معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران در زمینه تولید طلا رتبه ۳۰ در جهان و ۱۰ در آسیا را دارد و در اواسط برنامه ششم به تولید ۱۲ تن طلا دست پیدا کرده است.
بــه گـزارش «فلـــزات آنلایــن»، داریـــوش اسماعیلــی در مراســم افتتــاح فـــاز دو پـــروژه معــدن طلای ساریگونی قروه که همزمان با آغاز بهرهبــرداری از طرحهـــای ملـــی بــه صـــورت ویدئوکنفرانس با حضور رئیسجمهور انجام شد، اظهار داشت: فلز طلا یکی از ارزشمندترین سنگها در دنیا و پشتوانــه مهمـــی بـــرای ارز، گوشـــیهــــای هوشمند، صنعت هوا و فضا و صنایع شیمیای و غیره است.
وی افزود: کل ذخایر طلای جهان ۵۰ هزارتن است که سهم ایران از این میزان ۳۲۰ تن طلای قطعی در ۲۴ معدن کشور است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: البته براساس برآوردهای اکتشافی، این ذخیره تا ۴۰۰تن قابل افزایش است.
اسماعیلی با بیان اینکه براساس اکتشافات یک هزار نقطه امیدبخش معدن طلا را در قالب ۳۷ پروژه در دست داریم، عنوان کرد: با تحقق و عملیاتیشدن این پروژهها میزان تولید ما از ۳۲۰ تن به چندین برابر افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: کل تولید طلای جهان سههزار و ۲۰۰ تن و در ایران در سال ۹۱ بیش از ۸۵۰ کیلوگرم و در سال ۹۸ به ۱۲ تن افزایش پیدا کرده است.
به گفته معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، طی هفت سال گذشتـــه میــزان تولید شمش طلا به ۱۴ برابــر افزایش پیدا کرده است.
اسماعیلی با بیان اینکه کشور ایران در زمینه تولید طلا رتبه ۳۰ در جهان و ۱۰ در آسیا را دارد، عنوان کرد: قرار بود در پایان برنامه ششم میزان تولید طلا در کشور به ۱۰ تن برسد که امروز در اواسط برنامه ششم به ۱۲ تن دست پیدا کرده است.
وی افزود: در سال گذشته سه تن به ارزش ۱۸۰ میلیون دلار صادرات طلا داشته و در مقابل ۹۳ میلیون دلار صرف واردات شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معــدن و تجــارت گفـت: کردستان، آذربایجان غربی، خراسان، زنجان، اراک، آذربایجان شرقی، گلستان و قم و … بیشترین ذخایر طلای کشور را به خود اختصاص داده است.
بر اســـاس گزارشـــی از ایلنـــا، اسمـــاعیلی تصریـــح کــرد: این جای خوشنودی اســت کـــه امروز بخش معدن و صنایــع معدنی بخش زیـــادی از پروژههــای قابل افتتاح را به خود اختصاص داده است.