سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۵۱ /یکشنبه/۴ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۵:۵۷ /شنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۲

با هدف کاهش وابستگی به واردات،

شرکت آلومینای ایران تولید آلومینا را افزایش می‌دهد

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران گفت: این شرکت آماده یک جهش بزرگ به سمت تولید پودر آلومینا در راستای بی‌نیازی و خودکفایی کشور از این محصول وارداتی است.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران گفت: این شرکت آماده یک جهش بزرگ به سمت تولید پودر آلومینا در راستای بی‌نیازی و خودکفایی کشور از این محصول وارداتی است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، عبدالله شه‌بخش در خصوص نیاز کشور به این محصول استراتژیک و با تاکید بر اینکه هم‌اکنون در کشور ۸۰۰ هزار تن تولید شمش آلومینیوم تولید می‌شود، بیان کرد: با توجه به اینکه تولید هر تن شمش آلومینیوم دو تن پودر آلومینا مصرف می‌کند، نیاز فعلی کشور از این محصول حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن است.

وی با بیان اینکه شرکت آلومینای ایران برای رفع نیاز کشور و افزایش تولید این محصول طرح‌هایی در دست اجرا دارد، تصریح کرد: در حال حاضر یک طرح ۵۰۰ هزار تنی تولید پودر آلومینا در دست اجرا داریم که با استفاده از بوکسیت‌های کم‌عیار موجود در داخل کشور و با تکنولوژی جدید قرار است انجام شود با اجرای این طرح ظرفیت تولید کارخانه به ۷۵۰ هزار تن خواهد رسید که در این راستا در صدد هستیم بتوانیم وارد فاز بعدی شده و بخش اعظمی از نیاز بازار به پودر آلومینا را تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران عنوان کرد: با ایجاد پلنت‌های کوچک‌تر در نقاط دیگری که معدن داریم نیز امکان افزایش تولید وجود دارد. در حال حاضر تلاش می‌کنیم با روش‌های جدید تولید را به بالای یک میلیون تن پودر آلومینا برسانیم که نیاز کشور را در این محصول از واردات کاهش دهیم و تولید پایداری داشته باشیم.

شه‌بخش به ایجاد چندین طرح زیربنایی در این شرکت اشاره کرد و گفت: در سفر محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس هیئت عامل ایمیدرو تاکید شد که ایمیدرو در این طرح‌ها همکاری لازم را داشته باشد و سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام دهد.

وی در خصوص طرح‌های تامین برق با ایجاد نیروگاه حرارتی و بخار، ابراز کرد: این نیروگاه برنامه‌ریزی کرده است که ۱۸۰ مگاوات تولید برق داشته باشد که کلنگ فاز اول آن با ۹۰ مگاوات به زمین زده شد.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران همچنین بر تولید برق پاک در این شرکت تاکید کرد و افزود: یکی دیگر از طرح‌های شرکت آلومینای ایران تولید برق پاک ۳۰ مگاوات با طرح تولید برق از انرژی خورشید است که در این خصوص تمامی مجوز‌های مربوطه را اخذ کرده و شروع به کار خواهیم کرد.

طرح بلند پروازانه شرکت آلومینای ایران

شه‌بخش در ادامه با اشاره به طرح نیروگاه بادی این شرکت، اظهار داشت: این طرح پروژه‌ای بلند پروزانه است اما قابل اجراست و هم‌اکنون نیز مطالعات آن را آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر استان خراسان شمالی با خشک‌سالی‌های چند ساله مواجه بوده که کاهش بارش باران و برف موجب افت آب‌های سطحی و زیرزمینی در این خطه شده است؛ در این خصوص می‌طلبد صنایع برای تامین آب مورد نیاز به سمت آب‌های نامتعارف و آب خاکستری بروند تا نیاز آبی صنعت با این روش‌ها برطرف و آب‌های سالم در اختیار بخش شرب و کشاورزی قرار گیرد که در این میان شرکت آلومینای ایران این مهم را اولویت قرار داده است.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران عنوان کرد: در این راستا استفاده از پساب شهرهای گرمه و جاجرم برای این صنعت در دستور کار قرار گرفته است که زیرساخت‌های این مهم را فراهم خواهیم کرد تا از آب استحصال شده بتوانیم بهره‌برداری لازم را داشته باشیم.

شه‌بخش بیان کرد: هم‌اکنون ۱۰۰ هزار تن سودکاستیک از پتروشیمی بندر امام وارد می‌شود که حمل‌ونقل آن متحمل هزینه‌های زیادی است؛ در این رابطه تلاش می‌کنیم با ایجاد یک کارخانه این مواد را در داخل شرکت تامین کنیم.

وی بر افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف این صنعت نیز تاکید کرد و گفت: برنامه‌های خوبی به منظور افزایش کیفیت و نیز تنوع سبد محصولات با انجام طرح‌های بهره‌وری در شرکت تعریف کرده‌ و تلاش می‌کنیم به سمت صنعت چرخشی حرکت کنیم.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در خصوص صنعت چرخشی، تصریح کرد: با انجام این طرح سود از کارخانه خارج نخواهد شد؛ به عنوان مثال آبی که بخار می‌شود را مجددا استفاده می‌شود و پودر آلومینیومی که وارد سطل زباله خواهد شد به چرخه تولید بازمی‌گردد. با بازگرداندن محصولات خارج شده به کارخانه باعث رشد اقتصادی شرکت خواهیم شد. در حال حاضر حدود ۱۵ درصد پودر آلومینا در حین فعالیت از کارخانه خارج می‌شود که با برنامه‌های نوآورانه مجددا از سطل زباله به چرخه تولید بازمی‌گردد.

اقدامات نوآورانه شرکت آلومینای ایران

شه‌بخش ابراز کرد: در حال حاضر شرکت آلومینای ایران از ایده تمامی نیروهای شرکت استفاده خواهد کرد، حتی افراد ایده‌پرداز و نخبگان بیرون از مجموعه نیز با این شرکت همکاری دارند و می‌توانند نقطه نظرات خود بر محور دانش را برای بالا بردن کیفیت محصولات شرکت ارائه دهند.

وی با بیان اینکه در این مسیر شرکت آلومینای ایران به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان رفته و حتی منجر به ایجاد قرارداد نیز شده است، به طرح دانش‌بنیان کارخانه واسطه سنگین اشاره کرد و گفت: هشت شرکت دانش‌بنیان برای راه‌اندازی این کارخانه مشارکت کردند که هر کدام از آن‌ها جداگانه بخشی را به سرانجام رساندند و در نهایت کارخانه پرعیارسازی بوکسیت‌های کم‌عیار با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن ایجاد شد.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران خوراک کارخانه را ۸۵۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: اگر بتوانیم تا ۵۰ درصد را از کارخانه واسطه سنگین تامین کنیم، اتفاق خوبی است که امیدوار هستیم محقق شود.

شه‌بخش در خصوص برگزاری رویداد‌های تانا در حوزه صنعت، یادآور شد: در این رویداد ۲۰ نیاز فناورانه را ارائه دادیم که خوشبختانه با استقبال خوب شرکت‌های دانش‌بنیان، بازخوردهای خوبی داشت و هم‌اکنون همکاران ما مشغول مذاکره هستند تا بهترین‌ها را انتخاب کنند.

وی بر بومی‌سازی نیز تاکید کرد و گفت: اعتقاد داریم یک کارخانه با ایجاد تغییر ساختار و مدیریت مهندسی بومی می‌تواند ارتقا یابد که در این راستا در شرکت آلومینای ایران توانسته‌ایم با بومی‌سازی بخشی از نیاز شرکت را که قبلا از خارج تامین می‌شد، فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه هنوز هم محدودیت بوکسیت باکیفیت را داریم، گفت: با این وجود تلاش می‌کنیم و خوشبختانه سال به سال نیز میزان تولیدات افزایش می‌یابد.

شه‌بخش میزان هدف‌گذاری شرکت را تولید ۲۳۵ هزار تن پودر آلومینا عنوان کرد و افزود: در این راستا ۳۷ هزار و ۵۰۰ تن آلومینوم تولید خواهیم کرد که با اضافه شدن کارخانه هیدرات، این محصول به سبد محصولات شرکت افزوده خواهد شد.

وی در خصوص مشکلات قطعی برق و گاز و ناترازی کشور نیز تصریح کرد: این ناترازی در تولید تاثیرگذار است، به طوری که در خصوص برق در تابستان و گاز در زمستان با محدودیت مواجه هستیم. البته با وجود محدودیت‌های موجود به فکر سوخت دوم بوده و در این راستا مازوت کارخانه در سال گذشته تحویل شد که با توجه به اینکه کیفیت آن پایین بود، با دعوت از یک شرکت دانش‌بنیان توانستیم بهبود کیفیت را انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران اظهار داشت: آب‌گیری مازوت با شرکت دانش‌بنیان باعث شد کیفیت سوخت دوم را امسال افزایش دهیم در نتیجه ارزش گرمایی آن افزایش یافت و توانستیم با وجود محدودیت‌ها تولید را ثابت نگه داریم.

انتهای پیام//

افزایش چالش‌های زنجیره تامین آلومینیوم در استرالیا؛

۹:۵۳ /سه شنبه/۲۹ آبان ۱۴۰۳

آینده‌ای پرالتهاب‎‌ پیش روی آلومینیوم؛

۸:۲۲ /یکشنبه/۲۷ آبان ۱۴۰۳

هم‌زمان با پیروزی ترامپ در انتخابات 2024 رخ داد؛

۷:۳۲ /سه شنبه/۲۲ آبان ۱۴۰۳

آینده‌ای پرابهام پیش روی آلومینیوم‌سازان؛

۱۵:۱۲ /سه شنبه/۱۵ آبان ۱۴۰۳

حمید رجب‌پور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۸ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حمید رجب‌پور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۴۲ /شنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۳

مهدی زحمتکش، مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۲ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۴۰۳

رضا فرزانه، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع توری کاشان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۵۶ /پنجشنبه/۲۶ مرداد ۱۴۰۲

رضا فرزانه، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع توری کاشان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۳۶ /شنبه/۱۷ دی ۱۴۰۱

تورج زارع، مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۲۸ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱

آريا صادق‌نيت حقيقی، نايب رئيس سنديکای صنايع آلومينيوم ايران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۰ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

هوشنگ گودرزی، رئيس سنديکای صنايع آلومينيوم ايران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۳ /شنبه/۱۴ مهر ۱۴۰۳
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک طرح‌های توسعه‌ای آلومینای ایران؛

۶:۵۳ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت آلومینای ایران؛

۵:۴۶ /شنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۳

اینفوگرافیکی از تنها تولیدکننده آلومینای ایران؛

۸:۵۰ /سه شنبه/۱۹ دی ۱۴۰۲

اینفوگرافیک دومین تولیدکننده آلومینیوم ایران؛

۶:۱۳ /چهارشنبه/۱۲ مهر ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/3

206000

فلزات آنلاین

1403/09/3

573182

فلزات آنلاین

1403/09/3

769238

فلزات آنلاین

1403/09/3

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/3

23892

فلزات آنلاین

1403/09/3

12905

فلزات آنلاین

1403/09/3

40091

فلزات آنلاین

1403/09/3

49911

فلزات آنلاین

1403/09/3

42663

فلزات آنلاین

1403/09/3

41480

فلزات آنلاین

1403/09/3

27568

فلزات آنلاین

1403/09/3

29449

فلزات آنلاین

1403/09/3

28043

فلزات آنلاین

1403/09/3

37245

فلزات آنلاین

1403/09/3

34808

فلزات آنلاین

1403/09/3

50294

فلزات آنلاین

1403/09/3

27272

فلزات آنلاین

1403/09/3

39497

فلزات آنلاین

1403/09/3

43987

فلزات آنلاین

1403/09/3

4519700