سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۳۷ /دوشنبه/۸ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۸:۰۹ /دوشنبه/۲۹ فروردین ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت پالار تولید سپاهان عنوان کرد:

مانع‌تراشی برای تولید

مدیرعامل شرکت پالار تولید سپاهان گفت: علی‌رغم وعده‌های فراوانی که در خصوص مانع‌زدایی در تولید داده می‌شود، شاهد افزایش روزافزون قیمت مواد اولیه و هزینه‌های جاری مانند بیمه و مالیات هستیم.

مدیرعامل شرکت پالار تولید سپاهان گفت: علی‌رغم وعده‌های فراوانی که در خصوص مانع‌زدایی در تولید داده می‌شود، شاهد افزایش روزافزون قیمت مواد اولیه و هزینه‌های جاری مانند بیمه و مالیات هستیم.

سعید محمودیان اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، عنوان کرد: شرکت پالار تولید سپاهان فعالیت خود را در سال ۱۳۷۱ در زمینه تولید قطعات و قالب‌های آلومینیـــومی بـــه منظــور استفــاده در ریختـه‌گری دایکست آلومینیوم آغاز کرده است. ظرفیت تولید ۵۰ تن در سال است که این میزان از ابتدای فعالیت مجموعه کمتر بود و به مرور زمان توانستیم آن را افزایش دهیم.

وی افزود: مواد اولیه مورد استفاده ما، عمدتا شمش خالص آلومینیومی است که با توجه به بودجـــه‌ای کــه در اختیــار داریــم، آن را از بازار آزاد تامیـن می‌کنیم. شرکت‌هــایی که شمــش را از آن‌ها خریــداری می‌کنیــم، این محصـــول را با کیفیت‌هـای متنــوعی بــه تولیدکننــدگان پاییــن‌دستی عرضــه می‌کنند که این امر در نهایــت سبــب کاهــش کیفیت محصول تولیدی خواهد شد. در تامین ماده اولیه از بازار آزاد، با چالش‌های فراوانی مواجه هستیم که مهم‌ترین آن، نوسان‌ پیاپی قیمت و دیگری نیز تغییر کیفیت شمش عرضه شده توسط تامین‌کنندگان آلومینیوم است.

مدیرعامل شرکت پالار تولید سپاهان تصریح کرد: معضلات بسیاری طی سالیان اخیر گریبان‌گیر تولیدکنندگان بوده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به کمبود نقدینگی، بروکراسی‌های اداری مربوط به بیمه، مالیات‌ و… اشاره کرد. شرایط تولید در کشور باید به نحوی باشد که به عنوان یک واحد کوچک تولیدی دارای ظرفیت کم نسبت به سایر تولیدکنندگان، بتوانیم بدون دغدغه، مالیات‌هایی که از جانب دولت تعیین شده است را به حساب خزانه واریز کنیم اما متاسفانه شرایط دشوارتر از قبل شده است. بیشتر تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه مورد نیاز خود دچار مشکل هستند و دولت باید در این زمینه حمایت‌های لازم را از آن‌ها داشته باشد.

سود بانکی با درآمد تولیدکننده همخوانی ندارد

محمودیان مطرح کرد: به منظور جبران کمبود نقدینگی، به بانک‌ها و موسسات مالی برای دریافت تسهیلات مراجعه کرده‌ایم اما نکته‌ای که در این خصوص وجود دارد آن است که سودهای بانکی متناسب با درآمد تولید نیست. همزمان با افزایش قیمت مواد اولیه، هزینه‌های مرتبط با تولید و قیمت تمام شده محصول نیز افزایش پیدا می‌کند که سبب کاهش قدرت خرید مشتریان و افت فروش محصولات می‌شود. از آنجایی که قسط پرداختی به بانک‌ها از محل درآمد فروش محصولات است، وقتی میزان فروش محصول مطلوب نباشد، یک تولیدکننده چگونه می‌تواند اقساط تسهیلات دریافتی را همراه با سود کلان به بانک پرداخت کند؟

وی در خصوص مشتریان شرکت پالار تولید سپاهان بیان کرد: عمده مشتریان ما از تولیدکنندگان لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی، صنعتی و… هستند. قطعات آلومینیومی با استفاده از شمش تولید می‌شود و در کنار آن، ساخت قالب نیز انجام می‌دهیم که در این زمینه نیازمند استفاده از فولاد آلیاژی هستیم. فولاد آلیاژی مورد نیاز نیز مانند شمش آلومینیومی، با کیفیت‌های متنوعی تولید می‌شود و به دست مصرف‌کننده می‌رسد که این مسئله باعث سردرگمی واحدهای تولیدی شده است. نکته قابل توجه این است که فولاد آلیاژی را با نام برندهای معتبر اروپایی در بازار می‌فروشند؛ در حالی که تولید کشور چین است و  هزینه‌ای که یک تولیدکننده به ازای خرید فولاد آلیاژی می‌پردازد، بیش از قیمت واقعی آن است که در درازمدت زیان قطعه‌ساز را به همراه دارد.

این فعال صنعتی در ارتباط با تعداد نیروهای فعال در این شرکت، اذعان کرد: در حال حاضر، ۱۰ نفر در این واحد تولیدی مشغول به فعالیت هستند و با توجه به شرایط تولید و چالش‌هایی که در زمینه فروش محصولات داریم، تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا تعدیل نیرو نداشته باشیم و با تمام تمان به تولید ادامه دهیم.

شرایط تولید در کشور مساعد نیست

محمودیان در پاسخ به سوال خبرنگار «فلزات آنلاین» مبنی بر اینکه آیا تولید را مقرون‌‌به‌‌صرفه می‌دانید یا خیر، مطرح کرد: متاسفانه با توجه شرایط نامطلوب اقتصـــادی کــه بر کشــور حاکــم شده است، تولید را صرفا می‌توان اتلاف وقت، سرمایه و انرژی تلقی کرد! چراکه سختگیری‌های بیــش از حـــد دولــت در چنیــن شرایــط نامنــاسب اقتصادی، سودآوری مطلوب را از تولیدکنندگان سلب کرده است.

وی اضافه کرد: دولت از شرایط تولید در داخل کشور به طور کامل آگاه است اما برنامه مدونی را به منظور رفع معضلات موجود در این زمینه تبیین نکرده است و عموم بخشنامه‌ها به ضرر تولیدکننده تمام می‌شود. در حالی که در سایر کشورهای دنیا، دولت تمام قد ار تولید حمایت می‌کند و تولیدکننده هیچ دغدغه‌ای را در مسیر خود ندارد که متاسفانه این امر در کشور ما کاملا وارونه است.

نیازمند رفع موانع تولید هستیم

این تولیدکننده مقاطع آلومینیومی اظهار کرد: تسهیلات بانکی ارائه شده به تولیدکنندگان باید فقط در زمینه تولید صرف شود؛ چراکه در غیر این صورت باعث رانت و فساد مالی در جامعه خواهد شد. بنابراین دولت و مسئولان بانک مرکزی باید دستورالعمل و تبصره‌های قانونمندی را در این راستا وضع کنند. ثبات در تولید، لازمه پویایی و توسعه اقتصاد هر کشوری است تا با اشتغال‌آفرینی هرچه بیشتر، امید در میان جوانان افزایش و به دنبال آن، مشکلات مالی و فساد در جامعه کاهش پیدا کند. همچنین کاهش ضریب مالیاتی تولید از ۲۰ درصد به عددی مانند ۱۰ درصد، می‌تواند گام موثری در رونق تولید باشد و در همین راستا باید همکاری‌های لازم از جانب سازمان امور مالیاتی با تولیدکنندگان بخش خصوصی انجام شود که متاسفانه نه تنها ما شاهد به وقوع پیوستن چنین امری نیستیم، بلکه درگیری‌های فراوانی با ادارات بیمه و تامین اجتماعی نیز داریم.

محمودیان در پایان یادآور شد: علی‌رغم اینکه کارگران در مجموعه ما مشغول به کار هستند، نماینده سازمان تامین اجتماعی پس از بازرسی حکم جریمه داده و گزارش کرده است که برخی افـــراد کــه موقــت اینجــا حضــور داشته‌انــد، بیمه نشده‌انــد. در حــال حاضــر، مبلـــغ یک میلیــون و ۲۰۰هزار تومان به این سازمان بدهکار هستیم که بابت این رقــم اندک، حکــم تعطیلی کلارخانه را صادر کرده‌اند. امیدوار هستیم اقدامات دولت و مسئولان سازمان‌های مختلف در راستای پیشرفت و مانع‌زدایی در تولید باشد.

 

 

طی حکمی از سوی آقاجانلو،

۷:۵۸ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳

در گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۶:۱۴ /دوشنبه/۱ بهمن ۱۴۰۳

با اجرای پروژه‌های نوآورانه محقق شد؛

۱۴:۲۵ /دوشنبه/۲۴ دی ۱۴۰۳

در گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۲۴ دی ۱۴۰۳

حمید رجب‌پور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

دکتر حمیدرضا بادکوبه، مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۸ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

حمید رجب‌پور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۸ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حمید رجب‌پور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۴۲ /شنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۳

مهدی زحمتکش، مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۲ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۴۰۳

رضا فرزانه، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع توری کاشان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۵۶ /پنجشنبه/۲۶ مرداد ۱۴۰۲

آريا صادق‌نيت حقيقی، نايب رئيس سنديکای صنايع آلومينيوم ايران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۰ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

هوشنگ گودرزی، رئيس سنديکای صنايع آلومينيوم ايران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۳ /شنبه/۱۴ مهر ۱۴۰۳

هم‌زمان با کاهش ظرفیت تولید در چین،

۱۲:۰۲ /سه شنبه/۱۱ دی ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۱۰ /دوشنبه/۱ بهمن ۱۴۰۳

بررسی عملکرد شرکت آلومینیوم ایران در بهمن ماه نششان می‌دهد؛

۶:۵۰ /شنبه/۱۷ اسفند ۱۳۹۸

آمارها نشان می‌دهد

۱۳:۰۱ /شنبه/۱۲ بهمن ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو):

۵:۴۰ /شنبه/۵ مرداد ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک طرح‌های توسعه‌ای آلومینای ایران؛

۶:۵۳ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت آلومینای ایران؛

۵:۴۶ /شنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۳

اینفوگرافیکی از تنها تولیدکننده آلومینای ایران؛

۸:۵۰ /سه شنبه/۱۹ دی ۱۴۰۲

اینفوگرافیک دومین تولیدکننده آلومینیوم ایران؛

۶:۱۳ /چهارشنبه/۱۲ مهر ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/7

247286

فلزات آنلاین

1403/11/7

673106

فلزات آنلاین

1403/11/7

1093960

فلزات آنلاین

1403/11/7

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/7

25482

فلزات آنلاین

1403/11/7

14081

فلزات آنلاین

1403/11/7

41419

فلزات آنلاین

1403/11/7

48908

فلزات آنلاین

1403/11/7

44202

فلزات آنلاین

1403/11/7

42859

فلزات آنلاین

1403/11/7

32564

فلزات آنلاین

1403/11/7

30883

فلزات آنلاین

1403/11/7

29892

فلزات آنلاین

1403/11/7

39506

فلزات آنلاین

1403/11/7

38125

فلزات آنلاین

1403/11/7

61457

فلزات آنلاین

1403/11/7

29112

فلزات آنلاین

1403/11/7

43647

فلزات آنلاین

1403/11/7

48760

فلزات آنلاین

1403/11/7

5558600