و ارتقای فرهنگی و آرمان مذهبی؛ توسعه و حفظ سلامت و درمان جسم و روان از جمله سرفصل های کاری فولاد سنگان در حوزه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی است.

وی در پایان ضمن قدردانی از حضور چهره‌های علمی کشور به خصوص همسر پروفسور شهید مسعود علیمحمدی، یادآور شد: مرکز تحقیقات علم و فناوری پروفسور شهید علیمحمدی دانشگاه تهران به پاس خدمات علمی ارزنده آن شهید والامقام، به عنوان یکی دیگر از بازوهای علمی و تحقیقاتی فولاد سنگان در کنار پردیس صنایع معدنی افتتاح خواهد شد.

در ادامه این مراسم محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در مجتمع معدنی و صنعتی فولاد سنگان، اظهار داشت: به عنوان دانشگاه مادر در ایران، همواره توجه به مسائلی نظیر رفع نیازهای صنعت کشور به عنوان یک مسئله جدی مد نظر بوده و در سال‌های گذشته نیز اقدامات بسیار خوبی در این خصوص انجام گرفته است.

وی با اشاره به مقوله توسعه پایدار محیط زیست، این موضوع را یک امر مهم و حیاتی دانست که باید نگاه ویژه و علمی به آن داشت زیرا در آینده بحران‌های زیست‌محیطی می‌تواند جامعه بشر را به طور جدی تحت تاثیر قرار دهد.

رئیس دانشگاه تهران تولیدات علمی دانشگاهی کشور را خوب ارزیابی کرد و گفت: در حوزه تولید محصولات و‌ مقالات علمی، یک کشور مهم در جهان به شمار می‌رویم و لازم است با برنامه‌ریزی و‌ جهت‌دهی هرچه بهتر، این امر را تقویت کنیم.

اهمیت توسعه روابط فی‌مابین صنعت و دانشگاه

مقیمی ارتباط صنعت و دانشگاه را محوری و‌ مهم دانست و از آمادگی دانشگاه تهران برای همراهی کامل و جدی با این حوزه خبر داد.

وی همچنین با صدور حکمی، علی امرایی را به عنوان عضو هیئت امنای مرکز علم و فناوری شهید علیمحمدی دانشگاه تهران منصوب کرد.

در این مراسم پس از بازدید مهمانان از مجموعه معادن سنگ‌آهن و کارخانه‌های فولاد سنگان و آشنایی با روند تولید محصولات این شرکت، موسسه تحقیقات علم و فناوری شهید علیمحمدی دانشگاه تهران با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، مدیرعامل مجتمع سنگ‌ آهن سنگان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد سنگان، جمعی از نخبگان دانشگاهی همسر شهید علیمحمدی و کارکنان شرکت فولاد سنگان افتتاح شد.

انتهای پیام//

مدیر «HSE» شرکت فولاد هرمزگان:

12:26 /پنجشنبه/1 آذر 1403

در مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» مطرح شد؛

7:59 /پنجشنبه/1 آذر 1403

سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد:

15:59 /سه شنبه/29 آبان 1403

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

5:06 /شنبه/26 آبان 1403

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

14:30 /شنبه/12 آبان 1403

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

8:31 /یکشنبه/29 مهر 1403

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

5:52 /شنبه/28 مهر 1403

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

5:41 /شنبه/28 مهر 1403

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

5:35 /شنبه/28 مهر 1403

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

5:03 /شنبه/24 شهریور 1403

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

7:49 /سه شنبه/13 شهریور 1403

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

7:29 /شنبه/8 اردیبهشت 1403

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

4:48 /شنبه/25 آذر 1402

فرشید سلطان‌زاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

6:27 /شنبه/29 مهر 1402

آرمین مرادی، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد شادگان طی یادداشتی نوشت:

5:55 /شنبه/29 مهر 1402

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

15:28 /یکشنبه/6 آبان 1403

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح شد؛

15:11 /شنبه/5 آبان 1403

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

10:56 /یکشنبه/29 مهر 1403

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

5:56 /شنبه/26 آبان 1403

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

5:42 /شنبه/26 آبان 1403

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

6:35 /شنبه/19 آبان 1403

اینفوگرافیک تحقیق و توسعه شرکت فولاد سنگان؛

6:25 /شنبه/12 آبان 1403

اینفوگرافیک پروژه‌های شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

6:16 /شنبه/12 آبان 1403

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/1

206000

فلزات آنلاین

1403/09/1

573182

فلزات آنلاین

1403/09/1

769238

فلزات آنلاین

1403/09/1

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/1

24005

فلزات آنلاین

1403/09/1

12905

فلزات آنلاین

1403/09/1

40091

فلزات آنلاین

1403/09/1

49911

فلزات آنلاین

1403/09/1

42663

فلزات آنلاین

1403/09/1

41480

فلزات آنلاین

1403/09/1

27568

فلزات آنلاین

1403/09/1

29449

فلزات آنلاین

1403/09/1

28043

فلزات آنلاین

1403/09/1

37245

فلزات آنلاین

1403/09/1

34808

فلزات آنلاین

1403/09/1

50294

فلزات آنلاین

1403/09/1

27264

فلزات آنلاین

1403/09/1

39497

فلزات آنلاین

1403/09/1

43987

فلزات آنلاین

1403/09/1

4495000