سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۲:۰۴ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۲۳ /شنبه/۳ اسفند ۱۳۹۸

رئیس اتحادیه تولید آلومینیوم استان اصفهان مطرح کرد:

درآمدزایی ۶۰ میلیارد ریالی اصفهان از صنعت آلومینیوم

رئیس اتحادیه تولید آلومینیوم استان اصفهان از رشد ۳۰ درصدی صادرات ورق آلومینیوم استان اصفهان به کشور‌های خارجی در سال جاری خبر داد.

رئیس اتحادیه تولید آلومینیوم استان اصفهان از رشد ۳۰ درصدی صادرات ورق آلومینیوم استان اصفهان به کشور‌های خارجی در سال جاری خبر داد.

به گزارش «فلزات‌آنلاین»، محمد انصاری اظهار داشت: از آنجایی که در سال جاری میزان تولید ورق آلومینیوم استان اصفهان در واحد‌های تولیدی افزایش یافته، خوشبختانه شاهد رشد ۳۰ درصدی صادرات ورق تولیدی استان به کشور‌های خارجی هستیم که این افزایـــش صــادرات باعــث ایجــاد درآمد‌زایی ۶۰میلیارد ریـــالی صنعـــت آلومینیـــوم‌ استــان اصفهان شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر صادرات ورق آلومینیوم استان اصفهان به کشور‌هایی همچون ترکیـــه، عراق و افغانستان صورت می‌گیرد و پیش‌بینی می‌شود روند افزایشی صادرات ورق آلومینیوم استان اصفهان به کشور‌های خارجی ادامه یابد.

رئیـــس اتحادیـــه تولیـــد آلومینیـــوم استان اصفهان تاکیـــد کــرد: در ســال جاری تمامی تسهیلات لازم از سوی اتحادیه تولید آلومینیوم استان اصفهان به منظور برطرف کردن مشکلات صنعت تولید آلومینیوم استان اصفهان از جمله صـــادرات، تولیـــد، برند‌ســـازی، کیفیـــت و اشتغال‌زایی به کار گرفته شد تا بتوانیم در نهایت شاهد رشد و توسعه این صنعت مهم در سال جاری باشیم.

انصــاری با اشــاره به اشتغال‌زایی صنعت تولید آلومینیوم استان اصفهان، ادامه داد: خوشبختانه با توجه به توسعه صنعت آلومینیوم شاهـــد رشـــد ۲۰ درصـــدی اشتغال‌زایی در این صنعت مهم هستیم و این صنعت با ایجاد اشتغــال مولد توانسته در سال جاری برای ۵۵۰نفر اشتغال به وجود آورد.

بر اساس گزارشی از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس اتحادیه تولید آلومینیوم استان اصفهان اضافه کرد: در استان اصفهان ۵۵۰ واحد تولید ورق آلومینیوم وجود دارد که در تلاش هستیم تا تعداد این واحد‌های تولیدی را در سال آینده افزایش دهیم.

انصــــاری در خصــوص میـــزان تولیـــد ورق آلومینیوم در واحد‌های تولیدی استان در سال جاری یادآور شد: خوشبختانه در سال جاری میزان تولید ورق آلومینیوم استان اصفهان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد بیشتر بوده است.

وی تاکیــد کــرد: رونــق و توسعــه صنعت آلومینیوم استان در سال جاری باعث تقویت دیگر صنایع استان ازجمله صنعت خودرو، صنعت برق وصنعت کشاورزی شده است.

رئیــس اتحادیـــه تولیـــد آلومینیوم استان اصفهان در خصوص اثر‌گذاری صدمات رکود درصنعت ساختمان بر روی صنعت آلومینیوم، گفت: از آنجایی که در حال حاضر وضعیت مطلوبی از سوی صنعت ساختمان به چشم نمی‌خورد، به همین منظور تمامی تسهیلات لازم جهت جلوگیری از صدمات ناشی از این رکود به داخل صنعت آلومینیوم استان اصفهان از سوی اتحادیه تولید آلومینیوم استان ارائه شده است.

وی در پایان گفت: افزایش سطح کیفیت ورق آلومینیـــوم استـــان باعـــث شـــده تـــا سرمایه‌گذاری‌ها بر روی گسترش این صنعت رقم بخورد.

هم‌زمان با افزایش تولید آلومینیوم چین،

۹:۱۱ /یکشنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۳

در ماه جولای 2024،

۱۲:۵۱ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

در پی گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۱۵:۵۷ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای،

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

مدیر تولید شرکت تلاش شوفاژ البرز:

۱۲:۱۴ /شنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۱

مدیر کارگاه ریخته‌گری منصوری:

۷:۰۱ /دوشنبه/۱۱ مهر ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران:

۹:۱۶ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

حسنعلی رضایی مقدم، مدیرعامل شرکت نورد آلومینیوم در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آلومینیوم متحد هشدار داد:

۱۱:۴۴ /دوشنبه/۲۲ فروردین ۱۴۰۱

محمد بهرامی، مدیرعامل شرکت فراسازان آلومینیوم میهن طی یادداشتی نوشت:

۵:۲۵ /شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۳

مرتضی اسلامی‌فرد، مدير گروه صنعتی رامرو طی یادداشت اختصاصی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۶:۰۱ /شنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۳

آریا صادق‌نیت حقیقی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۴:۲۹ /شنبه/۲ دی ۱۴۰۲

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۱۳:۴۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

حمیدرضا بادکوبه هزاوه در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۱:۳۳ /شنبه/۲۳ مهر ۱۴۰۱

تاثیرگذاری بهای انرژی بر عملکرد صنعت آلومینیوم چین

۶:۱۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

آینده بازار جهانی آلومینیوم به کدام سو خواهد رفت؟

۱۳:۱۶ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

سومین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنایع و فلزات غیرآهنی ایران

۵:۲۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای صنایع آلومینیوم ایران:

۵:۴۲ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

نشست هم‌اندیشی برگزاری ششمین کنفرانس آلومینیوم ایران؛

۵:۳۹ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸

سندیکای صنایع آلومینیوم ایران برگزار کرد؛

۵:۳۵ /شنبه/۱۹ بهمن ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100