سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۰:۰۷ /یکشنبه/۲ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۷:۲۱ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

در راستای همکاری و هم‌افزایی موثر فی‌مابین صنعت و دانشگاه،

قرارداد همکاری فولاد سنگان و دانشگاه فردوسی مشهد منعقد شد

آیین همکاری صنعت و دانشگاه با حضور مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، برخی از اساتید، اعضای هیئت علمی و نخبگان دانشگاهی، مدیران و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان برگزار شد.

آیین همکاری صنعت و دانشگاه با حضور مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، برخی از اساتید، اعضای هیئت علمی و نخبگان دانشگاهی، مدیران و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، در آیین آغازین این مراسم علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در این مراسم، بیان کرد: این شرکت تامین‌کننده بخش اعظمی از مواد اولیه شرکت فولاد مبارکه بوده و فولاد مبارکه قریب به ۳۳ درصد از تولید صنعت فولاد کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: معدن سنگان نعمتی است که خداوند در این منطقه قرار داده و تقریبا بزرگ‌ترین معدن کشور با ذخیره قطعی ۱٫۲ میلیارد تن است این ذخیره تا ۱٫۸ میلیارد تن هم برآورد شده و به این ترتیب جزو ۱۰ معدن بزرگ دنیا به شمار می‌رود که کانی‌های سنگ‌آهن متفاوتی از جمله هماتیت، گوتیت، سیدریت، لیمونیت و بسیاری از عناصر کمیاب دیگری دارد.

امرایی عنوان کرد: برای شرکت‌های فعال منطقه (خصوصی و دولتی) مجوز ۱۷٫۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن‌ گندله و حدود سه میلیون تن سنگ‌آهن دانه‌بندی شده توسط وزارت صمت صادر شده است. چنین ظرفیتی برای کشور بی‌نظیر و نشانه نعمت خداوندی بوده که به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران بالفعل شده است.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ضمن اشاره به حرکت رو به جلو و سریع این شرکت در حوزه‌های مختلف، در ارتباط با پروژه‌های توسعه‌ای فولاد سنگان اظهار داشت: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان قریب به ۸۷۰ میلیون یورو طرح‌های توسعه‌ای فعال در دست احداث دارد که زمینه اشتغال‌زایی بسیار مناسبی برای منطقه ایجاد خواهد کرد و رشد تولید بسیار خوبی را در صنعت فولاد کشور به علاوه رفاه و آبادانی برای منطقه فراهم می‌آورد. این اقدامات نوید این را می‌دهد که فعل و انفعالی که در منطقه شکل می‌گیرد، پویا بوده و نیازمند ارتقای دانش و به روز بودن از طریق دانشگاه‌ها است.

وی در ادامه با اشاره به آماری در خصوص تولید و جایگاه کشور در عرصه تولید فولاد، تصریح کرد: در کل دنیا یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تن فولاد تولید شده است. کشور چین در رتبه اول بوده که یک میلیارد و ۲۰ میلیون تن فولاد را تولید کرده است. رتبه دوم کشور هند بوده که ۱۱۴ میلیون تن تولید کرده و بعد از آن کشورهای ژاپن، آمریکا، روسیه قرار دارند. ایران رتبه دهم جهان را به خود اختصاص داده و بیش از ۳۱ میلیون تن فولاد تولید کرده‌ است.

امرایی با تاکید بر اهمیت رشد کمی تولید فولاد کشور، ابراز کرد: فولادهایی که در دنیا تولید می‌شوند، فولادهای آلیاژی بوده که ارزش افزوده بسیار بالایی دارند و آنچه که ما تولید می‌کنیم، نیازمند به‌روزآوری است و می‌تواند فرآوری شود تا خلق ارزش بیشتری برای کشور به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با اشاره به سابقه ارتباط دانشگاه با صنعت در کشور و مصوبه سال ۱۳۶۱ دولت با تاکید بر توسعه ارتباط این دو حوزه، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ آماری که در حوزه پژوهش‌های کاربردی منجر به نتیجه در صنعت شده است، ۲ درصد بود و ما در یک دهه گذشته جهش بسیار خوبی در حوزه نوآوری داشته‌ایم؛ به نحوی که در رده‌بندی‌های جهانی طی ۱۰ سال گذشته، از رتبه ۱۱۳ به رتبه ۶۲ رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: تولید علم در کشور بسیار پیشرفت کرده و در خصوص مقالات علمی پژوهشی، «ISI»  و… رتبه‌های مناسبی در دنیا کسب کرده‌ایم اما آنچه که باید منجر به بهره‌وری و حال خوب بین صنعت و دانشگاه شود، حرکت به سمت پژوهش‌های کاربردی است که بتوانیم در صنعت از آن‌ها بیشتر استفاده کنیم. در سند نقشه جامعه علمی کشور برای بحث «R&D» به میزان ۴ درصد تولید ناخالص ملی در نظر گرفته شده و در بهترین حالت ۰٫۷ درصد آن تخصیص داده شده است؛ مسئله مهم آن است که پژوهش‌ها و علومی که در دانشگاه‌ها تولید می‌شود، از حالت بالقوه به بالفعل درآید.

امرایی در خصوص همکاری‌های اثربخش با دانشگاه‌‎ها، مطرح کرد: ما زمینه‌های فعالیت بسیار زیادی داریم که بتوانیم با دانشگاه‌ها همکاری خوب و سازنده‌ای داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان یادآور شد: امروزه بحرانی‌ترین موضوعی که ما را نگران کرده، بحران انرژی است. بهینه‌سازی مصرف انرژی از موضوعات بسیار گسترده‌ای است که دانشگاه‌ها می‌توانند با ارائه پیشنهادهای کاربردی به صنعت کشور کمک کنند.

وی در خصوص اقدامات ارزشمند در حوزه هوش مصنوعی، بیان کرد: در بحث هوش مصنوعی و انقلاب صنعتی نسل چهارم در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اقدامات مهمی انجام شده است زیرا امروزه هوش مصنوعی و مسلح بودن به تکنولوژی روز یکی از چالش‌های بقای صنایع است. برای حرکت به سمت استفاده از فناوری‌های نوین ضمن به‌کارگیری این فناوری‌ها در مجموعه، آموزش کارکنان در این حوزه جزو برنامه‌های اصلی شرکت است.

امرایی در خصوص طرح‌های حمایتی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، عنوان کرد: در حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی مقطع ارشد تا ۸۰ میلیون تومان و تا ۱۳۰ میلیون تومان پایان‌نامه‌های کاربردی دوره دکتری را که مرتبط با حوزه صنعت و معدن باشد، مورد حمایت قرار می‌دهیم. ما آماده همکاری کامل با دانشگاه برای گسترش همکاری و استفاده از دستاوردهای علمی و جاری‌سازی آن‌ها در صنعت هستیم تا کشوری توسعه‌یافته برای آینده فرزندان این مرزو‌بوم بسازیم.

در ادامه مسعود میرزایی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، تاکید کرد: اگر بخواهد یک کاری با ضریب بالا اتفاق بیفتد، باید گفتمان‌سازی ایجاد شود.

وی ارتباط صنعت و دانشگاه را محوری مهم دانست و از زحمات مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان مجموعه فعال و پرتلاش تشکر و قدردانی کرد و از آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای همراهی کامل و جدی با این مجموعه خبر داد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت: ما تمام قد آماده‌ایم و نیروهای مجموعه در دانشگاه علاقه‌مند بوده و انگیزه دارند که بتوانند در راستای زیست‌بوم نوآوری شرق کشور بنا کرده تا اقتصاد منطقه رشد کند و بتوانیم با همکاری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در امر توسعه منطقه و صنعت کشور سهم خود را ایفا کنیم.

در پایان این مراسم چهار توافق‌نامه و قرارداد همکاری بین شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان و دانشگاه فردوسی مشهد در راستای حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، طرح‌های پژوهشی و استفاده از توان علمی دانشگاه در ارتقای کمی و کیفی محصولات به امضا رسید.

انتهای پیام//

به دنبال سهم ۵۰ درصدی در صادرات،

۱۰:۵۶ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد جهان‌آرا اروند:

۹:۱۸ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع بیان کرد:

۶:۳۵ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

طی حکمی از سوی نادری،

۵:۱۲ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

در حاشیه بازدید از پروژه پیشران کنسانتره‌سازی گلالی عنوان شد؛

۱۴:۰۹ /دوشنبه/۵ آذر ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/1

224036

فلزات آنلاین

1403/10/1

611682

فلزات آنلاین

1403/10/1

900636

فلزات آنلاین

1403/10/1

3285726

فلزات آنلاین

1403/10/1

26018

فلزات آنلاین

1403/10/1

13781

فلزات آنلاین

1403/10/1

42717

فلزات آنلاین

1403/10/1

50750

فلزات آنلاین

1403/10/1

42984

فلزات آنلاین

1403/10/1

41467

فلزات آنلاین

1403/10/1

28747

فلزات آنلاین

1403/10/1

30194

فلزات آنلاین

1403/10/1

28645

فلزات آنلاین

1403/10/1

37498

فلزات آنلاین

1403/10/1

35677

فلزات آنلاین

1403/10/1

59767

فلزات آنلاین

1403/10/1

28018

فلزات آنلاین

1403/10/1

43147

فلزات آنلاین

1403/10/1

47622

فلزات آنلاین

1403/10/1

4871000