از خرداد ماه سال گذشته تاکنون، بیش از ۲۱ هزار متر حفاری در کارگاه کردستان انجام شده که این عملیات شامل ۱۱ هزار متر حفاری مغزهگیری و ۱۰ هزار متر حفاری (RC) و پودری بوده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه معادن طلای کردستان، روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۳ امیرحسین نادری و هیئت همراه از پروژههای شرکت توسعه معادن طلای کردستان بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید سایت پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز توسط محمدرضا مرادی، مدیر پروژه شرکت توسعه معادن طلای کردستان با حضور در دپارتمانهای مختلف کارخانه شامل دپارتمانهای سنگشکنی، آسیاکنی، لیچینگ، آبگیری، دپارتمانهای یوتیلیتی و انباشتگاه باطله خشک برای بازدیدکنندگان تشریح شد.
در ادامه، بازدیدکنندگان با حضور در محل معدن طلای قلقله، از روند آمادهسازی و تجهیز کارگاه استخراج این معدن و نیز عملیات اکتشافی حین استخراج که در راستای تکمیل و تدقیق مدل بلوکی اجرایی میشود، بازدید کردند.
سید زانیار سیدموسوی، مدیر امور معادن شرکت توسعه معادن طلای کردستان در خلال این بازدید اظهار داشت: عملیات اکتشافی در معدن طلای قلقله به دنبال عملیات موفق سال گذشته که منجر به افزایش ذخیره طلای این معدن از ۱۲ به ۱۵ تن شد، در سال جاری نیز با انجام ۱۰ هزار متر حفاری جدید در حال اجرا و پیگیری بوده و تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.
در ادامه، بازدید از معادن چهارگانه حمزه قرنیان، قره چر، قبغلوجه شرقی و کسنزان که عملیات اکتشافی در آنها از اواخر مرداد ماه سال جاری توسط شرکت اکتشاف و حفاری صدر تامین در راستای همافزایی درونگروهی فیمابین شرکتهای زیرمجموعه شستا آغاز شده است، صورت گرفت.
در این بخش از بازدید که با حضور مهدی عابدینی، مدیرعامل شرکت اکتشاف و حفاری صدر تامین همراه بود، روند اجرای عملیات اکتشاف و نیز حفاریهای صورت گرفته در چهار معدن فوق تشریح شد.
عابدینی روند پیشرفت عملیات در این بخش را مناسب توصیف کرد و افزود: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، این عملیات در بهار سال آتی به اتمام رسیده و با ارائه اطلاعات به دست آمده در این عملیات، نسبت به اخذ گواهی کشف محدودههای چهارگانه اقدام خواهد شد.
بر اساس این گزارش، از خرداد ماه سال گذشته تاکنون، بیش از ۲۱ هزار متر حفاری در کارگاه کردستان انجام شده که این عملیات شامل ۱۱ هزار متر حفاری مغزهگیری و ۱۰ هزار متر حفاری (RC) و پودری بوده است.
در پایان این بازدید، در جلسهای با حضور کلیه ارکان پروژهها در بخش کارخانه و معدن، روند پروژههای شرکت توسعه معادن طلای کردستان مورد بررسی قرار گرفت.
امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین در این جلسه ضمن تشکر از تلاشهای تیم اجرایی طلای کردستان، عنوان کرد: با توجه به اینکه شرایط اقلیمی در منطقه کردستان یکی از چالشهای اصلی در پروژه خواهد بود، باید برنامهریزیها به گونهای باشد که این موضوع باعث تاخیر در راهاندازی پروژه نشود.
وی ادامه داد: تجربیاتی که در پروژه طلای تفتان در زمینه نحوه تعامل با تامینکنندگان تجهیزات و پیمانکاران اجرایی برای مدیران مجموعه حاصل شد، باید در این پروژه نیز مورد استفاده قرار گرفته و از این طریق، کمترین چالشها در دوره راهاندازی و رسیدن به محصول نهایی وجود داشته باشد.
بر اساس این گزارش، پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز با سرمایهگذاری بالغ بر ۶۵ میلیون دلاری هلدینگ صدر تامین و با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم توسط شرکت توسعه معادن طلای کردستان در این استان در حال اجراست.
انتهای پیام//