مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین با سفر به کردستان و حضور در محل پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز و معدن طلای قلقله، ظرفیتهای تولید و اشتغال در این واحد صنعتی و معدنی را از نزدیک بررسی کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صدرتامین، امیرحسین نادری در ادامه این بازدید، با حضور در محل احداث کارخانه استحصال و تولید شمش طلای سقز و نیز معدن طلای قلقله بر تسریع در روند عملیات اجرایی این پروژه تاکید کرد.
وی در بازدید از محل دفتر مرکزی شرکت در شهر سقز، ضمن تشکر از تلاشهای تیم اجرایی شرکت طلای کردستان، از مدیران ارشد مجموعه خواست ضمن تسریع در روند اجرایی امور شرکت، بر حوزههای آموزش، تعامل با محیط منطقهای، تدوین استراتژیهای هدفمند، انتخاب و جذب نیروهای بومی بر اساس شایستگیهای فنی و مدیریتی اهتمام ویژه داشته باشند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین تصریح کرد: بنا داریم در آیندهای نزدیک، اولین هلدینگ طلایی کشور را در زیرمجموعه هلدینگ صدرتامین تشکیل دهیم. در همین راستا نیاز است که معدنکاری صنعتی را سر لوحه برنامههای خود قرار داده و عاشقانه برای آبادانی ایران اسلامی خدمت کنیم.
مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان نیز در این بازدید با تشریح ظرفیتهای تولید و اشتغال شرکت توسعه معادن طلای کردستان در منطقه کمتر توسعهیافته، بیان کرد: به همت متخصصان و مهندسان و کارگران این مجموعه، از سال ۱۴۰۱ پروژههای کلیدی شرکت را در سه حوزه اکتشاف، استخراج و فرآوری فعال کردهایم و طبق برنامهریزیهای پروژه قبل از پایان سال ۱۴۰۳، کارخانه تولید شمش طلا در سقز به بهرهبرداری میرسد.
وی در حاشیه بازدید مدیرعامل صدرتامین از این شرکت، عنوان کرد: شرکت توسعه معادن طلای کردستان در سال ۱۳۹۲ با هدف اکتشاف، استخراج و فرآوری طلا در منطقه غرب کشور در استان کردستان تشکیل شده است که هدف آن تولید سالانه بالغ بر ۵۱۰ کیلوگرم شمش طلا و تامین حداقل ۵ درصد از نیاز کشور به طلا خواهد بود.
مجدی همچنین مطرح کرد: پیمانکار پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز، شرکت بینالمللی مهندسی ایران (ایریتک) با سرمایهگذاری بیش از یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومانی تاصیکو است و در بخش دیگر پروژههای این شرکت، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری در بخش اکتشاف و استخراج معدن سرمایهگذاری خواهد شد. میزان پیشرفت تجمعی پروژههای شرکت طلای کردستان در بخشهای معدن (شامل استخراج و اکتشاف) و کارخانه حدود ۱۴ درصد است. این شرکت برای ۳۵۰ نفر در منطقه اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در خاتمه این بازدید از حضور مدیرعامل صدرتامین و هیئت همراه در پروژه طلای کردستان و نیز حمایتهای بیدریغ مدیرعامل تاصیکو و سایر مدیران صدرتامین تشکر و قدردانی کرد و گفت: عهد میبندیم که با تمام توان در جهت اتمام هرچه سریعتر پروژه، با بهترین کیفیت ممکن در راستای آبادانی ایران عزیز قدم برداریم.
جعفر توان، معاون استاندار و فرماندار ویژه سقر نیز در این بازدید ضمن بررسی عملیات اجرایی کارخانه و معدن طلای کردستان، بر حمایت همهجانبه خود و مدیریت عالی استان از سرمایهگذاری در حوزه صنعت و معدن تاکید کرد.
انتهای پیام//