با آنکه ذخایر کبالت در سراسر کره خاکی توزیع شدهاند اما بیشترین منابع آن در کمربند مس آفریقای مرکزی و در جمهوی دموکراتیک کنگو واقع شده است. در حالی که این کشور با بیثباتی و مناقشات سیاسی فراوانی درگیر است اما بیش از ۶۰ درصد از کبالت تولید شده در جهان را تأمین میکند.
در این گزارش به برخی مشکلات پیش روی شرکتهای متقاضی کبالت در جمهوری دموکراتیک کنگو پرداخته میشود. طلا در سال ۱۳۹۶ شرایط نامشخصی را طی کرد به طوری که معاملات این فلز برخلاف سال ۱۳۹۵ با افت قابل ملاحظهای همراه شد. بنابراین عرضهکنندگان و مصرفکنندگان این فلز گرانبها همواره در سال ۱۳۹۶ با تردید مواجه بودند.
به طوری که در نیمه اول سال تولیدکنندگانی مانند زرشوران، موته و زر معدن اختران، طلای زیادی را روانه بازار کردند، اما معاملات مناسبی صورت نگرفت و اغلب عرضهها بدون مشتری و معامله باقی ماند.
به گزارش فلزاتآنلاین، بازار طلا در سال ۱۳۹۶ تحت تأثیر چندین عامل قرار داشت و طبیعتا عوامل سیاسی مهمترین عوامل اثرگذار بر این بازار بودند، به ویژه آنکه تحولات سیاسی در آمریکا و میان این
کشور، کره شمالی و ایران عامل بسیار مهمی بر روی قیمت این فلز گرانبها بودند.
نمودار ۱ نیز نشان میدهد که طی سال، ۱۳۹۶ بالغ بر ۶۴۳ کیلوگرم شمش طلا با عیارهای گوناگون در بورس کالا عرضه شد که در مقابل آن ۹۸۲ کیلوگرم تقاضا وجود داشت؛ اما در نهایت ۳۷۷ کیلوگرم شمش طلا مورد معامله قرار گرفت.
معدن زرشوران بیشترین معاملات را به خود اختصاص داد به طوری که با عرضه ۲۹۴ کیلوگرم شمش طلا، ۵۳۹ کیلوگرم تقاضا داشت و توانست ۲۵۴ کیلوگرم از آن را مورد معامله قرار داد. معدن طلای موته نیز ۱۴۷ کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا عرضه کرد و در مقابل این عرضه، ۲۸۲ کیلوگرم تقاضا وجود داشت و در نهایت نیز ۱۰۰ کیلوگرم شمش طلای موته به فروش رفت.
زر معدن اختران دیگر معاملهگر بازار طلا بود و در مقابل عرضه ۲۰۲ کیلوگرمی آن ۱۶۱ کیلوگرم تقاضا وجود داشت و در نهایت نیز ۲۳ کیلوگرم طلا مورد معامله قرار گرفت.