سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۵:۰۹ /یکشنبه/۴ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۲۹ /سه شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

در 10 سال اخیر صورت پذیرفت؛

نبض واردات مفتول مسی در دستان آمریکا

آمریکا بزرگ‌ترین کشور واردکننده مفتول مسی در دنیاست و اصلی‌ترین تامین‌کننده‌های آن کشورهای کانادا، مکزیک، امارات متحده عربی و کره جنوبی هستند. در این میان کشور کانادا با صادرات ۱۷۰ هزار تن به این کشور طی سال ۲۰۲۳، در رتبه اول تامین‌کنندگان قرار می‌گیرد.

آمریکا بزرگ‌ترین کشور واردکننده مفتول مسی در دنیاست و اصلی‌ترین تامین‌کننده‌های آن کشورهای کانادا، مکزیک، امارات متحده عربی و کره جنوبی هستند. در این میان کشور کانادا با صادرات ۱۷۰ هزار تن به این کشور طی سال ۲۰۲۳، در رتبه اول تامین‌کنندگان قرار گرفت. نظر به فاصله کوتاه کشور‌های کانادا و مکزیک به آمریکا، میزان صادرات ۱۰ سال گذشته این دو کشور به ایالات متحده، رقم قابل‌توجهی بوده است. در مقابل امارات متحده عربی و کره جنوبی سهم خود‌ را در بازار واردات آمریکا به‌ طور چشمگیری بالا برده‌اند. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود که با افزایش ملموس ظرفیت صادراتی امارات متحده عربی و کره جنوبی، این دو کشور جایگاه مهمی در مبادی وارداتی مفتول مس در آمریکا داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات، مفتول مسی علی‌رغم توانایی قدرت انتقال حرارت و الکتریسیته، نرم، منعطف، بسیار محکم و مقاوم است. مفتول مسی در تولید برق، انتقال نیرو، توزیع نیرو، ارتباطات از راه دور، مدارهای الکترونیکی و انواع بی‌شماری از تجهیزات الکتریکی استفاده ‌می‌شود. از دیگر کاربرد‌های مفتول مسی در ساخت یخچال، اجاق گاز، هدایت و توزیع برق، ترانسفورماتورها، صنایع دستی و خودروسازی می‌توان اشاره کرد.

آمریکا، بزرگ‌ترین واردکننده مفتول مس جهان

آمریکا به‌ عنوان یک کشور توسعه‌یافته، بزرگ‌ترین واردکننده مفتول مس در دنیا محسوب می‌شود که در سال‌های گذشته بیشترین حجم واردات مفتول‌های مس را داشته‌ است. این کشور در سال ۲۰۲۳، حدود ۲۲۱ هزار تن از این محصول را وارد کرد که بیشترین حجم آن از کشور کانادا انجام شد.

مهم‌ترین تامین‌کننده‌های مفتول مس آمریکا طی ۱۰ سال گذشته کشور‌های کانادا، مکزیک، امارات متحده عربی و کره جنوبی بوده‌اند. در این میان، مکزیک بیشترین حجم معاملات و روابط تجاری با آمریکا را داراست و از پایین‌ترین قیمت عرضه برخوردار است. در سال ۲۰۲۳، این کشور سهم خود را در بازار وارداتی آمریکا، افزایش و حدود ۷ درصد این بازار را به خود اختصاص داد و معادل ۱۵ هزار تن مفتول مس را به آمریکا صادر کرد؛ این در حالی است که میانگین آن در ۱۰ سال گذشته برابر ۱۲ هزار تن بوده است. میزان صادرات مفتول مسی از کانادا به آمریکا در سال ۲۰۲۳، معادل ۱۷۰ هزار تن و برابر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بود. این کشور طی سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲، بیشترین میزان صادرات به آمریکا را داشت که به ترتیب برابر ۱۶۹ و ۱۷۰ هزار تن بود.

مکزیک در سال ۲۰۱۴، حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن مفتول مس به آمریکا صادر کرد و تا سال ۲۰۱۹ این مقدار تقریبا ثابت بود اما در سال ۲۰۱۹، این روند به‌ شدت کاهش پیدا کرد و به هفت هزار و ۶۰۰ تن در سال رسید؛ البته بعد از آن با رشد صادرات این کشور و همان‌ طور که در نمودار یک مشخص است، در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۴ هزار و ۹۰۰ تن صادرات داشته است.

با توجه به پیشرفت چشمگیر امارات متحده عربی در سال‌های گذشته، می‌توان گفت که این کشور صادرات مفتول مس خود ‌را به آمریکا افزایش داده است. امارات متحده عربی طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ صادراتی از این محصول نداشته است اما میزان صادرات در سال ۲۰۲۱ حدود یک هزار و ۵۰۰ تن، در سال ۲۰۲۲ بالغ بر سه هزار تن و در سال ۲۰۲۳ به ۱۴ هزار تن رسید که در بین رقبای خود، بیشترین پیشرفت ممکن بوده و سهم ۶ درصدی از بازار را در برگرفته است.

کره جنوبی نیز مراودات با شریک تجاری‌ خود یعنی آمریکا را بهبود بخشیده و پیشرفت خوبی در زمینه صادرات سیم مفتول‌های مسی به این کشور داشته است؛ به طوری که در سال ۲۰۱۴، حدود ۱۲۲ تن صادرات به این کشور داشت که این میزان در سال ۲۰۱۵ به ۳۲ تن کاهش یافت و در نهایت تا سال ۲۰۱۸ این روند نزولی بود اما در سال ۲۰۱۹ با صادرات یک هزار و ۴۰۰ تنی، توانست سهم خود را در بازار افزایش دهد و در نهایت در سال‌ ۲۰۲۰، حدود چهار هزار تن و در سال ۲۰۲۱، برابر چهار هزار و ۷۰۰ تن صادرات را تجربه کند. کره جنوبی در سال ۲۰۲۳ به میزان صادرات هشت هزار و ۶۰۰ تن دست پیدا کرد که ۴ درصد از بازار واردات به آمریکا بوده و نسبت به سایر رقبا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است.

سهم پایین‌ مکزیک از بازار واردات مفتول مس آمریکا

در این بین کانادا نیز همچون مکزیک از مسیر و فاصله کوتاه‌تری نسبت به امارات متحده عربی و کره جنوبی به آمریکا بهره می‌برد. این کشور به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین تامین‌کننده مفتول مس در آمریکا، در سال ۲۰۲۳ برابر ۱۷۰ هزار تن مفتول مس را به آمریکا صادر کرد که رقم چشمگیری نسبت به سایر رقبا است. طی ۱۰ سال گذشته، میانگین صادرات این کشور به آمریکا برابر ۱۴۲ هزار تن بوده است که همین میزان، ۷۷ درصد از سهم بازار وارداتی مفتول مس آمریکا را تشکیل می‌دهد.

در همین حین دو کشور امارات متحده عربی و کره جنوبی طی ۱۰ سال اخیر، پیشرفت قابل‌توجهی در این بازار داشته‌اند و با وجود فاصله جغرافیایی بیشتر و قیمت بالاتر نسبت به سایر رقبا، توانسته‌اند سهم بسزایی از بازار را از آن خود کنند. میزان صادرات امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۳ معادل ۱۴ هزار تن و میانگین آن در ۱۰ سال گذشته برابر یک هزار و ۸۰۰ تن در هر سال بود. صادرات کره جنوبی نیز در سال ۲۰۲۳ برابر هشت هزار و ۶۰۰ تن و میانگین آن طی ۱۰ سال گذشته معادل دو هزار تن بوده است. نمودار یک، میزان و حجم واردات آمریکا از کشورهای تامین‌کننده را در ۱۰ سال گذشته نشان می‌دهد.

قیمت عرضه هر تن از مفتول مسی کانادا در بازار وارداتی آمریکا در سال ۲۰۲۳، معادل ۹ هزار دلار بود و فروش همین محصول توسط عرضه‌کنندگان مکزیکی در این بازار حدود هشت هزار و ۶۰۰ دلار ارزیابی شد که در مقایسه با دیگر کشور‌های صادرکننده مفتول مس به آمریکا، کمترین قیمت بوده‌ است. همچنین امارات متحده عربی قیمت ۹ هزار و ۲۰۰ دلار را برای فروش هر تن از این محصول دریافت می‌کند و کره جنوبی نیز که از پیشرو‌های صادرات مفتول مس به آمریکا در ۱۰سال گذشته بوده است، مبلغ ۹ هزار و ۵۰۰ دلار بابت هر تن از این محصول را مطالبه کرد.

با مقایسه قیمت‌ها می‌توان گفت که مکزیک در مقایسه با دیگر تامین‌کننده‌ها، با قیمت پایین‌تری این محصول را در آمریکا به فروش می‌رساند و با توجه به تحقیقات صورت گرفته در آتورپات، می‌توان به این مسئله پی برد که این کشور در بین تامین‌کننده‌های مفتول مس در آمریکا، روابط تجاری بیشتری نیز با این کشور دارد. از این رو در ۱۰ سال اخیر بعد از کانادا، میزان قابل‌توجهی صادرات این محصول را به آمریکا داشته است اما کشور‌هایی همچون امارات متحده عربی و کره جنوبی با اینکه قیمت بالاتری دارند و فاصله‌ آن‌ها از آمریکا بسیار بیشتر از مکزیک و کانادا است، رشد بیشتری را در ۱۰ سال اخیر تجربه کردند و به رقبای جدیدی برای کانادا و مکزیک تبدیل شده‌اند.

انتهای پیام//

مدیر توسعه بازار شرکت تولیدی دنیای مس کاشان:

۱۲:۰۵ /سه شنبه/۱ خرداد ۱۴۰۳

طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ صورت گرفت؛

۱۱:۵۹ /چهارشنبه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدیر کارخانه صنایع زرین مس پاسارگاد مطرح کرد:

۱۶:۳۶ /چهارشنبه/۲۳ اسفند ۱۴۰۲

احمد باقری، مدیرعامل شرکت مس کابل آریا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۱۲ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

احمد عروجی، مدیرعامل شرکت گیل‌راد شمال در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۱۸ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

احسان رحمانی، مدیرعامل شرکت مسبار کاوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۵۵ /شنبه/۱۲ شهریور ۱۴۰۱

وحید اسلامیان، مدیرعامل شرکت صنایع دنیای مس کاشان در گفت‌و‌گو با «فلزات آنلاین»:

۱۷:۴۶ /دوشنبه/۱۶ دی ۱۳۹۸

احمد عروجی، مدیرعامل شرکت گیل راد شمال در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»؛

۲۲:۰۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۳۹۷
به زودی یادداشت‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

واردات 160 هزار تنی کاتد مس به عربستان

۲۰:۱۲ /پنجشنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

تراز تجاری مفتول مسی عربستان

۱۱:۵۱ /سه شنبه/۲۹ اسفند ۱۳۹۶
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/3

206000

فلزات آنلاین

1403/09/3

573182

فلزات آنلاین

1403/09/3

769238

فلزات آنلاین

1403/09/3

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/3

23892

فلزات آنلاین

1403/09/3

12905

فلزات آنلاین

1403/09/3

40091

فلزات آنلاین

1403/09/3

49911

فلزات آنلاین

1403/09/3

42663

فلزات آنلاین

1403/09/3

41480

فلزات آنلاین

1403/09/3

27568

فلزات آنلاین

1403/09/3

29449

فلزات آنلاین

1403/09/3

28043

فلزات آنلاین

1403/09/3

37245

فلزات آنلاین

1403/09/3

34808

فلزات آنلاین

1403/09/3

50294

فلزات آنلاین

1403/09/3

27272

فلزات آنلاین

1403/09/3

39497

فلزات آنلاین

1403/09/3

43987

فلزات آنلاین

1403/09/3

4519700