سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۵۱ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۲۲ /دوشنبه/۶ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه،

«فسبزوار» ۸۸۰ تومان سود به ازای هر سهم تقسیم کرد

روز دوشنبه 6 اسفند ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس فولاد سبزوار منتهی به سال مالی 30 آذر ماه 1403 با حضور 83.24 درصد از سهام‌داران در سالن تلاش برگزار شد و در پایان تقسیم سود هشت هزار و 800 ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

روز دوشنبه ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس فولاد سبزوار منتهی به سال مالی ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور ۸۳٫۲۴ درصد از سهام‌داران در سالن تلاش برگزار شد و در پایان تقسیم سود هشت هزار و ۸۰۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس، حسام مقدم‌علی، مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس که ریاست این مجمع را بر عهده داشت، طی سخنانی به عملکرد مطلوب شرکت پارس فولاد سبزوار در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: تلاش همکاران ما در مجموعه پارس فولاد سبزوار طی سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه امسال، علی‌رغم تمامی چالش‌ها و ناترازی‌های موجود در صنعت فولاد کشور ستودنی بود و تولید طبق مسیر و برنامه از قبل تعیین شده در این شرکت پیش رفت. به علاوه، شرکت پارس فولاد سبزوار طبق دستورالعمل امتیازدهی سازمان بورس و اوراق بهادار در معیارهای شفافیت اطلاعات و حاکمیت شرکتی و نقش‌آفرینی در بازار سرمایه، در رتبه عالی قرار گرفت که این افتخار بزرگی برای «فسبزوار» و سهام‌داران محترم آن محسوب می‌شود.

در ادامه این مجمع مهدی حسین‌پور، مدیرعامل شرکت پارس فولاد سبزوار طی یک کلیپ تصویری، به تشریح اهم اقدامات و دستاوردهای شرکت پارس فولاد سبزوار در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ در حوزه‌های مختلف پرداخت و عنوان کرد: شرکت پارس فولاد سبزوار در سال ۱۳۹۳ به عنوان یکی از طرح‌های هشت‌گانه فولادی کشور با تدابیر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، افتتاح و در سال ۱۳۹۴، واگذاری آن به شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان انجام شد. در ادامه و با اجرای اقدامات تکمیلی، کارخانه احیا مستقیم پارس فولاد سبزوار با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در ابتدای سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید و از آن زمان تاکنون، عرضه منظم محصول تولیدی شرکت در بورس کالای ایران در حال انجام است.

«فسبزوار» یکی از چابک‌ترین شرکت‌های فولادی در ایران است

وی با بیان اینکه در اواسط سال ۱۴۰۳، واگذاری شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به دو شرکت بزرگ فولادی کشور یعنی فولاد مبارکه اصفهان و گسترش صنایع معدنی کاوه پارس با موفقیت انجام شد، افزود: علاوه بر تولید آهن اسفنجی با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن و تولید بریکت سرد با ظرفیت سالانه ۴۵ هزار تن، شرکت پارس فولاد سبزوار از یک واحد انباشت و برداشت مواد اولیه با ظرفیت سالیانه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن نیز برخوردار است و به جرات می‌توان گفت که این شرکت ضمن برخورداری از پرسنل سخت‌کوش، متخصص و متعهد در بخش‌های تولید و کنترل کیفیت، از جمله چابک‌ترین تولیدکنندگان فولاد کشور از لحاظ کمی و کیفی شناخته می‌شود؛ ضمن اینکه خریداران آهن اسفنجی «فسبزوار» نیز همواره نسبت به کیفیت مناسب این محصول اذعان داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت پارس فولاد سبزوار با اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیت کارکنان بومی، اشتغال نیروهای بومی را از جمله اهداف این مجموعه فولادی برشمرد و افزود: این در حالی است که از اشتغال‌زایی مستقیم ۷۰۰ نفری و غیرمستقیم حدود دو هزار نفری، بیش از ۹۵ درصد کارکنان شاغل در شرکت پارس فولاد سبزوار را کارگران و مهندسان بومی شهرستان‌های سبزوار و جوین تشکیل می‌دهند که بسی مایه افتخار و مباهات است.

حسین‌پور در ادامه به اهمیت حفظ محیط زیست و اجرای استانداردهای زیست‌محیطی در شرکت پارس فولاد سبزوار اشاره کرد و گفت: ما همواره به دنبال توسعه و گسترش فضای سبز اطراف کارخانه بوده‌ایم؛ چراکه طبق قوانین موجود، ۲۵ درصد از محیط پیرامون کارخانه‌های فولادی باید پوشیده از فضای سبز باشد و با افتخار اعلام می‌کنیم که از مساحت حدود ۱۰۰ هکتاری شرکت، ۴۱ هکتار را به فضای سبز اختصاص داده‌ایم. همچنین با توجه به اینکه تامین آب مورد نیاز این وسعت از فضای سبز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و کشور نیز با شرایط خاص آبی مواجه است، از این رو با استفاده از طرح‌هایی همچون بازچرخانی پساب، آب‌رسانی قطره‌ای و … نسبت به آبیاری فضای سبز کارخانه با حداقل مصرف آب اقدام کرده‌ایم. علاوه‌براین، موفق به کسب استانداردهای لازم در حوزه محیط زیست مانند ایزو ۱۴۰۰۱ شده‌ایم و با افتخار خود را پیشران حفظ محیط زیست می‌دانیم.

وی ضمن تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های آبی موجود در شرکت پارس فولاد سبزوار و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب صنعتی با ظرفیت ۱۹۵ مترمکعب در ساعت به علاوه استفاده از تصفیه‌خانه فاضلاب بهداشتی با ظرفیت ۲۴ مترمکعب بر ساعت، مطرح کرد: به عبارتی، ۹۰ درصد از پساب تولیدی شرکت پارس فولاد سبزوار از طریق این دو تصفیه‌خانه بازچرخانی شده و مورد استفاده مجدد در کارخانه قرار می‌گیرد.

سومین عرضه‌کننده آهن اسفنجی در بورس کالا هستیم

مدیرعامل شرکت پارس فولاد سبزوار در ادامه این شرکت را سومین عرضه‌کننده بزرگ محصول آهن اسفنجی در بورس کالای ایران برشمرد و گفت: این در حالی است که ما بالغ بر ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را طی سال ۱۴۰۳ در بورس کالا عرضه کرده‌ایم و با افتخار اعلام می‌کنیم که یکی از شفاف‌ترین عرضه‌کنندگان این محصول استراتژیک در سطح کشور هستیم؛ چراکه ۱۰۰ درصد محصول تولیدی خود را در بورس کالای ایران عرضه می‌کنیم.

حسین‌پور در ادامه با اشاره به تشدید معضل ناترازی انرژی (برق و گاز) در کشور طی سال جاری و تاثیر مستقیم این معضل بر تولید کمی و کیفی واحدهای تولیدی از جمله کارخانه‌های فولادی، اظهار داشت: با این وجود و به لطف خدا و پیگیری‌های هیئت مدیره محترم شرکت پارس فولاد سبزوار، موضوع خرید برق از بورس انرژی و نیروگاه‌های خودتامین در دستور کار مجموعه قرار گرفت و همین امر موجب شد که با کمترین نوسانات در زمینه مصرف برق در روزهای گرم سال و حتی فصول سرد سال روبه‌رو شویم. در حوزه گاز نیز ضمن خرید اوراق گواهی صرفه‌جویی گاز از بورس انرژی با قیمت بسیار مناسب و حضور جدی در پویش خرید بخاری‌های کم‌مصرف، با کمترین معضل در زمینه تامین پایدار گاز مواجه شدیم و امیدواریم این روند در سال آینده نیز ادامه پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت مقوله تعمیرات و نگهداری در صنایع فولادی و اجرای تعمیرات اساسی کارخانه پارس فولاد سبزوار طی شهریور ماه سال جاری (در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۰ روز)، خاطرنشان کرد: شرکت پارس فولاد سبزوار مطابق با سیاست‌های کلی کشور، استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه بومی‌سازی قطعات و تجهیزات را نیز در برنامه‌های خود گنجانده و در طی سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳، موفق به بومی‌سازی ۷۸ آیتم از تجهیزات مورد نیاز با صرفه‌جویی ارزی بیش از دو میلیون یورو شده است.

مدیرعامل شرکت پارس فولاد سبزوار ضمن اشاره به سیاست استفاده از حمل‌ونقل ترکیبی (جاده‌ای و ریلی) در این مجموعه، بهره‌برداری از حمل‌ونقل ریلی را از جمله اهداف «فسبزوار» در سال ۱۴۰۳ خواند و یادآور شد: تکمیل خط انتقال آب و گاز و ساخت مخازن آهک که در مجمع سال گذشته وعده داده شد، خوشبختانه در سال جاری محقق شد و ما توانستیم با موفقیت به وعده‌های خود جامه عمل بپوشانیم.

به گفته حسین‌پور، در مجمع عمومی عادی سالیانه گذشته شرکت پارس فولاد سبزوار، مبلغ ۱۵ میلیارد تومان به اجرای مسئولیت‌های اجتماعی تخصیص داده شد و بر این اساس، اقدامات بسیار موثری طی سال مالی منتهی به آذر ماه ۱۴۰۳ در این حوزه همچون خرید چند دستگاه تجهیزات راه‌سازی با هدف مشارکت در تکمیل راه‌های مواصلاتی شهرستان جبین، اقدامات فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و… انجام شده است.

وی، مبلغ فروش محصولات شرکت پارس فولاد سبزوار در سال مالی منتهی به آذر ماه ۱۴۰۳ (با تناژ ۷۰۰ هزار تن) را ۹٫۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: قیمت تمام شده هر تن محصول آهن اسفنجی «فسبزوار» حدود هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برآورد شده که در مقایسه با سایر تولیدکنندگان آهن اسفنجی در کشور، مبلغ اقتصادی‌تری بوده است.

مدیرعامل شرکت پارس فولاد سبزوار در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به حرکت هرچه بیشتر این مجموعه در مسیر تعالی و توسعه پایدار در سال آینده، استفاده حداکثری از بازچرخانی آب، تامین انرژی پایدار برق از نیروگاه‌های خورشیدی، استفاده از پساب فاضلاب‌های بهداشتی شهرستان‌های اطراف و رفع ناترازی گاز را اهم اهداف «فسبزوار» برشمرد و از تمامی همکاران شاغل در بخش‌های کارگری، کارشناسی و مدیریتی تقدیر و تشکر به عمل آورد.

تحقق تولید پایدار و سودآوری طی پنح ساله آتی در «فسبزوار»

در ادامه این مجمع سهام‌داران حاضر به بیان سوالات خود پرداختند که حسام مقدم‌علی، مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس در پاسخ به پرسش یکی از حاضران ضمن اشاره به پیشتازی شرکت پارس فولاد سبزوار در اتخاذ تصمیمات دقیق، به موقع و کارشناسانه، به عملکرد موفق این شرکت در تامین پایدار گاز و تعیین برنامه جامع تولید اشاره کرد و یادآور شد: شک نداریم که به دنبال این اقدامات، تولید پایدار و سودآوری طی پنج سال آینده در شرکت پارس فولاد سبزوار محقق خواهد شد.

وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از حاضران در مجمع در خصوص نحوه تامین گندله به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی تولید آهن اسفنجی در شرکت پارس فولاد سبزوار، ضمن اشاره به تامین گندله مورد نیاز این مجموعه از شرکت اپال پارسیان سنگان (با ظرفیت تولید سالانه پنج میلیون تن)، از برنامه‌ریزی مدون و بلندمدت خرید گندله در «فسبزوار» در سال مالی جدید در زمان مناسب با نرخ مناسب خبر داد.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس با بیان اینکه به دنبال افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید در شرکت پارس فولاد سبزوار هستیم، بر ضرورت توسعه متوازن زنجیره فولاد در آینده و تحقق کامل تولید ظرفیت ایجاد شده در این زنجیره تاکید کرد.

مقدم‌علی همچنین ضمن تکذیب شایعه عرضه آهن اسفنجی «فسبزوار» خارج از بورس کالا در سال ۱۴۰۴، به ادامه عرضه منظم و ۱۰۰ درصدی این محصول استراتژیک در تالار بورس کالا اشاره کرد.

لازم به ذکر است که در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس فولاد سبزوار منتهی به سال مالی ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳، تقسیم سود هشت هزار و ۸۰۰ ریال معادل ۸۸۰ تومان به ازای هر سهم به تصویب رسید و سهام‌دارن «فسبزوار» با رضایت کامل سالن تلاش را در روز سرد زمستانی ۱۴۰۳ ترک کردند.

انتهای پیام//

در روزهای ابتدایی سال محقق شد؛

۱۴:۵۶ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

در راستای توسعه جهانی تکنولوژی ایرانی «PERED» محقق شد؛

۱۰:۵۸ /یکشنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۳

در زمان محدودیت‌های انرژی انجام شد؛

۸:۲۹ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

استاندار هرمزگان مطرح کرد:

۱۴:۲۳ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدعلی عزیزمحمدی، مدیرعامل مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۹:۲۲ /سه شنبه/۱۳ آذر ۱۴۰۳

محمدعلی عزیزمحمدی، مدیرعامل مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۳ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محمدعلی عزیزمحمدی، مدیرعامل مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۰:۴۴ /یکشنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبافولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۷:۰۵ /یکشنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۳

بهروز رادفر، مدیرعامل مجتمع فولاد میانه در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

احسان دشتیانه، مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۳۶ /شنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۲

فاطمه علمداری، مديرعامل گروه صنعتی توليدی نوين فولاد قائم اميد نور در یادداشتی نوشت:

۴:۴۴ /شنبه/۹ دی ۱۴۰۲

صنایع فولادسازی با چالش افزایش هزینه‌های مواد اولیه روبه‌رو هستند

۱۱:۲۷ /یکشنبه/۱۰ بهمن ۱۴۰۰

ریشه کمبود آهن اسفنجی در کشور کجاست؟

۹:۰۵ /دوشنبه/۸ آذر ۱۴۰۰

کاهش روزانه 60 درصدی تولید آهن اسفنجی

۱۰:۵۸ /شنبه/۱۳ دی ۱۳۹۹

ایران، بزرگ‌ترین تولیدکننده آهن‌اسفنجی

۱۱:۰۸ /سه شنبه/۲۶ شهریور ۱۳۹۸

ایران دومین تولیدکننده آهن اسفنجی در سال 2018؛

۹:۳۶ /شنبه/۱۳ مهر ۱۳۹۸

تولید جهانی 100 میلیون تن آهن اسفنجی در سال 2018

۷:۴۵ /سه شنبه/۲۶ شهریور ۱۳۹۸

معامله 176 هزار تنی آهن اسفنجی در 8 ماه

۱۶:۲۷ /شنبه/۸ دی ۱۳۹۷

مجموع تولید آهن اسفنجی جهان در 11 سال گذشته به بیش از 800 میلیون تن رسید

۱۹:۴۲ /شنبه/۳ آذر ۱۳۹۷

روش‌های مختلف تولید آهن‌اسفنجی

۱۵:۵۵ /شنبه/۱۰ شهریور ۱۳۹۷

«فلزات‌آنلاین» بررسی کرد:

۶:۰۳ /چهارشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر؛

۶:۰۹ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک معرفی فولاد آرتاویل؛

۶:۴۲ /شنبه/۱۰ شهریور ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر؛

۶:۱۱ /شنبه/۱۳ مرداد ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/23

272750

فلزات آنلاین

1404/01/23

973636

فلزات آنلاین

1404/01/23

1721311

فلزات آنلاین

1404/01/23

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/23

30581

فلزات آنلاین

1404/01/23

18200

فلزات آنلاین

1404/01/23

49704

فلزات آنلاین

1404/01/23

61133

فلزات آنلاین

1404/01/23

49801

فلزات آنلاین

1404/01/23

44688

فلزات آنلاین

1404/01/23

40192

فلزات آنلاین

1404/01/23

38355

فلزات آنلاین

1404/01/23

37899

فلزات آنلاین

1404/01/23

44104

فلزات آنلاین

1404/01/23

42782

فلزات آنلاین

1404/01/23

64174

فلزات آنلاین

1404/01/23

35503

فلزات آنلاین

1404/01/23

48640

فلزات آنلاین

1404/01/23

58140

فلزات آنلاین

1404/01/21

7543100