سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۰۸ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۲۳ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

با حضور مقامات شاخص استانی،

مشکلات معدن طلای تفتان بررسی شد

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان، شماری از مدیران کل، مسئولان استانی و محلی در حضور علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان خاش و تفتان به بررسی مباحث اختلافی میان مردم و مسئولان کارخانه طلای تفتان پرداختند.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان، شماری از مدیران کل، مسئولان استانی و محلی در حضور علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان خاش و تفتان به بررسی مباحث اختلافی میان مردم و مسئولان کارخانه طلای تفتان پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین، افزون بر ۱۰۰ نفر از علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان خاش و تفتان بر ضرورت فعالیت معدن طلای تفتان با هدف ایجاد کارآفرینی و اشتغال در منطقه تاکید کردند.

شماری از کارشناسان معادن، مسئولان، علما و معتمدان شهرستان‌های خاش و تفتان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و ابوالفضل احمدزاده، سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان دستورات لازم را برای حل مشکلات صادر کرد.

احمدزاده بیان کرد: دستگاه قضایی استان همراه و همسو با مردم بوده و برای اجرای عدالت و ارائه خدمات شایسته به مردم و رفع مشکلات و دغدغه‌های آنان تلاش می‌کند.

وی در جریان بازدید از منطقه تفتان و انجام دیدارهای مردمی در نشست بررسی مشکلات مردم و بهره‌برداران معدن طلای تفتان، بیان کرد: همراهی و همگامی مردم و بزرگان منطقه خاش و تفتان و تلاش‌های آن‌ها برای خنثی‌سازی ترفندهای دشمنان ستودنی بوده و یقینا با تلاش و همت مسئولان شاهد ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای در منطقه باشیم.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان اظهار داشت: هدف مهم ما در حوزه قضایی کاهش آسیب‌های اجتماعی و کمک به حل مشکلات در مسیر توسعه، عمران و آبادانی استان است و در حوزه معدن طلای تفتان از ظرفیت‌های مردمی بهره می‌بریم زیرا اعتقاد بر این است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، بهره گرفتن از توان و ظرفیت مردم، گره‌گشا در امور بوده و باید از منابع در اختیار برای حل مشکلات استفاده کرد.

احمدزاده با اشاره به سرمایه‌گذاری افزون بر دو هزار و ۵۰۰ میلیاردی دولت، فراهم شدن زمینه اشتغال چند صد نفر از مردم بومی منطقه و بهره‌مندی مردم از خدمات نظام، تاکید کرد: دستگاه قضایی با قوت بر فعالیت معدن و کارخانه طلای تفتان و پیشگیری از تعطیلی آن نگاه ویژه‌ای دارد و هرگز به افراد سودجو، مخالفان نظام و معاندان اجازه سنگ‌اندازی و جلوگیری از پیشرفت منطقه داده نمی‌شود.

داوود شهرکی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در حوزه بهره‌برداری از معادن و فعالیت معدن طلای تفتان به پیوست‌های اجتماعی آن توجه داریم و به متولیان و مسئولان شرکت طلای تفتان و پارس تامین توصیه شده که به مباحث زیرساختی راه، گردشگری، جذب نیروهای بومی، حمایت از تولیدکنندگان بومی منطقه و استفاده از ظرفیت‌های مردمی توجه کنند و با قوت این موضوعات را در استانداری و حوزه قضایی و سایر دستگاه‌های اجرایی دنبال خواهیم کرد.

احمد مالدار، فرمانده سپاه شهرستان خاش ابراز کرد: رفع مشکلات توسعه‌ای و کمک به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی دغدغه تمام مسئولان استانی، محلی و مردم منطقه بوده و سپاه نیز در رفع دغدغه‌های مردم کمک می‌کند.

علیرضا شهنوازان، فرماندار تفتان نیز با اشاره به اینکه نگاه دولت به منطقه افزایش شاخص‌‎های سرمایه‌گذاری، توسعه همه‌جانبه، ایجاد اشتغال، رونق تولید و رضایت مردم است، خاطرنشان کرد: کارخانه طلای تفتان یک فرصت و نعمت ارزشمند نظام اسلامی برای مردم منطقه به شمار می‌رود و مردم نیز قدردان تلاش‌های ارزشمند مسئولان هستند.

در این نشست و برنامه‌های میدانی، شماری از مدیران کل، مسئولان شرکت طلای تفتان، علما، بزرگان و معتمدان خاش و تفتان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و برای رفع مشکلات و اختلافات میان مردم و مدیران شرکت پارس تامین تصمیم‌گیری شد‌.

انتهای پیام//

در مجمع عمومی عادی سالیانه تاکید شد؛

۸:۲۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در جلسه ارزیابی شرکت توسعه معادن طلای کردستان عنوان شد؛

۱۰:۱۸ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در روز جهانی کار و کارگر صورت گرفت؛

۱۲:۱۲ /دوشنبه/۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان عنوان کرد:

۵:۴۹ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

با حضور معاون معدنی و توسعه معادن تاصیکو انجام شد؛

۱۳:۱۱ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

فلز زرد در آسیای مرکزی می‌درخشد؛

۷:۰۷ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

امیرعباس نیکمرد طهرانی، مدیر و موسس برند جواهری نیکمرد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۲ /شنبه/۱۷ خرداد ۱۴۰۴

سید محمدامیر زرنشان، مدیر حقوقی و امور قراردادهای شرکت توسعه معادن طلای کردستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۰۷ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در گفت‌وگو با «فلزات‌‎آنلاین»:

۵:۱۳ /شنبه/۱۳ مرداد ۱۴۰۳

امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۰ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

سید زانیار سید موسوی، مدیر امور معادن شرکت توسعه معادن طلای کردستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۳۴ /دوشنبه/۱۱ تیر ۱۴۰۳

فواد میثمی، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه و عضو هیئت مدیره شرکت توسعه معادن طلای کردستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۳۴ /چهارشنبه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

وضعیت صنعت طلای ایران چگونه است؟

۱۸:۵۲ /شنبه/۲۳ اسفند ۱۳۹۹

بزرگ‌تربن تولیدکننده طلا، بیش از 6 میلیون انس طلا تولید کرد؛

۵:۴۵ /پنجشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن طلای کردستان؛

۶:۳۴ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/22

224083

فلزات آنلاین

1404/03/22

858230

فلزات آنلاین

1404/03/22

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/22

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/22

29819

فلزات آنلاین

1404/03/22

16025

فلزات آنلاین

1404/03/22

43661

فلزات آنلاین

1404/03/22

65608

فلزات آنلاین

1404/03/22

47680

فلزات آنلاین

1404/03/22

42655

فلزات آنلاین

1404/03/22

41135

فلزات آنلاین

1404/03/22

37507

فلزات آنلاین

1404/03/22

36328

فلزات آنلاین

1404/03/22

43017

فلزات آنلاین

1404/03/22

38679

فلزات آنلاین

1404/03/22

58708

فلزات آنلاین

1404/03/22

34510

فلزات آنلاین

1404/03/22

42014

فلزات آنلاین

1404/03/22

57327

فلزات آنلاین

1404/03/22

6588700