مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان گفت: به دنبال تربیت نیروی کار متخصص با همکاری فنی و حرفهای هستیم و بحث آموزش و مهارتآموزی را به طور جدی پیگیری میکنیم تا جوانان با مهارت مورد نیاز جذب شرکت شوند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، حسینتقی کهزاد در حاشیه سومین نمایشگاه تخصصی بومیسازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد، به بررسی عملکرد این واحد فولادسازی پرداخت و عنوان کرد: فولاد شادگان، یکی از هشت طرح مطالعات جامع کشور بود که با هدف اشتغالزایی و رفع محرومیت در منطقه شادگان احداث شد.
وی افزود: کلنگ احداث فولاد شادگان در سال ۱۳۸۵ زده شد که در سال ۱۳۹۳، فولاد خوزستان ۶۵ درصد سهام آن را خریداری کرد و ۳۵درصد سهام دیگر آن نیز متعلق به سازمان ایمیدرو است. در سال ۱۳۹۶ واحد فولاد شادگان راهاندازی شد و طرح توسعه فولادسازی آن با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن بیلت در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در ادامه تصریح کرد: رسالت اصلی این طرح، اشتغالزایی در منطقه محروم شادگان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برخلاف این موضوع، فولاد خوزستان و فولاد شادگان به دلیل نزدیکی به آبهای آزاد، به لحاظ موقعیت جغرافیایی بهدرستی جانمایی شدهاند و در زمینه تامین آب با مشکل خاصی روبهرو نیستند. همچنین با توجه به محدودیتهای آب در خوزستان، قراردادی با آب و فاضلاب استان منعقد کردیم تا تصفیهخانه پساب شهری را به کارخانه منتقل کنیم و کل آب مصرفی از این طریق تامین شود.
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در ادامه با بیان اینکه اولویت استخدام در شرکت فولاد شادگان بومی بودن نیروی انسانی است، اظهار داشت: در زمینه اشتغال با وجود نیروهای مستقیم و غیرمستقیم و پروژههای جاری، حدود یک هزار و ۶۰۰ نفر در فولاد شادگان مشغول به کار هستند. هماکنون ۷۳ درصد از نیروی کار این واحد بومی خود شادگان هستند.
کهزاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه منطقه شادگان پیش از این صنعتی نبوده و نیروی کارآمد صنعتی نداشته است، به دنبال تربیت نیروی کار متخصص با همکاری فنی و حرفهای هستیم و بحث آموزش و مهارتآموزی را به طور جدی پیگیری میکنیم تا جوانان با مهارت مورد نیاز جذب شرکت شوند.
انتهای پیام//