روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معادن طلای کردستان با حضور مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت به عنوان دبیر مجمع و همچنین حسابرس قانونی این شرکت در سالن جلسات صدر تامین برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه معادن طلای کردستان، روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ شرکت توسعه معادن طلای کردستان به ریاست محمدرضا درخشنده، سعید ملکی و مریم علی اکبری به عنوان ناظر و مقداد مجدی مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان به عنوان دبیر مجمع و همچنین حسابرس قانونی این شرکت در سالن جلسات صدر تامین برگزار شد.
در ابتدای مجمع که در آن صالح هادینیا، عضو موظف هیئت مدیره تاصیکو و سایر اعضای هیئت مدیره شرکت توسعه معادن طلای کردستان نیز حضور داشتند، پس از قرائت گزارش حسابرس قانونی و اعلام منصفانه بودن صورتهای مالی از نقطه نظر تمام جنبههای با اهمیت طبق استانداردهای حسابرسی، مقداد مجدی، دبیر مجمع و مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان ضمن تشکر از زحمات صادقانه تیم اجرایی شرکت توسعه معادن طلای کردستان، گزارشی از عملکرد هیئت مدیره شرکت در سال گذشته ارائه کرد و گفت: شرکت توسعه معادن طلای کردستان از ابتدای تشکیل از سال ۱۳۹۲، به دنبال احداث کارخانه استحصال طلای سقز بود. بنابراین در عمل تا ابتدای سال ۱۴۰۲، عملیات اجرایی پروژه هم در حوزه معدن و هم در حوزه کارخانه دچار وقفه شده بود.
وی عنوان کرد: عملیات اجرایی پروژههای کلیدی توسعه معادن طلای کردستان در سه حوزه شامل توسعه فعالیتهای اکتشافی، آمادهسازی معدن و احداث کارخانه استحصال طلا به دنبال تکمیل کادر فنی و مهندسی شرکت در اوایل سال ۱۴۰۲ با جدیت تمام دنبال و به لطف خدا، توفیقات خوبی در تمام حوزه ها حاصل شد.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در ادامه با ارائه دادههای فنی و مهندسی هر سه حوزه، به تشریح جزئیات عملیات صورت گرفته در سه حوزه موصوف و همچنین دستاوردهای شرکت در آنها پرداخت.
مجدی با اشاره به برنامههای راهبردی شرکت توسعه معادن طلای کردستان، گفت: با بهرهبرداری از کارخانه استحصال طلای سقز تا پایان سال جاری، به عنوان تولیدکننده ۵ درصد طلای معدنی کشور شناخته خواهیم شد و در افق پنج ساله، تبدیل شدن به پنج تولیدکننده برتر طلای معدنی کشور را به عنوان چشمانداز اصلی شرکت تعریف کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: در راستای همافزایی درونگروهی در حوزه توسعه فعالیتهای اکتشافی معادن طلای سقز، از ظرفیتهای شرکت اکتشاف و حفاری صدر تامین نهایت استفاده را کردیم و نتایج بسیار امیدوار کنندهای را در خصوص ارزیابی مجدد ذخایر معدن طلای قلقله به دست آوردهایم که به زودی منتشر خواهد شد.
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه معادن طلای کردستان در پایان یادآور شد: بخش اول تجهیزات کارخانه استحصال طلای سقز طی ماه جاری وارد سایت شده و نصب خواهد شد و با برنامهریزیهای صورت گرفته، در انتهای سال جاری به دنبال راهاندازی خط تولید کارخانه استحصال طلای سقز خواهیم بود.
در پایان مجمع، حضار در جلسه از تلاشهای یکساله هیئت مدیره و کارکنان شرکت توسعه معادن طلای کردستان تشکر کرده و صورتهای مالی شرکت توسعه معادن طلای کردستان با اتفاق آرای صاحبان سهام شرکت به تصویب رسید؛ همچنین موارد قانونی دیگر همچون انتخاب حسابرس قانونی و روزنامه رسمی نیز انجام شد.
انتهای پیام//