سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۰۶ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۲۹ /شنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا مطرح کرد:

آماده ورود و عرضه محصول در بازار نفت و پتروشیمی هستیم

روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا پس از بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، از حضور فعال این گروه صنعتی در این نمایشگاه و آمادگی جهت عرضه و ورود در بازار نفت و پتروشیمی خبر داد.

روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا پس از بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، از حضور فعال این گروه صنعتی در این نمایشگاه و آمادگی جهت عرضه و ورود در بازار نفت و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از ایرنا، روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، رسول صادقی طی بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، به ظرفیت‌های ویژه گروه صنعتی سپنتا در همکاری با بازارهای پتروشیمی و نفت اشاره کرد و گفت: به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و با کیفیت‌ترین شرکت‌های فعال در زمینه تولید محصولات فولادی، آماده همکاری با شرکت‌های نفت، گاز و پتروشیمی هستیم؛ چراکه معتقدیم این گروه ظرفیت برآورده کردن انتظارات کیفی شرکت‌های نفتی را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت، کیفیت و تنوع محصولات گروه صنعتی سپنتا، هم‌اکنون زمان آن رسیده است تا این شرکت به بازارهای متنوع صنعتی از قبیل نفت و پتروشیمی ورود کند.

مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا ادامه داد: با توجه به شناخت بازار، تنوع سبد محصول را در دستور کار قرار داده‌ایم و خطوط تولید جدیدی اعم از تولید لوله‌های سایز ۱۲ تا ۱۸ اینچ و تولید کوئل تیوب (لوله مغذی) که برای اولین بار در خاورمیانه اتفاق می‌افتد، به این کارخانه اضافه خواهد شد؛ همچنین با مکانیزه کردن بعضی از خطوط تولید، افزایش راندمان کاری، سرعت و کیفیت نیز حاصل شده است.

صادقی اظهار داشت: هدف سپنتا از دیرباز تا امروز رضایت مشتری و افزایش کیفیت محصول مطابق با استانداردهای جهانی بوده که این دو رکن اساسی، سیاست اصلی مجموعه است و به این ارکان نه در حد شعار بلکه در عمل نیز پایبند خواهیم بود.

وی در پایان با اشاره به نقش نمایشگاه‌ها در افزایش شناخت توانمندی‌های شرکت‌های صنعتی، خاطرنشان کرد: نمایشگاه‌های صنعتی پل ارتباطی خوبی برای معرفی توانمندی‌ها و کیفیت محصولات تولیدی شرکت‌ها هستند و فرصت مغتنمی برای برقراری ارتباط و همکاری با شرکت‌های تولیدکننده در این حوزه به شمار می‌آیند. بی شک برگزاری این رویداد به صورت سالیانه، نقطه عطف بزرگی در شناخت بازار هدف و تصمیم‌گیری‌های کلان در خصوص شناخت شرکای صنعتی و انتظارات مشتریان خواهد بود.

انتهای پیام//

مدیر کارخانه لوله و پروفیل ارومیه:

۶:۵۲ /دوشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۳

با هدف بررسی آخرین وضعیت تولید انجام شد؛

۱۲:۴۳ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

به دنبال ارتقای سطح عملکرد و بهره‌وری سازمانی،

۱۳:۰۰ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

با صدور حکمی از جانب مدیرعامل،

۱۱:۲۰ /چهارشنبه/۱۶ آبان ۱۴۰۳

با حضور شرکت‌های تولیدکننده لوله و پروفیل در کشور،

۱۰:۵۳ /چهارشنبه/۱۶ آبان ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

۷:۴۶ /دوشنبه/۹ مهر ۱۴۰۳

رسول صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا در گفت‌وگو با «فلزات‌‎آنلاین»:

۱۳:۲۵ /شنبه/۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

محمد کشانی، مدیرعامل شرکت تولید و توسعه صبح پارسیان صبا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۷:۵۳ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

محمد رستمی صفا، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی صفا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۰۳ /شنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۲

مسعود محجل امامی، مدیرعامل گروه مهر سهند در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۷:۴۹ /شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پروفیل نور الوند:

۷:۵۳ /دوشنبه/۶ تیر ۱۴۰۱

فاطمه موحد، مدیرعامل شرکت صدرا پروفیل کاوه (فولاد موحد) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۸:۵۰ /شنبه/۷ خرداد ۱۴۰۱

قاسم‌علی جباری، مدیرعامل شرکت پروفیل فولادی اصفهان نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۲۳ دی ۱۴۰۲

صنعت پروفیل فولادی کشور، قدمتی بیش از 50 سال دارد

۸:۲۰ /یکشنبه/۹ آذر ۱۳۹۹

صنعت فولاد کشور طی سال‌های اخیر

۱۳:۵۴ /شنبه/۲۴ خرداد ۱۳۹۹
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک اولین تولیدکننده پروفیل در ایران؛

۵:۰۴ /دوشنبه/۲۲ آبان ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/8

222417

فلزات آنلاین

1404/02/8

897230

فلزات آنلاین

1404/02/8

1404834

فلزات آنلاین

1404/02/8

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/8

27816

فلزات آنلاین

1404/02/8

16591

فلزات آنلاین

1404/02/8

43078

فلزات آنلاین

1404/02/8

65608

فلزات آنلاین

1404/02/8

49801

فلزات آنلاین

1404/02/8

43707

فلزات آنلاین

1404/02/8

36783

فلزات آنلاین

1404/02/8

35954

فلزات آنلاین

1404/02/8

35837

فلزات آنلاین

1404/02/8

43700

فلزات آنلاین

1404/02/8

38689

فلزات آنلاین

1404/02/8

61045

فلزات آنلاین

1404/02/8

33118

فلزات آنلاین

1404/02/8

42897

فلزات آنلاین

1404/02/8

56224

فلزات آنلاین

1404/02/8

6694000