سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۱۹ /یکشنبه/۴ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۴:۰۴ /دوشنبه/۱۹ آبان ۱۳۹۹

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان مطرح کرد

گستردگی بازار مصرف لوله‌های بدون درز

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان گفت: لوله‌های بدون درز به دلیل خاصیت فیزیکی آن یعنی مقاومت در برابر فشار سیال، کاربردهای زیادی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، سیمان و… دارند

فرزام مرشدیان در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» اظهار داشت: بازار لوله‌های فولادی به ویژه انواع بدون درز، با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده، رونق نسبتا خوبی یافته است و تولیدکنندگان این حوزه پس از مدت‌ها توانسته‌اند محصولات خود را با رونق بیشتری نسبت به گذشته در بازار به فروش برسانند.

وی افزود: علاوه بر اینکه تحریم علیه کشور ما باعث کاهش شدید واردات شده، دولت نیز سیاست حمایتی از تولیدکنندگان لوله‌ فولادی به ویژه انواع بدون درز را در جهت کاهش واردات و ممنوعیت آن در پیش گرفته و مانع واردات این محصول شده است. پیش از این، به اندازه دو برابر نیاز کشور، لوله‌های بدون درز وارد شده است. به طوری که در حال حاضر با وجود گذشت دو سال از توقف واردات این لوله‌ها، هنوز برخی از لوله‌های بدون درز وارد شده به فروش نرفته‌اند و به تدریج توسط شرکت‌های واردکننده در بازار عرضه می‌شوند.

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان خاطرنشان کرد: شرکت ما توانسته است از فرصت پیش آمده تا حد امکان استفاده کند و به جبران کاهش واردات بپردازد. هرچند که هنوز لوله‌های وارداتی در بازار مانده، رقیب محصولات شرکت محسوب می‌شوند اما در سایزهایی که توان تولید و ظرفیت آن را داریم، توانستیم نیاز بازار را تامین کنیم.

تامین مواد اولیه از منابع داخلی

مرشدیان با اشاره به اینکه ظرفیت تولید شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان ۵۰ هزار تن در سال است، بیان کرد: ماده اولیه تولید لوله بدون درز عموما میلگرد و بعضا شمش است. ضمن اینکه مواد اولیه لوله‌های بدون درز شرکت ما به طور کامل از داخل کشور و عمدتا از شرکت‌های فولاد آلیاژی ایران، فولاد آلیاژی اصفهان و فولاد اسفراین تامین می‌شود و به همین دلیل چالش نسبتا کمی در این خصوص داریم اما در ماه‌های اخیر به دلیل نوسانات قیمتی، تامین مواد اولیه کمی دشوار شده است که یکی از دلایل آن، به افزایش تقاضا برمی‌گردد و به همین دلیل تامین‌کنندگان شرکت ما نیز در تحویل سفارش‌های دریافتی خود دچار مشکل شده‌اند. البته با توجه به تدابیر اندیشیده شده، چالش تامین مواد اولیه را به حداقل رسانده‌ایم.

بازار مصرف لوله‌های بدون درز تنوع دارد

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان در خصوص بازار مصرف لوله‌های بدون درز این شرکت، عنوان کرد: بازار لوله‌های بدون درز بسیار گسترده بوده و تمامی صنایع پتروشیمی، گاز، نفت، خودرو، کارخانه‌های سیمان، قند، نیروگاه‌ها و بسیاری از صنایع نیازمند لوله، مشتری این محصول محسوب می‌شوند.

مرشدیان اضافه کرد: لوله‌های بدون درز به انواع کم‌قطر و قطور تقسیم‌بندی می‌شوند؛ به این صورت که لوله‌های کم‌قطر تا سایز چهار اینج بوده و قطر لوله‌های قطور بودن درز نیز چهار تا ۱۴ اینچ است. ضمن اینکه لوله‌های بدون درز آلیاژهای مختلفی دارند که البته در ایران عموما فولادهای با آلیاژ کم‌کربن برای تولید آن‌ها به کار می‌رود و به آن لوله سیاه گفته می‌شود. شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان، لوله‌های بدون درز با قطر کمتر از چهار اینچ را تولید می‌کند و بالاتر از آن تا ۱۴ اینچ توسط مجتمع صنعتی اسفراین تولید می‌شود.

وی مطرح کرد: یک شرکت دیگر نیز لوله بدون درز در استان خوزستان با روش ریخته‌گری تولید می‌کند که نحوه تولید این شرکت با مجتمع صنعتی اسفراین و لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان متفاوت است. این نوع لوله‌ها تنها در خطوط انتقال سیالات کاربرد دارند.

لوله‌های بدون درز، بدون جانشین هستند

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه با بیان اینکه لوله‌های درزجوش که بعضا در برخی شرکت‌ها به عنوان بدون درز معرفی می‌شوند، با لوله‌های بدون درز واقعی یا مانیسمان تفاوت دارند، بیان کرد: لوله‌هایی که با استفاده از ورق فولادی تولید می‌شوند، همگی درزجوش هستند. در حالی که لوله‌های بدون درز واقعی با سوراخ‌کردن و تراش‌کاری میلگرد تولید می‌شوند.

مرشدیان تصریح کرد: لوله‌های بدون درز به این دلیل در صنایع یاد شده مورد استفاده قرار می‌گیرند که بتوانند فشار بالا را تحمل کنند. بنابراین در مواردی که فشار محیطی بالا است، تنها لوله بدون درز به کار می‌رود زیرا در صورت استفاده از لوله‌های درزجوش، ممکن است لوله از محل درز به دلیل فشار بالا دچار از هم گسیختگی شود.

وی اذعان کرد: با توجه به نیاز صنایع مصرف‌کننده، حدود ۹۰ درصد از بازار لوله‌ کشور، به لوله‌های درزجوش اختصاص دارد و تنها ۱۰ درصد آن متعلق به لوله‌های بدون درز است.

چالش بزرگ تامین قطعات یدکی

مدیر بازرگانی شرکت لوله‌های دقیق کاوه در خصوص چالش‌های تولیدکنندگان لوله‌های بدون درز، بیان کرد: تامین قطعات یدکی، مهم‌ترین چالش بسیاری از تولیدکنندگان است. متاسفانه بسیاری از قطعات یدکی ماشین‌آلات تولید لوله‌های بدون درز در کشور قابل تولید نیست و تنها راه برای تامین آن واردات است.

مرشدیان خاطرنشان کرد: هم فرایند واردات در شرایط تحریمی با دشواری انجام می‌‌شود و هم اینکه با توجه به افزایش شدید نرخ ارز، واردات هزینه‌های سرسام‌آوری را به واردکنندگان قطعات یدکی تحمیل می‌کند. ضمن اینکه بروکراسی‌های اداری باعث افزایش هرچه بیشتر دشواری‌های واردات می‌شود. به طوری که نه دولت به عنوان متولی صنعت و نه گمرک به عنوان متولی واردات، هیچ کمکی به تولیدکنندگان در جهت واردات قطعات یدکی مورد نیاز نمی‌کنند. این موضوع می‌تواند در عملکرد ماشین‌آلات فعال در خطوط تولید، اخلال ایجاد کند.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت تابان فولاد:

۱۴:۵۶ /چهارشنبه/۱۱ مهر ۱۴۰۳

طی حکمی از جانب مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا،

۱۰:۵۸ /یکشنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنایع لوله‌های گالوانیزه روی‌پوشان قزوین:

۵:۲۶ /چهارشنبه/۱۷ مرداد ۱۴۰۳

یک فعال صنعت فولاد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۷ /چهارشنبه/۲۰ تیر ۱۴۰۳

محمد کشانی، مدیرعامل شرکت تولید و توسعه صبح پارسیان صبا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۷:۵۳ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

افشین فرشیدفر، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۱۵ /یکشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۲

امیرحسین عرشی‌زاده، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۱:۳۱ /شنبه/۸ آبان ۱۴۰۰

علی خنیفر، مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۷:۴۵ /شنبه/۱۱ بهمن ۱۳۹۹

اکبر اعلایی، مدیرعامل شرکت نورد و لوله سپنتا مرند در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۴:۰۴ /دوشنبه/۱۰ شهریور ۱۳۹۹

سید مرتضی موسوی بیوکی، مدیرعامل شرکت تولیدی لوله و پروفیل کیهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۰:۴۰ /شنبه/۲۴ خرداد ۱۳۹۹
به زودی یادداشت‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

تجارت لوله‌های فولادی حفاری بدون درز مورد استفاده در صنعت نفت و گاز

۱۰:۳۰ /شنبه/۱۷ شهریور ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/3

206000

فلزات آنلاین

1403/09/3

573182

فلزات آنلاین

1403/09/3

769238

فلزات آنلاین

1403/09/3

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/3

23892

فلزات آنلاین

1403/09/3

12905

فلزات آنلاین

1403/09/3

40091

فلزات آنلاین

1403/09/3

49911

فلزات آنلاین

1403/09/3

42663

فلزات آنلاین

1403/09/3

41480

فلزات آنلاین

1403/09/3

27568

فلزات آنلاین

1403/09/3

29449

فلزات آنلاین

1403/09/3

28043

فلزات آنلاین

1403/09/3

37245

فلزات آنلاین

1403/09/3

34808

فلزات آنلاین

1403/09/3

50294

فلزات آنلاین

1403/09/3

27272

فلزات آنلاین

1403/09/3

39497

فلزات آنلاین

1403/09/3

43987

فلزات آنلاین

1403/09/3

4519700