همزمان با آغاز سال ۱۴۰۴ که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» مزین شده است، کارکنان واحدهای احیا مستقیم ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه با ثبت رکورد روزانه در تولید آهن اسفنجی، افتخار دیگری به ثبت رساندند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، داریوش رشیدی، مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه با اعلام این خبر، افزود: پس از انجام تعمیرات مدولهای احیا مستقیم در زمان محدودیت انرژی، دستیابی به بیشترین مقادیر تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت تولید به عنوان مهمترین هدف، در اولویت کاری مدیریت و کارکنان ناحیه آهنسازی قرار گرفت که خوشبختانه در سایه همت همکاران، واحدهای احیا مستقیم یک و ۲ به صورت جداگانه توانستند به رکوردهای جدیدی دست یابند.
وی خاطرنشان کرد: کسب رکورد روزانه، جهتگیری هدفمندی برای دستیابی به رکورد ماهانه است و امید میرود با حمایت مدیریت عالی سازمان و تلاش کارکنان به این موفقیت دست یابیم. بدون شک این دستاوردها، علاوه بر تقویت تولید داخلی، موجب افزایش امید در بخش صنعت و اقتصاد کشور خواهد شد و در سال «سرمایهگذاری برای تولید»، شرکت فولاد مبارکه با تکیه بر دانش، تجارب و مدیریت کارآمد، گامهای استواری در مسیر توسعه پایدار برخواهد داشت.
محمدرضا فتحی، مدیر واحد احیا مستقیم شرکت فولاد مبارکه نیز در همین زمینه، اظهار داشت: در نخستین روز از سال ۱۴۰۴، کارکنان متعهد و سختکوش واحد احیا مستقیم یک با تلاش و برنامهریزی دقیق و تولید ۱۷ هزار و ۷۸۰ تن آهن اسفنجی و همچنین کارکنان تلاشگر واحد احیا مستقیم ۲ در روز چهارم فروردین ماه با تولید ۱۰ هزار و ۱۶۴ تن آهن اسفنجی، موفق به ثبت رکوردهای جداگانه شدند.
به گفته وی، این موفقیت نهتنها بیانگر عزم راسخ و توان بالای کارکنان این مجموعه است بلکه نقش مهمی در تامین مواد اولیه زنجیره فولاد کشور دارد.
فتحی همچنین از ثبت رکورد مجموع مدولهای احیا در شرکت فولاد مبارکه خبر داد و یادآور شد: کارکنان سختکوش واحدهای احیا مستقیم یک و ۲ با رویکردی هوشمندانه در زمان توقفات خطوط تولید و تبدیل تهدیدها به فرصت، در پنجمین روز از سال ۱۴۰۴، با مجموع تولید روزانه ۲۷ هزار و ۶۰۰ تن آهن اسفنجی موفقیتی بینظیر را رقم زدند.
مدیر واحد احیا مستقیم شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این رکوردشکنیها نتیجه مستقیم سرمایهگذاری در بهینهسازی فرایندها، مدیریت منابع، برنامهریزی دقیق، بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و اراده جدی برای افزایش تولید ملی است.
انتهای پیام//