سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۰۲ /یکشنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۵۸ /شنبه/۵ بهمن ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت دیاموند البرز

واردات، باعث ورشکستگی تولیدکنندگان شد

مدیرعامل شرکت دیاموند البرز گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر به دلیل عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی، واردات آسان برخی از انواع مفتول‌ به کشور با قیمت کمتر از محصولات داخلی صورت می‌گیرد و این مسئله باعث ورشکستگی بسیاری از تولیدکنندگان داخلی شده است

مدیرعامل شرکت دیاموند البرز گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر به دلیل عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی، واردات آسان برخی از انواع مفتول‌ به کشور با قیمت کمتر از محصولات داخلی صورت می‌گیرد و این مسئله باعث ورشکستگی بسیاری از تولیدکنندگان داخلی شده است

سید حسن خاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» اظهار داشت: شرکت ما با دارا بودن ظرفیت تولید ۳۵ هزار تن محصول در سال، یکی از واحدهایی اســت کـــه کشش مفتــول فـــولادی را انجــام می‌دهــد؛ به عبــارت دیگــر، شرکــت دیامونـــد البرز از مفتول فولادی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کند.

وی افــزود: شرکــت ما مفتـــول را دریافـــت می‌کند و عمل کشش را روی آن انجام می‌دهد. همچنین عملیات سایزبندی مفتول نیز بعد از کشش صورت می‌گیرد. محصولات این شرکت، با توجه به نوع سفارش‌هایی که کارخانه‌های صنایـــع پاییـــن‌دستی اعــلام می‌کننــد، تولیــد می‌شــود. این مفتول‌هـــا می‌تواننــد در تولیـــد محصولاتی مانند پیچ، مهره، فنس، سیم خاردار، توری‌های صنعتی و… مورد استفاده قرار گیرند.

وجود تنوع در مواد اولیه

مدیرعامل شرکت دیاموند البرز اضافه کرد: گرید ماده اولیه دریافتی شرکت ما بستگی به سفارش مشتریان دارد و بسیار متنوع است. این گریدها می‌تواند شامل ۱۰۰۶، ۱۰۰۸، ۱۰۱۰، ۱۰۲۱ و… باشد. حتی برای تولید مفتول می‌توان از گریدهایی مانند ST36، ST37 نیز با توجه سفارش و مشخصات محصولات استفاده کرد. البته علت انتخاب این گریدها نیز آن است که قابلیت کشش بیشتری نسبت به سایر گریدها دارند. این ویژگی دقیقا عکس فولادهای ساختمانی است.

روش تولید منحصربه‌فرد

خاتمی با اشاره به روش تولید مفتول در شرکت دیاموند البرز، بیان کرد: در شرکت ما کشش مفتول به روش سرد انجام می‌شود اما تولید مفتول در این شرکت، با سایر شرکت‌ها متفاوت است. باید توجه داشت که مفتول‌های فولادی دارای دو سختی هستند که یکی سختی مغز و دیگری سختی سطح نام دارد. به این ترتیب که با توجه نوع پیچ تولیدی از مفتول شرکت ما، باید مفتول‌ها را به گونه‌ای تولید کنیم که سختی سطح با مغز آن‌ها متفاوت باشد. از این رو برای رسیدن به این ویژگی خاص، باید فرآیندهای متفاوتی در موضوع کشش طی شود. با این حال پس از فرآیند کشش، فرآیند فسفاته کردن مفتول نیز صورت می‌گیرد که پس از انجام این کار، ماده اولیه تولید پیچ و مهره آماده عرضه به بازار و مشتریان است.

زنگ خطر برای تولید داخلی!

مدیرعامل شرکت دیاموند البرز در خصوص وضعیت بازار، اذعان کرد: وضعیت بازار شرکت‌هایی که محصولات آن‌ها در تولید پیچ و مهره به کار می‌روند، بسیار نامناسب است. در حال حاضر، عمده شرکت‌های تولیدکننده پیچ و مهره و تولیدکنندگان محصولات بالادستی آن‌ها ازجمله شرکت ما به دلیل واردات بی‌رویه پیچ و مهره و مفتول‌های فولادی به عنوان ماده اولیه آن‌ها تعطیل شده‌اند و یا در آستانه تعطیلی قرار گرفته‌اند. شرکت دیاموند البرز نیز به همین دلیل، طی دو ماه اخیر تعطیل شده است. متاسفانه بازار محصولات شرکت ما کاملا در اختیار شرکت‌ها و تجاری قرار گرفته که عموما از چین واردات انجام می‌دهند.

وی تاکید کرد: متاسفانه واردات محصولات مفتول فولادی برای تولید پیچ و مهره با قیمتی ارزان‌تر از محصول مشابه در داخل کشور صورت می‌گیرد و تولیدکنندگان داخلی توان رقابت با شرکت‌های چینی را ندارند. ارزان‌تر بودن قیمت واردات حتی با وجود رشد نرخ ارز دو علت دارد؛ نخست آنکه چینی‌ها از تکنولوژی‌های نوینی برای تولید محصولات خود استفاده می‌کنند و همین امر هزینه‌های تولید آن‌ها را کاهش می‌دهد. دوم اینکه دولت چین به صادرکنندگان این کشور یارانه و جایزه صادراتی اعطا می‌کند تا قدرت رقابت این شرکت‌ها را در بازارهای صادرات افزایش دهد. علت اتخاذ این سیاست نیز از سوی دولت چین حفظ و افزایش تولید و اشتغال در این کشور عنوان شده است.

قادر به رقابت با چینی‌ها نیستیم

خاتمی در پایان خاطرنشان کرد: سال‌ها است که با وجود تاکید فراوان از سوی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، یارانه و جوایز صادراتی برای تولیدکنندگان وجود ندارد. در نتیجه، تولیدکنندگان ایرانی حتی در کشور قادر به رقابت با محصولات چینی نیستند. بهترین سیاست و استراتژی برای بازگرداندن رونق تولید به تولیدکنندگان این عرصه، منع واردات و یا حداقل وضع عوارض سنگین در این زمینه است تا این محصولات با قیمتی ارزان‌تر به دست مصرف‌کنندگان ایرانی نرسد. ضمن اینکه یارانه‌ها و مشوق‌ها برای تولیدکنندگان برقرار شود تا این شرکت‌ها که تعطیل شده‌اند، مجددا فعالیت خود را از سر گیرند.

مدیرعامل شرکت تولید مواد معدنی کانیار ساعی مطرح کرد:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۲۳ آبان ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت آلیاژ مفتول سپاهان:

۹:۲۰ /دوشنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت فولاد مارون بهبهان مطرح کرد:

۵:۵۸ /یکشنبه/۲۴ تیر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنایع مفتولی صدر صنعت:

۶:۱۸ /چهارشنبه/۲۰ تیر ۱۴۰۳

نگاهی به محصولات مفتولی زنجان؛

۱۳:۵۳ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

عبداللّه جواهری، مدیرعامل شرکت صنایع مفتولی زنجان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۴۳ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

ناصر میرشاه‌ولایتی، معاون تولید شرکت صنایع مفتولی زنجان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۴:۳۸ /شنبه/۲ مهر ۱۴۰۱

عضو هیئت مدیره شرکت کارخانجات صنعتی ملایر:

۱۳:۵۵ /شنبه/۱۱ مرداد ۱۳۹۹

عضو هیئت مدیره شرکت صنعتی فرد شاهین

۱۲:۰۱ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت صنایع مفتولی ذوالفقار ملایر

۱۵:۰۱ /شنبه/۵ بهمن ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت پارت صنعت پایا آذر سپهر

۱۴:۵۳ /شنبه/۵ بهمن ۱۳۹۸

طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» عنوان شد:

۵:۱۲ /شنبه/۱۳ مرداد ۱۴۰۳

ناصر ميرشاه‌ولايتی، معاون توليد شرکت صنايع مفتولی زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۱ /شنبه/۳۰ دی ۱۴۰۲

عبدالله جواهری، مدیرعامل شرکت صنایع مفتولی زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۳۶ /شنبه/۸ مهر ۱۴۰۲

صنایع مفتول فولادی بخش ظریف صنعت فولاد

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ بهمن ۱۳۹۸

بررسی تولید و تجارت مفتول فولادی ترکیه

۴:۵۹ /یکشنبه/۲۱ بهمن ۱۳۹۷

بررسی تولید و تجارت مفتول فولادی ترکیه

۱۰:۱۴ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/27

268083

فلزات آنلاین

1403/11/27

844499

فلزات آنلاین

1403/11/27

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/27

930178

فلزات آنلاین

1403/11/27

28148

فلزات آنلاین

1403/11/27

18000

فلزات آنلاین

1403/11/27

44715

فلزات آنلاین

1403/11/27

54684

فلزات آنلاین

1403/11/27

41670

فلزات آنلاین

1403/11/27

41971

فلزات آنلاین

1403/11/27

35919

فلزات آنلاین

1403/11/27

34243

فلزات آنلاین

1403/11/27

34722

فلزات آنلاین

1403/11/27

42068

فلزات آنلاین

1403/11/27

41668

فلزات آنلاین

1403/11/27

60382

فلزات آنلاین

1403/11/27

32613

فلزات آنلاین

1403/11/27

46277

فلزات آنلاین

1403/11/27

52439

فلزات آنلاین

1403/11/27

6550400