• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024

تقویت معادن جنوب کرمان با توسعه زیرساخت‌ها

  • کد خبر : 25231
  • 16 مرداد 1402 - 15:33
تقویت معادن جنوب کرمان با توسعه زیرساخت‌ها
مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: با توجه به اولویت‌بندی زیرساخت‌ها توسط اداره کل صمت، نسبت به انجام و اجرای زیرساخت متناسب با اعتبار موجود در استان کرمان، اقدامات لازم را در پیش خواهیم گرفت.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس گفت: با توجه به اولویت‌بندی زیرساخت‌ها توسط اداره کل صمت، نسبت به انجام و اجرای زیرساخت متناسب با اعتبار موجود در استان کرمان، اقدامات لازم را در پیش خواهیم گرفت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، عباس جرجانی در بیستمین جلسه کارگروه استانی طرح احیای معادن در جنوب استان کرمان بر فعال‌سازی معادن استان از طریق تقویت زیرساخت‌ها تاکید کرد.

وی در ادامه عنوان کرد: در جنوب استان کرمان، ۴۵ معدن غیرفعال وجود دارد و با توجه به اولویت‌بندی زیرساخت‌ها توسط اداره کل صمت، با پیگیری طرح احیای معادن از طریق طرح زیرساخت ایمیدرو، نسبت به انجام و اجرای زیرساخت متناسب با اعتبار موجود اقدامات لازم انجام می‌شود.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس تصریح کرد: با واگذاری معادن در اختیار اداره کل صمت استان از طریق بسته‌های سرمایه‌گذاری و ورودشرکت‌های بزرگ معدنی در مناطق کمتر توسعه یافته کشور، روند توسعه و پیشرفت بیش از پیش امکان‌پذیر می‌شود.

جرجانی با بیان اینکه مواد معدنی دارای مزیت در جنوب استان کرمان شامل کرومیت، منگنز و سنگ چینی است، مطرح کرد: برای این مواد معدنی در اختیار سازمان، بسته‌های سرمایه‌گذاری مناسب تهیه خواهد شد.

وی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اقدامات اداره کل صمت استان، تعیین تکلیف پروانه اکتشاف و گواهی کشف در آمار سامانه کاداستر است. تلاش طرح احیا بر این است تا بازار مواد معدنی صادراتی را از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان جهت پرعیارسازی پیگیری کند.

در این جلسه مسلم مروجی‌فرد، مدیرکل سازمان صمت جنوب استان کرمان تاکید کرد: جنوب استان کرمان دارای ۵۷ واحد صنایع معدنی فعال بوده و مهم‌ترین عامل، عدم فعالیت معادن به دلیل زیرساخت‌های نامناسب معادن استان است.

وی خاطرنشان کرد:‌ یکی دیگر از دلایل توقف فعالیت معادن، عدم اهلیت بهره‌برداران استان است که با اجرایی کردن بسته‌های سرمایه‌گذاری می‌توان این مشکل را حل کرد.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=25231

نوشته‌های مشابه

26اردیبهشت
ضرورت تبدیل اندیشه ادراکی به کنش ادراکی در روابط عمومی‌ها
مدیر روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد:

ضرورت تبدیل اندیشه ادراکی به کنش ادراکی در روابط عمومی‌ها

26اردیبهشت
جنگ مدرن، ابزار مدرن می‌طلبد
ضرورت تحول فناورانه در روابط عمومی؛

جنگ مدرن، ابزار مدرن می‌طلبد

26اردیبهشت
سهم «ومعادن» از زنجیره ارزش فولاد افزایش خواهد یافت
معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن»:

سهم «ومعادن» از زنجیره ارزش فولاد افزایش خواهد یافت

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.