مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، با اشاره به اینکه مدتی پیش به دنبال اعمال یک طرفه تحریمهای بینالمللی به کشور، دو برند کرهای به این دلیل که نتوانستند برای تولیدات خود قطعه وارد کشور کنند، از ادامه تولید خود انصراف دادند و از کشور خارج شدند، گفت: طرفهای ایرانی در ادامه تولیدات خود توانستند با تامین قطعات مورد نیاز با جایگزین کردن محصولات ایرانی به جای محصولات کرهای، برند ملی را تولید و آن را تقویت کنند.
به گزارش «فلزاتآنلاین»، مدتی پیش به دنبال اعمال یک طرفه تحریمهای بینالمللی به کشور، دو برند کرهای به دلیل آنکه نتوانستند برای تولیدات خود قطعه وارد کشور کنند، از ادامه تولید خود انصراف دادند و از کشور خارج شدند. اکنون پس از مدتی طرفهای ایرانی این برندها، با استفاده از امکانات و توانمندیهای داخلی کشور، تولید خود را از سر میگیرند.
عباس هاشمی مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت اظهار داشت: با توجه به افزایش دامنه تحریمها که منجر به تعلیق همکاری دو شرکت کرهای با ایرانیها برای تامین قطعات و مواد اولیه شد، طرفهای ایرانی به منظور ادامه تولید خود منابع جدید پیشبینی کردند.
وی افزود: طرفهای ایرانی دو شرکت کرهای با استفاده از تـــوان و قابلیت داخلــــی کشور توانستند در جهت بومیسازی صنعت لوازم خانگی گام بردارند.
مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت اضافه کرد: طرفهای ایرانی در ادامه تولیدات خود توانستند با تامین قطعات مورد نیاز با جایگزین کردن محصولات ایرانی به جای محصولات کرهای، برند ملی را تولید و آن را تقویت کنند.
مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت تاکید کرد: در حال حاضر تولیدات دو شرکت آغاز شده، همچنین تلویزیونهای تولید شده این برندها نیز تا پایان ماه و دیگر تولیدات لوازم خانگی آنها تا اوایل سال ۹۹ وارد بازار میشود.
بر اساس گزارشی از ایرنا، آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در هفت ماهه امسال حکایت از رشد تولید انواع لوازم خانگی در کشور به جز تلویزیون دارد.
از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ۶۸۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه یخچال و فریزر در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ۹.۴درصدی داشته است.
در دوره زمـــانی یــاد شــده ۵۷۹ هـــزار و ۶۰۰دستگـــاه کولـــر آبـــی تولیـــد شــــد که رشد ۳.۸درصدی نشان میدهد.
همچنین تولید ماشین لباسشویی در این مـــدت به ۳۵۴ هـــزار و ۳۰۰ دستگاه رسیــد که در همسنجی با پارسال رشد ۱۳.۱ درصدی داشته است.
تولید تلویزیون در این مدت اما با افت همراه بود، به طوری که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۵.۳ درصدی به ۳۹۰ هزار و ۳۰۰دستگاه رسید.