مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران گفت: بهرهوری این مجتمع حاصل تعامل گسترده با نخبگان بوده و سرمایهگذاری ۲۰ همت جهت انجام طرحهای توسعهای برای سالهای آینده برنامهریزی شده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، عبداله شهبخش در ادامه بیان کرد: ایده شرکت آلومینای ایران ۴۲ سال پیش شکل گرفت و اکنون این شرکت تنها تولیدکننده محصولات استراتژیکی همچون آلومینا و تنها دارنده چرخه کامل تولید آلومینیوم در کشور است.
وی عنوان کرد: پروژه تولید ۵۰۰ هزار تن پودر آلومینا به روش سینتر حاصل تلاش، تعامل و همکاری در سطح ملی با شرکت آلومینای ایران بوده و چشمانداز این شرکت در سال ۱۴۱۰ برای تولید ۷۵۰ هزار تن پودر آلومینا است.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران افزود: ارزشهای این شرکت عموما بر پایه منابع انسانی است و شرکت آلومینای ایران یکی از منتخبین فرایند بهرهوری به شمار میآید که حاصل مشارکت، تعامل، مسئولیتپذیری و … در مجموعه است.
شهبخش تصریح کرد: در بنگاههای کشور دو گروه وجود دارد که شامل نخبگان ابزاری (تصمیمگیرنده) و نخبگان فکری (پیشنهاددهنده) هستند؛ بهرهوری در یک بنگاه در صورتی ایجاد میشود که نخبگان ابزاری به نخبگان فکری توجه داشته باشند. به همین دلیل بهرهوری اتفاقی نیست و حاصل یک تعامل گسترده در سطح نخبگان موجود در یک بنگاه است.
وی اظهار داشت: دستاوردهای کلیدی شرکت آلومینای ایران شامل کسب دانش فنی تولید با بوکسیت مدول ۳.۷، دستیابی به منابع قابل اتکای بوکسیت، بهرهبرداری از طرح واسط سنگین، بهرهبرداری از فیلترپرسهای گل قرمز، بهرهبرداری از طرح تولید هیدرات ویژه، کسب تندیس برنزین جایزه بهرهوری طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، کسب رتبه در چهارمین جشنواره ایدههای ارزشآفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین) است.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران با اشاره به اقدامات این شرکت جهت دستیابی به رشد بهرهوری همچون توازن در خط تولید و شناسایی ذخایر جدید، خاطرنشان کرد: شرکت آلومینای ایران در حوزه مسئولیتپذیری یک شرکت برگزیده است. پروژه توسعه بند تغذیهای خاکی، تفاهمنامه با سازمان محیط زیست، تفاهمنامه با سازمان منابع طبیعی، احیا و بازسازی معادن، آغاز طرح توسعه سد باطله گل قرمز پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی معادن بوکسیت شرکت آلومینای ایران، از جمله اقدامات این شرکت در حوزه مسئولیتپذیری و صیانت از محیط زیست هستند.
شهبخش در پایان یادآور شد: کاهش کیفیت بوکسیت، تامین آب، محدویت مصرف و تعرفه برق و گاز و کمبود نیروی انسانی، از جمله چالشهای موجود در شرکت آلومینای ایران به شمار میآیند.
شایان ذکر است که در آیین تقدیر از شرکتهای بهرهور و ۹ پروژه بهبود برتر در دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران، تندیس برنزین پیشتازان بهرهوری به شرکت آلومینای ایران اعطا شد.
دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران به همت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و به منظور ایجاد چارچوب جامع و یکپارچه با هدف سازماندهی فعالیتهای مرتبط با ارتقای بهرهوری، تشویق بنگاهها برای بهبود مستمر، ایجاد فضای لازم برای تبادل تجربههای موفق در زمینه بهرهوری و معرفی شرکتهای برتر در سالن همایشهای بینالمللی ارم برگزار شد.
ایمیدرو در این دهه اخیر به منظور دستیابی به اهداف ترسیمی و همچنین پیادهسازی استراتژی ارتقای بهرهوری، همافزایی و رقابتپذیری بخش معدن و صنایع معدنی و تبادل تجارب موفق بنگاهها در زمینه بهبود بهرهوری، اقدام به دریافت پروژههای انجام شده مرتبط در شرکتها میکند تا ضمن ارزیابی، انتخاب و تقدیر از پروژههای برتر، امکان الگوبرداری سایر شرکتهای بخش معدن و صنایع معدنی را فراهم سازد.
پروژه بهبود کاهش خرابی پسینگ چکولو پمپ گهو در این دوره از ارزیابی مورد تقدیر قرار گرفت.
انتهای پیام//