متوسط میزان تجارت جهانی مخازن فولادی در بازه زمانی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن بود که بعد از سال ۲۰۱۲ با روند نزولی به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۷ رسید. سهم خاورمیانه از صادرات و واردات این محصول سالانه حدود ۶ درصد بوده است. ترکیه بزر گترین صادرکننده مخازن فولادی در خاورمیانه است.
البته روند واردت این منطقه با نوساناتی در سالهای مختلف همراه بود. بیشترین سهم خاورمیانه از واردات جهانی در سال ۲۰۱۳ گزارش شد، در سالهای بعد از آن سهم
خاورمیانه روند نزولی به خود گرفته و به ۵ درصد در سال ۲۰۱۷ رسید. از آنجایی که این منطقه محل تمرکز تولید نفت در جهان است، عمده کاربرد این مخازن در این صنعت است و میزان تجارت این محصول با قیمت نفت ارتباط مستقیم دارد.
در سال ۲۰۱۳ قیمت هر بشکه نفت بیش از ۱۰۰ دلار بود، رونق صنعت نفت، باعث رونق در سایر صنایع مرتبط با آن شد. بعد از آن سال با افت قیمت نفت، از تجار محصولات مرتبط با آن نیز در خاورمیانه کاسته شده است. در نمودار شماره ۲ میزان واردات مخازن فولادی توسط کشورهای منطقه نشان داده شده است؛ همانطور که در نمودار ملاحظه میشود، کشورهای امارات متحده عربی، عربستان، عمان، عراق و یمن واردکنندگان عمده این محصولات در منطقه هستند.
کشورهای ذکر شده در نمودار، مجموعا سالانه بهطور میانگین ۶۷ درصد از واردات منطقه را بهخود اختصاص میدهند. در طی سالهای ذکر شده چین اصل یترین مبدا
تامین این محصولات در منطقه بود.