سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۲۹ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۶:۴۹ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

در یازدهمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی،

تندیس تجربه برتر به شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان رسید

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به واسطه انجام پروژه تجزیه و تحلیل مشاغل، تدوین شرح وظایف و شایستگی‌ها بر مبنای مدل مدیریت فرایندی و ثبت این تجربه در یازدهمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی، موفق به کسب تندیس تجربه برتر شد.
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به واسطه انجام پروژه تجزیه و تحلیل مشاغل، تدوین شرح وظایف و شایستگی‌ها بر مبنای مدل مدیریت فرایندی و ثبت این تجربه در یازدهمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی، موفق به کسب تندیس تجربه برتر شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، حمید محمدی رفیع بیان کرد: اندیشیدن به آینده کارکنان به عنوان مهم‌ترین سرمایه شرکت، یکی از سیاست‌های راهبردی و زمینه‌ساز تحول و توسعه درون‌زاست. یکی از برنامه‌های راهبردی معاونت توسعه سرمایه‌های انسانی برای ترجمان عملیاتی این مهم، تجزیه و تحلیل مشاغل و تدوین شرح وظایف بر مبنای مدل مدیریت فرایندی است که هسته مرکزی فرایندهای مدیریت منابع انسانی به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: همین دلیل تهیه شرح شغل‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین ورودی‌ها و پیش شرط اصلی موفق بودن سایر زیر سیستم‌های مدیریت منابع انسانی از جمله جذب و استخدام، یادگیری و توسعه، ارزشیابی مشاغل، حقوق و دستمزد، ارتقا و انتصاب، جانشین‌پروری، مدیریت استعدادها، مدیریت و توسعه عملکرد، جابه‌جایی و گردش شغلی، برنامه‌های جامع ایمنی، بهداشت و سلامت کارکنان و برنامه‌ریزی و برآورد نیروی انسانی است.

معاون سرمایه‌های انسانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان مطرح کرد: با راهبری معاونت توسعه سرمایه‌های انسانی، برای تجزیه و تحلیل مشاغل در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اقدامات ذیل در دستور کار قرار گرفت:

-شناسایی و انتخاب مشاور؛ برای حصول اطمینان از اینکه کار به درستی انجام می‌شود و در حقیقت نتایج طرح تضمین شود؛ از بین مشاوران و فعالان این حوزه با در نظر داشتن سه عامل تحصیلات عالیه آکادمیک مرتبط، تجربه مرتبط و به ویژه خوشنامی در ارائه خدمات با کیفیت، مشاور انتخاب شد .

-تشکیل کارگروه‌های خبرگی؛ در این مرحله از بین خبرگان داخلی هر واحد با مشارکت فعال مدیران، روسا، سرپرستان و کارشناسان متخصص، کارگروه‌های خبرگی متناسب با هر گروه شغلی، تشکیل و آموزش‌های لازم به صورت عملیاتی و اجرای نمونه به آنها ارائه شد؛ این کارگروه‌ها با راهبری تیم معاونت توسعه سرمایه‌های انسانی و مشاور، مسئولیت تهیه پیش‌نویس پروفایل‌های اولیه را در نظر داشتند.

-بررسی فرایندهای سازمانی؛ برای حصول اطمینان از جامعیت شرح وظایف و اینکه تمامی وظایف به طور کامل پوشش داده شود؛ چار‌چوب فرایندهای سازمان در قالب نقش‌های مالک، ناظر و همکار با در نظر داشتن ماموریت‌ها و اهداف هر فرایند مورد بررسی قرار گرفت.

-تعریف و تعیین شرایط احراز پست‌های سازمانی؛ با بهره‌گیری از یک الگوی استاندارد و کاربردی انجام گرفت و به همین منظور تمامی پست‌های سازمانی از طریق فرمول «Who, What, How, Why» تعریف شدند.

-تعیین سبک شخصیتی مناسب جهت تصدی در پست؛ در این گام بر اساس مدل «MBTI» چهار سبک به ترتیب بسیار مناسب یک سبک ، مناسب یک سبک و تا حدود مناسب دو سبک برای تصدی هر یک از پست‌های سازمانی تهیه شد.

-نهایی‌سازی و اولویت‌بندی وظایف کلان؛ در این گام با در نظر داشتن رویکرد فرایندی و با هدف پشتیبانی از ماموریت‌ها و اهداف فرایندها، وظایف کلان هر یک از پست‌ها تدوین و سپس بر اساس چهار شاخص فراوانی تکرار، اهمیت وظیفه، سطح دشواری انجام و مدت زمان هر بار انجام اولویت‌بندی شده‌اند.
-تجزیه و تحلیل وظایف؛ در این گام، فعالیت‌های کلیدی برای انجام هر یک از وظایف به ترتیب و گام به گام مدون شد. سپس استانداردهای انجام کار، ابزارها، نرم‌افزارها و تجهیزات مورد نیاز برای انجام وظیفه و همچنین ریسک‌های مبتنی بر فعالیت‌ها به تدوین رسید.
-تدوین سند صلاحیت مشاغل؛ در این مرحله دانش‌ها، توانمندی‌ها، مهارت‌ها و نگرش‌های مورد نیاز برای انجام وظایف با در نظر داشتن نردبان مهارتی و تعیین حد بسندگی در سه سطح صلاحیت‌های حداقلی، صلاحیت‌های تکلیف محور و صلاحیت‌های محوری در ابعاد فردی، تیمی و سازمانی تعیین، تعریف و کدینگ شده‌اند. به نحوی که هر صلاحیت دقیقا قابل رد‌یابی است که به کدام وظیفه و فرآیند مرتبط است.

-تدوین استاندارد آموزش مشاغل؛ در این گام متناسب با صلاحیت‌های تدوین شده فرصت‌های یادگیری با سه رویکرد فردی‌سازی، شبکه‌سازی و فناوری محور شناسایی و به صلاحیت‌ها مرتبط خواهدشد.

-تدوین مهارت‌های پایه مورد نیاز در پست؛ مهارت‌های پایه از نظر جسمی، حسی، رفتاری و نیز نرم‌افزارهای پایه برای پست‌ها شناسایی و مدون خواهد شد.
-تدوین مهارت‌های زبان خارجی و سطح مورد نیاز در پست؛ در این گام میزان نیازمندی به مهارت‌های زبان خارجی در ابعاد خواندن، مکالمه، نگارش و فهم و درک برای تمامی پست های سازمانی به  انجام رسید.
-لوزام ایمنی و حفاظت فردی مورد نیاز در پست؛ در این مرحله ابتدا فهرستی از لوازم حفاظت فردی، لوازم بهداشتی و در نهایت کدهای پوششی تهیه و سپس متاسب با هر پست تعیین شده است که شاغل به کدام یک نیازمند و در چه بازه‌های زمانی تعلق خواهد گرفت.
-انجام مطالعات بهینه‌کاوی؛ در این گام با هدف حصول اطمینان از صحت نتایج شرح وظایف تدوین شده با نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی مورد بهینه‌کاوی و مقایسه قرار گرفت.
-تشکیل کمیته‌های «CFT» صحه‌گذاری و ابلاغ پروفایل مشاغل؛ تشکیل کمیته‌های «CFT»، صحه‌گذاری و ابلاغ پروفایل مشاغل در نهایت با هدف حصول اطمینان از پشتیبانی ۱۰۰ درصدی وظایف از ماموریت‌های تعریف شده برای فرایندها و حذف موازی کاری‌ها و تداخلات کاری، کمیته‌های «CFT» با حضور نمایندگان فرایندهای بالادست، پایین‌دست و خبرگان گروه شغلی مورد نظر تشکیل و پروفایل‌ها نهایی شده است.

محمدی رفیع ادامه داد: تجربه مورد نظر در تمامی ابعاد و واحد‌های سازمانی برای کلیه پست‌های سازمانی اجرا شده است؛ به نحوی که ارتباط معنادار و مشخصی بین برنامه‌های آموزشی، صلاحیت‌های هر عنوان پست، وظایف مربوطه و ارتباط وظایف با فرایندهای کلان سازمان برقرار است.

وی خاطرنشان کرد: هرچند که در سایر سازمان‌های ایرانی و کسب‌وکار مشابه در دسترس تجارب مشابهی قابل ردیابی است اما آنچه که باعث تمایز این تجربه با سایر تجربیات مشابه می‌شود، ارتباط و کدینگ وظایف هر عنوان پست با فرایندهای سازمانی با در نظر داشتن سه نقش مالکان فرایند، همکاران فرایندی و ناظران فرایندی است که این مهم خود زمینه‌ساز تسهیل استقرار نظام مدیریت عملکرد مبتنی بر «KPI» در سطح فردی و با توجه به وظایف تخصصی تعریف شده برای هر جایگاه سازمانی شده است.

معاون سرمایه‌های انسانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اظهار داشت: جاری‌سازی این تجربه به عنوان یکی از ارکان استراتژیک و برنامه‌های کلیدی حوزه آموزش و توسعه سرمایه‌های انسانی بود که بر اساس این، سازمان موفق به کسب گواهینامه بین‌المللی «۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ ISO» به انجام رسیده است. همچنین تمامی فعالیت‌ها و اقدامات مدیریت شایستگی در شرکت در ابعاد سازمانی، تیمی/گروهی و فردی بر اساس این تجربه سازماندهی و مدیریت می‌شود. تجزیه و تحلیل مشاغل، یکی از مهم‌ترین فرایند‌های انجام‌ شده درون سازمان و مجموعه‌ها است که از طریق آن، شغل مورد نظر به تفصیل و با توجه به جزئیات، بررسی و مطالعه شده و وظایف و الزامات، انتظارات و مسئولیت‌ها و همچنین ویژگی‌های مورد انتظار از شاغل آن کشف می‌شود.

محمدی رفیع در پایان یادآور شد: نکته‌ای که به عنوان متولیان منابع انسانی در سازمان‌ها باید به آن توجه کنیم، این است که تجزیه و تحلیل شغل را به عنوان کاری کم‌‎ارزش به بی‌تجربه‌ترین افراد در حوزه منابع انسانی واگذار نکنیم زیرا تجزیه و تحلیل شغل، به عنوان یک پیش‌نیاز و سنگ‌بنای اساسی فعالیت‌‌های منابع انسانی مطرح است و در صورتی که این زیربنا را درست طراحی و اجرا کنیم، می‌‌توانیم انتظار داشته باشیم سایر فرایندهای منابع انسانی نظیر جذب، آموزش، ارزیابی عملکرد، جبران خدمت و … بر پایه مناسبی سوار شوند.

انتهای پیام//

مدیر «HSE» شرکت فولاد هرمزگان:

۱۲:۲۶ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» مطرح شد؛

۷:۵۹ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در نیمه نخست 1403 محقق شد؛

۷:۱۵ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد:

۱۵:۵۹ /سه شنبه/۲۹ آبان ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

فرشید سلطان‌زاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۶:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح شد؛

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۰:۵۶ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک تحقیق و توسعه شرکت فولاد سنگان؛

۶:۲۵ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک پروژه‌های شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۱۶ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/1

206000

فلزات آنلاین

1403/09/1

573182

فلزات آنلاین

1403/09/1

769238

فلزات آنلاین

1403/09/1

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/1

24005

فلزات آنلاین

1403/09/1

12905

فلزات آنلاین

1403/09/1

40091

فلزات آنلاین

1403/09/1

49911

فلزات آنلاین

1403/09/1

42663

فلزات آنلاین

1403/09/1

41480

فلزات آنلاین

1403/09/1

27568

فلزات آنلاین

1403/09/1

29449

فلزات آنلاین

1403/09/1

28043

فلزات آنلاین

1403/09/1

37245

فلزات آنلاین

1403/09/1

34808

فلزات آنلاین

1403/09/1

50294

فلزات آنلاین

1403/09/1

27264

فلزات آنلاین

1403/09/1

39497

فلزات آنلاین

1403/09/1

43987

فلزات آنلاین

1403/09/1

4495000