• امروز : شنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 11 May - 2024

بومی‌سازی تجهیز بک‌استاپ برای اولین بار در شرکت فولاد هرمزگان

  • کد خبر : 28308
  • 19 شهریور 1402 - 9:03
بومی‌سازی تجهیز بک‌استاپ برای اولین بار در شرکت فولاد هرمزگان
کارشناس بومی‌سازی، مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان گفت: با اتکا به دانش کارشناسان واحد و با همکاری یکی از شرکت‌های سازنده داخلی، برای نخستین بار در کشور تجهیز بک‌استاپ بومی‌سازی شد و به این ترتیب ایران نیز در کنار کشورهای آلمان، انگلیس و ژاپن به جمع سازندگان این تجهیز مهم و حساس پیوست.

کارشناس بومی‌سازی، مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان گفت: با اتکا به دانش کارشناسان واحد و با همکاری یکی از شرکت‌های سازنده داخلی، برای نخستین بار در کشور تجهیز بک‌استاپ بومی‌سازی شد و به این ترتیب ایران نیز در کنار کشورهای آلمان، انگلیس و ژاپن، به جمع سازندگان این تجهیز مهم و حساس پیوست.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، محمد سهرابی در تشریح اهمیت عملکرد بک‌استاپ یا بلبرینگ قفلی یک‌ طرفه در صنعت فولاد، بیان کرد: امروزه با توجه به گسترش علم مکانیک، بهبود دستگاه‌های صنعتی از نظر حفاظتی و انتقال توان به‌ شدت احساس می‌شود. بک‌استاپ از یک سو نقش انتقال توان و از سوی دیگر نقش محافظتی را ایفا می‌کند. این تجهیز، چرخش تجهیز در یک طرف را میسر می‌سازد که این امر در صنعت کمک شایانی به حفظ ایمنی تجهیزات و نیروی انسانی می‌کند.

وی افزود: بک‌استاپ به زبان ساده، قطعه‌ای مکانیکی است که می‌تواند آزادانه به یک طرف گردش داشته باشد و در جهت مخالف قفل شود و در نتیجه انرژی معکوس به سیستم و مکانیسم وارد نشود. دور و میزان بار، دو مشخصه فنی و کارایی بک‌استاپ‌ها به شمار می‌رود.

کارشناس بومی‌سازی، مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه بلبرینگ بک‌استاپ، پرمصرف‌ترین و کاربردی‌ترین بلبرینگ در عرصه صنعت به شمار می‌آید، عنوان کرد: با نصب بک‌استاپ‌ها بر روی شفت موتور، می‌توان از هرگونه چرخش معکوس شفت‌های درایو که باعث وارد آمدن آسیب به ماشین‌آلات و سایر تجهیزات گران‌قیمت می‌شود، جلوگیری کرد. بلبرینگ بک‌استاپ در کمپرسورها، نوار نقاله و وینچ‌ها، جرثقیل و بالابر، کوره‌های عملیات حرارتی، ماشین‌آلات هیدرولیک، پمپ‌ها و فن‌های صنعتی کاربرد دارد.

به گفته سهرابی، با توجه به نیاز و حساسیت تجهیز مذکور، واحد بومی‌سازی شرکت فولاد هرمزگان با همکاری کارشناسان واحد تعمیرگاه مرکزی، اقدام به دیتابرداری و تهیه نقشه از این تجهیز کرد که خوشبختانه با همکاری و همت شرکت پیچکا به‌ عنوان یکی از شرکت‌های سازنده داخلی کشور، این پروژه با موفقیت عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه سایر کارخانجات مشابه که از این تجهیز در بخش‌های مختلف خود استفاده می‌کنند می‌توانند بدون نیاز به واردات از این ظرفیت بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: با بومی‌سازی بک‌استاپ، علاوه بر دستیابی به دانش فنی این تجهیز، ارزش‌ افزوده اقتصادی برای کشور و بی‌نیازی از واردات را نیز شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=28308

نوشته‌های مشابه

22اردیبهشت
به دنبال تسریع در اجرای طرح‌های پیشران فولاد کردستان هستیم
22اردیبهشت
اجرای پروژه‌های جدید در سه حوزه تولید، توسعه و زیرساخت
معاون توسعه و تکنولوژی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان عنوان کرد:

اجرای پروژه‌های جدید در سه حوزه تولید، توسعه و زیرساخت

22اردیبهشت
جهش ۷۷ درصدی تولید تختال در فرودین ماه ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد:

جهش ۷۷ درصدی تولید تختال در فرودین ماه ۱۴۰۳

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.