سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۰۸ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۶:۲۵ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان عنوان کرد:

تحولات توسعه‌ای با تمرکز بر انرژی‌های تجدیدپذیر و زیرساخت‌های پایدار

معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در حاشیه سمپوزیوم فولاد 1403 از طرح‌های گسترده توسعه‌ای این شرکت در بخش‌های زیرساختی، انرژی و تولید خبر داد.

معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در حاشیه سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۳ از طرح‌های گسترده توسعه‌ای این شرکت در بخش‌های زیرساختی، انرژی و تولید خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، فولاد سنگان با تمرکز بر انرژی‌های تجدیدپذیر نظیر برق بادی و همچنین پروژه‌های بازگردانی آب، گام‌های بلندی در جهت حفظ محیط‌ زیست و افزایش پایداری تولید برداشته است. این طرح‌ها که با سرمایه‌گذاری عظیمی همراه است، بر تامین منابع پایدار آب و برق، بازیافت و استفاده از تکنولوژی‌های نوین در تولید کنسانتره و گندله تمرکز دارند.

علی‌ اکبر اکبری، معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در این راستا بیان کرد: طرح‌های توسعه‌ای فولاد سنگان از سال ۱۴۰۰ پس از به ظرفیت رسیدن کارخانه کنسانتره و گندله‌سازی آغاز شده‌اند و شامل سه بخش کلیدی طرح‌های زیرساختی، انرژی و  افزایش ظرفیت تولید هستند.
وی عنوان کرد: طرح‌های زیرساختی نقش اساسی در حفظ و بهبود شرایط تولید فعلی دارند. علاوه‌براین، طرح‌های توسعه‌ای در حوزه انرژی برای تامین آب، برق و ذخیره‌سازی گاز نیز با هدف افزایش پایداری تولید و تامین نیازهای آینده شرکت تعریف شده‌اند. دو طرح مهم افزایش ظرفیت تولید نیز شامل توسعه کارخانه‌های کنسانتره و گندله‌سازی هستند.
معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در توضیح طرح‌های افزایش ظرفیت تولید گندله و کنسانتره، مطرح کرد: یکی از مهم‌ترین طرح‌ها، افزایش ظرفیت زیرسقف تولید ۲٫۵ میلیون تن گندله است؛ همچنین کارخانه جدید کنسانتره با استفاده از تکنولوژی‌های جدید با دنبال کردن دو هدف افزایش تولید از پنج میلیون تن به ۷٫۵ میلیون تن و همچنین استفاده از ترکیب کانی‌های هماتیت موجود در منطقه در تولید کنسانتره راه‌اندازی شده است.
اکبری تصریح کرد: سرمایه‌گذاری این دو طرح بالغ بر ۲۰۰ میلیون یورو و چهار هزار میلیارد تومان برآورد شده و عملیات اجرایی آن‌‎ها از ابتدای امسال آغاز شده است که امیدواریم این طرح‌ها طی ۲۴ ماه آینده به اتمام و بهره‌برداری کامل برسند.
تحول در بخش انرژی؛ از برق بادی تا ذخیره‌سازی گاز
وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای در بخش انرژی، افزود: به دلیل محدودیت‌هایی که در زمینه تامین برق وجود دارد، یکی از پروژه‌های کلیدی ما تولید برق از نیروگاه‌های بادی است. این پروژه شامل یک طرح ۲۰۰ مگاواتی در منطقه سنگان است که در چهار فاز ۵۰ مگاواتی اجرا می‌شود؛ فاز اول این طرح با انجام مراحل بادسنجی و مهندسی اولیه آغاز شده و تخصیص زمین و جواز تاسیس نیز صادر شده است. امیدواریم تا ابتدای سال آینده توربین‌ها نصب شوند و تولید برق بادی آغاز شود.
معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در خصوص تامین آب نیز به چهار پروژه مهم اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از آن‌ها با رویکرد زیست‌محیطی انجام می‌شوند. یکی از این پروژه‌ها، تصفیه پساب شهر تایباد است که انتظار می‌رود تا تابستان سال آینده به پایان برسد. علاوه‌براین، دو خط انتقال آب به طول یکی ۲۹ کیلومتر و دیگری ۵۳ کیلومتر نیز در حال احداث هستند که برای این پروژه مجموعا حدود دو هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است و امیدواریم تا شهریور ماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.
اکبری تاکید کرد: یکی از چالش‌های اساسی منطقه خراسان کمبود آب است و شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان تلاش دارد با بازگردانی آب، تولید را پایدارتر کند.
به گفته وی، کارخانه کنسانتره فولاد سنگان اولین واحد در شرق ایران به شمار می‌آید که سیستم بازگردانی آب باطله را به کار گرفته است. این سیستم قادر است تا ۸۰ درصد آب مصرفی کارخانه را بازیابی کرده و به چرخه تولید بازگرداند؛ همچنین برای کاهش آسیب‌های محیطی ناشی از باطله‌های خشک، یک سرمایه‌گذاری به مبلغ ۲۰ میلیون یورو انجام شده است. این سرمایه‌گذاری شامل استفاده از سیستم اسپریدر است که باطله‌های خشک را انباشت کرده و از پراکندگی آن‌ها توسط باد جلوگیری می‌کند.
استفاده از (LNG) برای مقابله با قطعی گاز در فصول سرد
معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با اشاره به مشکلات قطعی گاز در زمستان، ابراز کرد: این شرکت با همکاری شرکت فنی مهندسی مبارکه از تکنولوژی (LNG) برای ذخیره‌سازی و متراکم کردن گاز استفاده می‌کند. این تکنولوژی به فولاد سنگان امکان می‌دهد تا در زمان‌های کمبود گاز، از گاز ذخیره شده استفاده کند و از توقف تولید جلوگیری شود.
اکبری اضافه کرد: ما معمولا سالانه ۶۰ تا ۷۰ روز با مشکل قطعی گاز مواجه هستیم و این مسئله باعث کاهش تولید می‌شود. بنابراین امیدواریم با این تکنولوژی چالش قطعی گاز تا حدی حل شود.
وی همچنین در خصوص توسعه زیرساخت‌های شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، اظهار داشت: علاوه بر پروژه‌های مربوط به تولید و انرژی، این شرکت در حال توسعه ساختمان‌های جانبی، سیستم‌های آتش‌نشانی و شبکه‌های برقی نیز هست. هدف از این اقدامات، بهبود شرایط ایمنی و پایداری تولید در کارخانه است.
معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان مطرح کرد: در حال حاضر مطالعاتی برای استفاده از انرژی خورشیدی برای روشنایی عمومی سایت انجام شده است؛ اگرچه هنوز کار اجرایی در این زمینه صورت نگرفته است و بیشتر در مرحله مطالعاتی هستیم. علاوه‌براین، پروژه‌های دیگری نیز در حوزه منابع انسانی تعریف شده است که ما به عنوان مجری آن‌ها عمل می‌کنیم. به عنوان مثال، مجموعه‌ آمفی‌ تئاتر و یک مجموعه ورزشی برای کارکنان طراحی شده است.
اکبری در پایان با اشاره به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نظیر باد و خورشید، خاطرنشان کرد: طبق مصوبات جدید اگر از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم، شبکه برق موظف است که در هیچ شرایطی برق ما را قطع نکند. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم تا به سمت استفاده از انرژی بادی حرکت کنیم تا تولید برق پایدارتر و بدون قطعی داشته باشیم.
انتهای پیام//

مدیر «HSE» شرکت فولاد هرمزگان:

۱۲:۲۶ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» مطرح شد؛

۷:۵۹ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در نیمه نخست 1403 محقق شد؛

۷:۱۵ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد:

۱۵:۵۹ /سه شنبه/۲۹ آبان ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

فرشید سلطان‌زاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۶:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح شد؛

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۰:۵۶ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک تحقیق و توسعه شرکت فولاد سنگان؛

۶:۲۵ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک پروژه‌های شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۱۶ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/1

206000

فلزات آنلاین

1403/09/1

573182

فلزات آنلاین

1403/09/1

769238

فلزات آنلاین

1403/09/1

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/1

24005

فلزات آنلاین

1403/09/1

12905

فلزات آنلاین

1403/09/1

40091

فلزات آنلاین

1403/09/1

49911

فلزات آنلاین

1403/09/1

42663

فلزات آنلاین

1403/09/1

41480

فلزات آنلاین

1403/09/1

27568

فلزات آنلاین

1403/09/1

29449

فلزات آنلاین

1403/09/1

28043

فلزات آنلاین

1403/09/1

37245

فلزات آنلاین

1403/09/1

34808

فلزات آنلاین

1403/09/1

50294

فلزات آنلاین

1403/09/1

27264

فلزات آنلاین

1403/09/1

39497

فلزات آنلاین

1403/09/1

43987

فلزات آنلاین

1403/09/1

4495000