سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۳۰ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۸:۵۰ /شنبه/۴ آبان ۱۳۹۸

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌:

تولیدکنندگان ایرانی آینده‌نگر نیستند

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ در خصوص فعالیت شرکت‌های تولیدکننده محصولات خانگی در کشورهای همسایه، گفت: فعالیت شرکت‌های تولیدکننده محصولات خانگی در کشورهای همسایه می‌توانست روند صعودی داشته باشد و هر سال افزایش یابد اما تولیدکنندگان ایرانی آینده‌نگری نداشتند و تنها سود کوتاه‌مدت را در نظر گرفتند.

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ در خصوص فعالیت شرکت‌های تولیدکننده محصولات خانگی در کشورهای همسایه، گفت: فعالیت شرکت‌های تولیدکننده محصولات خانگی در کشورهای همسایه می‌توانست روند صعودی داشته باشد و هر سال افزایش یابد اما تولیدکنندگان ایرانی آینده‌نگری نداشتند و تنها سود کوتاه‌مدت را در نظر گرفتند.

احمد قربانی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، اظهار داشت: مواد اولیه آلومینیومی در کشور وجود نـــدارد و شرکت‌هــای تولیــدکننـــده قطعـات ریختگی، ضایعات آلومینیومی را ذوب و میزان ترکیبات آمیژان‌ها را تنظیم می‌کنند که در نهایت محصول تولید شده با استفاده از این مواد، کیفیت لازم را ندارد.

وی افـــزود: قطعات آلومینیومی تولیــد داخلی، در سال‌های اخیر، بسیـــار شکننده شده است؛ به گونه‌ای که عمر کاربراتورهایی که از ایتالیا وارد کشور می‌شد، زیاد بود و استهلاک کمی داشت؛ در حالی که کاربراتورهایی که ما مصرف می‌کنیم، به دلیل اینکه از مواد اولیه خالص تهیه نشده، بسیار شکننده است و عمر کمی دارد.

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ بیان کرد: گرچه تولیدکنندگان لوازم خانگی به کیفیت قطعات مصرفی خود اعتراض می‌کنند اما قطعه‌سازان به دلیل نبود مواد اولیه آلومینیومی، تولید قطعات با استفاده از مواد اولیه خالص را مقـــرون به صرفه نمی‌دانند و در نهایت، قطعه‌ای مثل شیر گاز که اهمیت زیادی دارد را با مواد اولیه بی‌کیفیت و غیراستاندارد، تولید می‌کنند.

قربانی‌نژاد در مــورد واردات قطعـــات آلومینیومی، توضیح داد: امکان واردات قطعات آلومینیومی برای تولیدکنندگان لوازم خانگی وجود ندارد و ما مجبور هستیم از قطعات ایرانی که کیفیت به مراتب پایین‌تری دارد، استفاده کنیم.

صادرات لوازم خانگی به کشورهای همسایه کاهش یافته است

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ در مورد صادرات آبگرمکن به سایر کشورهای منطقه، عنوان کرد: شرکت شعله آبی نمی‌تواند به صورت مستقیم به سایر کشورهای منطقه صادرات داشته باشد اما برخی تجار کردستان، آبگرمکن‌های تولیدی شرکت را خریداری و به سلیمانیه ارسال می‌کنند. همچنین برخی بازرگانان خوزستانی نیز محصولات ما را را به عراق می‌فرستند.

قربانی‌نژاد افزود: صادرات لوازم خانگی نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است؛ به این خاطر که ترک‌ها و چینی‌ها تمام بازارهای کشورهای همسایه را در اختیار گرفته‌اند و فعالیت این دو کشور در منطقه خاورمیانه طی یک سال اخیر، چند برابر شده است و در این میان، تولیدکنندگان و تجار ایرانی به جـــای بهبـــود و پیشرفت در زمینــه فروش محصولات تولیدشده، به دلیل برخی مسائــل سیـــاسی و محدودیت‌هـــا، ضعیـــف شده‌اند و میزان تولید و فروش خود را کاهش داده‌اند.

وی در خصوص فعالیت تولیدکنندگان ایرانــی در کشــور عــراق، مطـــرح کــرد: ســال گذشته، تمام بازار کشور عراق متعلق به تولیدکنندگان ایرانی بود و خرید محصولات ما در آن کشور طرفدار زیادی داشت اما در این یک سال، ترکیه فعالیت خود را در این کشــور گستــرش داده و حتــی برای فروش بیشتــر، محصولات عرضه شده را با خدمــات پس از فروش ارائه می‌دهد. در حالی کـــه چنین ضمانتی ایرانی برای محصولات وجود ندارد.

قربانی‌نـــژاد در ادامــه خاطرنشـــان کـــرد: برخی از تولیدکنندگان دارای چند نام تجاری هستند و زمانی که مصرف‌کننده محصول ارزان‌قیمت سفارش می‌دهد، تولیدکننده با کاهش کیفیت، محصول ارزان را با نام برندی مطرح، در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد که این امر در بلندمدت موجب از بین رفتن اعتبار تمام برندهای ایرانی در کشورهای همسایه می‌شود.

کاربراتور آبگرمکن‌ها، آلومینیومی است

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ در خصوص قطعــات آلومینیـــومی آبگرمکن، بیـــان کرد: کاربراتـــور و شیرگـــاز آبگرمکن‌ها آلومینیومی است. در گذشته این قطعات را از آلمان وارد می‌کردیم اما در حال حاضر، شرکت‌های آذر کنترل و نگهبان گاز این قطعات را در کشور تولید می‌کنند.

قربانی‌نژاد در مــورد عمــده مشکلاتی کــه فرآیند تولیــد در کشور را سخت کــرده است، توضیـــح داد: نـــداشتـــن نقـــدینگی کــــافـــی شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی و وجود واسطه در بازار، عمده مشکلاتی است که فرآیند تولید را در کشور دشوار ساخته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای تهیه مواد اولیه، واسطه‌های بی‌شماری در کشور وجود دارد و مواد اولیه مستقیم از طریق تولیدکننده به مصرف‌کننده نمی‌رسد؛ به‌همین‌خاطر، علاوه بر افزایش هزینه تولید، دسترسی و خرید را نیز مشکل‌تر کرده است.

شرکت‌های گلپایگانی در سال‌های اخیر توسعه پیدا کرده‌اند

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ در مورد تهیه مواد اولیه آلومینیومی در کشور، گفت: در کشور برای تهیه مواد اولیه آلومینیومی و قطعـات ریختگی با چالش یا مشکلی مواجه نیستیــم و در سال‌هـــای اخیـــر شرکــت‌های تولیدکننـــده‌ای کـــه در گلپایگان قرار دارنـــد، بسیار توسعه پیدا کرده‌اند و عملکرد خوبی در این زمینه داشته‌اند.

قربانی‌نژاد افزود: شرکت‌هایی مثل ذوب گلپایگان، اسپادانا و… مواد اولیه و ضایعات آلومینیومی را از کارخانه‌ها خریداری و قطعات مختلفی را تولید می‌کنند. بیش از ۱۰ شرکت فعال در این منطقه وجود دارد که در این زمینه فعالیت می‌کنند.

تسهیلاتی به تولیدکنندگان لوازم خانگی تعلق نمی‌گیرد

مدیــرعامـــل شعلـــه آبی خوانسار‌ در مـــورد تسهیلاتی که دولت به تولیدکنندگان وعده داده بود، بیان کرد: مشکل شرکت شعله آبی و سایر شرکت‌های فعال در این حوزه، وعده‌هایی است که دولت به تولیدکنندگان در خصوص پرداخت تهسیلات داده‌ است، همان وعده‌هایی کـــه هیچگـــاه اجرایـــی و عملیـــاتـــی نشـــد و تولیدکنندگان برای گرفتن آن تسهیلات، بسیار تلاش کردند و وقت گذاشتند.

قربانی‌نژاد تصریح کرد: گرفتن تسهیلات برای توسعه فعالیت شرکت یکی از دغدغه‌های شرکت شعله آبی بود که در این زمینه نیز سرمایه‌گذاری کردیم اما متاسفانه وعده‌های دولت اجرایی نشد و شرکت ما آن میزان نقدینگی خود را نیز از دست داد.

صنایع بالادستی، باعث نابودی صنایع کوچک شده است

وی در مورد صنایع کوچک، اظهار کرد: صنایع کوچک، ۷۰ درصد سهم تولیدی کشور را تشکیل می‌دهد اما غالبا به صنایع بالادستی در کشور توجه می‌شود و تسهیلات به آن بخش تعلق می‌گیرد. به همین خاطر، صنایع پایین‌دستی مدام در معرض آسیب هستند.

مدیرعامل شعله آبی خوانسار‌ افزود: صنایع پایین‌دستی علاوه بر دادن مالیات، مدام رصد می‌شوند و باید کوچک‌ترین فعالیتی که انجام می‌دهند را گزارش دهند که این یک توهین به صنایع پایین‌دستی است. در حالی که دولت از صنایع بالادستی و بزرگ کاملا حمایت می‌کند و تسهیلات خوبی برای توسعه به آن‌ها اختصاص داده است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت:

۱۴:۰۰ /یکشنبه/۶ خرداد ۱۴۰۳

در 9 ماهه امسال رقم خورد؛

۹:۵۹ /سه شنبه/۵ بهمن ۱۴۰۰

علیرضا محمدی دانیالی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی

۱۲:۲۴ /شنبه/۱۰ آبان ۱۳۹۹

وحید ایزدپناه، عضو هیئت عامل شرکت صنایع استیل البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۲۷ /سه شنبه/۳۰ شهریور ۱۴۰۰

کارشناس ارشد فروش شرکت الکتروژن

۱۱:۳۹ /جمعه/۱۰ آبان ۱۳۹۸

مدیر بازرگانی شرکت مشهد دوام:

۱۹:۰۳ /شنبه/۴ آبان ۱۳۹۸

مدیر فروش شرکت شیرگاز ایران:

۱۸:۲۰ /شنبه/۴ آبان ۱۳۹۸

نگاهی به تعطیلی شرکت‌های قدیمی و نام‌‌آشنای لوازم خانگی

۱۸:۱۴ /شنبه/۴ آبان ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/2

245286

فلزات آنلاین

1403/11/2

665606

فلزات آنلاین

1403/11/2

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/2

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/2

24813

فلزات آنلاین

1403/11/2

14031

فلزات آنلاین

1403/11/2

41198

فلزات آنلاین

1403/11/2

48908

فلزات آنلاین

1403/11/2

44236

فلزات آنلاین

1403/11/2

42676

فلزات آنلاین

1403/11/2

31626

فلزات آنلاین

1403/11/2

30589

فلزات آنلاین

1403/11/2

29664

فلزات آنلاین

1403/11/2

38984

فلزات آنلاین

1403/11/2

37373

فلزات آنلاین

1403/11/2

60860

فلزات آنلاین

1403/11/2

28609

فلزات آنلاین

1403/11/2

43327

فلزات آنلاین

1403/11/2

48261

فلزات آنلاین

1403/11/2

5279700