مدیرعامل شرکت پیمان پروفیل آسیا گفت: در زمینه تامین مواد اولیه و تولید مقاطع آلومینیومی با چالش بزرگی مواجه نیستیم و قادریم مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کنیم اما در زمینه فروش محصولات مشکلات زیادی داریم، به گونهای که رقابت منفی هر سال در زمینه فروش مقاطع آلومینیومی بیشتر میشود.
علی چراغی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: شرکت پیمان پروفیل آسیا در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در زمینه صنعت آلومینیوم، با بررسی و نیازسنجی بازار، ساخت و راهاندازی سه سالن آغاز کرد و به مرور زمان این شرکت، به هفت سالن و تجهیز آنها به پیشرفتهترین ماشینآلات تولید محصولات آلومینیومی، واحدهای ریختهگری، پرس اکستروژن، رنگ الکترواستاتیک، آبکاری و رنگ دکورال مجهز شد.
وی بیان کرد: در کارخانه دو واحد ریخته گری Dc و سنتی، سه دستگاه پرس اکستروژن، دوخط رنگ الکترواستاتیک تمام اتوماتیک، دستگاه بستهبندی پروفیل، واحد دکورال و واحد آبکاری در اختیار داریم و قادریم انواع مقاطع آلومینیومی را تولید کنیم.
مدیرعامل شرکت پیمان پروفیل آسیا توضیح داد: با اینکه میزان تولیدات ما در سال جاری کاهش یافته است اما نسبت به سایر تولیدکنندگان مقاطع آلومینیومی که مجبور به تعدیل نیرو و بستن کارخانه خود شدند، همچنان فعال هستیم، به گونهای که برخی از همکاران ما فعالیت تولیدی خود را متوقف کردهاند.
چراغی عنوان کرد: در زمینه تولید انواع مقاطع آلومینیومی صنعتی، ساختمانی و آلیاژی فعالیت میکنیم و زمینه کاری شرکت را بسیار متنوع و گسترده کردیم به همین خاطر، توانستیم در این شرایط که رکود بسیار زیادی در کشور وجود دارد، باقی بمانیم و تولید داشته باشیم، اگر تنها در یک زمینه تولید داشتیم، قطعا مجبور میشدیم تعدیل نیرو کنیم.
وی مطرح کرد: در زمینه مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی میزان تولید از مصرف بیشتر شده برای مثال اگر در کشور ۸۰ تن پروفیل تولید شود، میزان مصرف تنها ۵۰ تن است، به همین خاطر، در این زمینه رقابت منفی بسیار زیاد شده البته مشکلاتی که دولت با وضع قوانینی همچون دارایی و مالیات برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، مانع از توسعه و رشد صنعتگران در کشور شده است.
مدیرعامل شرکت پیمان پروفیل آسیا افزود: مواد اولیه آلومینیومی که در کشور تولید میشود، در سطح خیلی مطلوبی قرار ندارد، به همین جهت محصولات آلومینیومی تولید شده نیز در سطح استاندارد اروپایی نیست، بنابراین تنها میتوانیم به کشورهای همسایه همچون افغانستان و عراق صادرات داشته باشیم.
چراغی تصریح کرد: در زمینه دستگاهها نیز با مشکلاتی مواجه هستیم به گونهای که اغلب دستگاههای موجود در کشور، قدیمی هستند و امکان تولید مقاطع باکیفیت توسط آنها مهیا نیست، در حالی که تولیدکنندگان در کشور ترکیه، با استفاده از دستگاههای به روزی که در اختیار دارند، توانستهاند بازار محصولات آلومینیومی را به دست بگیرند و بخش اعظمی از نیازهای کشورهای همسایه را تامین کنند.
وی تاکید کرد: سه سال پیش برای بهبود کیفیت محصولات تولید شده در شرکت، دستگاهی سفارش دادیم که به علت افزایش قیمت دلار قادر به خرید و وارد کردن آن نشدیم، به همین خاطر، مجبور شدیم از تولیدکنندگان داخلی آن را خریداری کنیم.
مدیرعامل شرکت پیمان پروفیل آسیا توضیخ داد: در سال جاری مشکل فروش داریم و در زمینه خرید مواد اولیه با مشکلی مواجه نیستیم زیرا برای تولید شمش آلیاژی، شمش ضایعاتی نیز در اختیار داریم.
انتهای پیام//