سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۴۷ /چهارشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۰:۵۲ /شنبه/۱۴ خرداد ۱۴۰۱

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد:

هدایت نقدینگی به تولید و توسعه طلا

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: ارائه گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالای ایران، منجر به افزایش سرمایه‌گذاری مردمی در این بازار و همچنین جذب بخشی از نقدینگی خواهد شد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: ارائه گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالای ایران، منجر به افزایش سرمایه‌گذاری مردمی در این بازار و همچنین جذب بخشی از نقدینگی خواهد شد.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه‌اللّه جعفری در مراسمی با حضور مدیران عامل بانک ملت، بورس کالای ایران و شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران بیان کرد: در حال حاضر شمش معدن طلای زرشوران به عنوان پشتوانه انتشار گواهی سپرده طلا عرضه می‌شود اما مقرر شده است سایر معادن تولیدکننده شمش نیز با این روش، اقدام به عرضه طلای خود در بورس کالا کنند.

وی افزود: امیدوار هستیم سرمایه مردمی بیشتری برای خرید گواهی سپرده طلا جذب بورس کالا شود. ضمن اینکه همکاری این سازمان با بانک ملت و بورس کالا به منظور توسعه این روش، در برنامه قرار دارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به برنامه اکتشاف ایمیدرو، مطرح کرد: میزان ذخایر محتوی طلا در کشور حدود ۳۶۰ تن است اما به زودی و با مشخص شدن نتایج اکتشافات، ذخایر جدید طلا اعلام خواهد شد.

جعفری اضافه کرد: یک واحد جدید تولید شمش طلا به ظرفیت تولید حدود ۲۰۰ کیلوگرم در خراسان جنوبی در آستانه ورود به مدار تولید است.

وی تصریح کرد: ذخایر جدید در استان‌هایی همچون آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، مرکزی، اصفهان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی قرار گرفته است که با برنامه‌های این سازمان، شاهد افزایش استخراج، تولید و فرآوری خواهیم شد.

اقدام بزرگ ایمیدرو، بانک ملت و بورس کالا

همچنین در این مراسم، رضا دولت‌آبادی، مدیر عامل بانک ملت با بیان اینکه تاکنون تنها سکه طلا در بورس کالا عرضه شده است، اظهار کرد: این قرارداد، فعالیت جدید و بزرگی است که با همکاری ایمیدرو و بورس کالا عملی شده است.

وی افزود: در گام نخست، ۲۵۰ کیلوگرم شمش شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران با عیار ۹۹۷ در بورس کالا عرضه خواهد شد.

مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر اینکه وثیقه‌گذاری موضوعی مهم در ارائه تسهیلات بانکی است، تصریح کرد: تاکنون ساز و کار مشخصی برای دریافت گواهی سپرده طلا به عنوان وثیقه تعریف نشده بود اما با امضای این قرارداد و اجرایی شدن معاملات گواهی سپرده کالایی شمش طلا، می‌توان از آن گواهی به عنوان وثیقه نزد بانک استفاده کرد.

دولت‌آبادی همچنین به نبود ریسک گواهی سپرده شمش طلا اشاره کرد و گفت: مردم در گذشته طلا را به صورت فیزیکی نگهداری می‌کردند که این مسئله ریسک‌هایی به همراه داشت اما با روش کنونی نه تنها ریسکی ندارد بلکه قدرت نقدشوندگی گواهی مربوط افزایش خواهد یافت و معادل ریالی آن به سرعت در اختیار خریدار قرار داده می‌شود.

وی اضافه کرد: جذب نقدینگی در بورس و هدایت آن به سمت تولید و توسعه و نیز معافیت از پرداخت مالیات و عوارض، از اثرات ابزار جدید بورس کالا محسوب می‌شود.

مدیرعامل بانک ملت یادآور شد: به زودی استان‌های دیگر نیز امکان استفاده از این ابزار جدید مالی را خواهند داشت.

سوابق شکل‌گیری گواهی سپرده شمش طلا

طبق تفاهمنامه‌ای که بین سازمان ایمیدرو، بانک ملت، بورس کالای ایران و شرکت طلای زرشوران کالا در آبان ماه  ۱۳۹۹ به امضا رسید، مقدمات عرضه گواهی سپرده کالایی بر مبنای شمش طلا (۲۴ عیار) فراهم شد. طبق این قرارداد، امکان صدور گواهی سپرده کالایی شمش طلا حتی در مقادیر پایین نیز فراهم است. بر این اساس پس از قرار دادن شمش طلای زرشوران نزد خزانه بانک ملت و احراز هویت آن‌ها، مورد پذیرش خزانه بانک قرار می‌گیرد و طی فرایندی با همکاری بورس کالا، وارد سامانه گواهی سپرده کالایی و در نهایت تابلو بورس کالا می‌شود.

خریــداران از ۰٫۱ گــرم می‌تواننــد گواهــی سپــرده طلا خریــداری کننــد و چنانچه میــزان خرید به یک کیلوگرم برسد، خریـــدار قـــادر بـــه دریافـــت شمـــش از خزانـــه‌داری بانـــک ملـــت خواهد شد. قدرت نقدشوندگی بالا، امنیــت نگهداری، معافیت از پرداخت مالیات و عوارض، کارمزد پایین نسبت به بازار فیزیکی، شفافیت قیمـــت بـــر اســاس عرضــه و تقاضــا و قابلیــت دسترسی برای تمامی مردم از ویژگی‌های این اوراق است.

پیش‌بینی طوفانی «J. P. Morgan»؛

۱۱:۳۷ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

در معاملات روز گذشته،

۷:۰۰ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در هیاهوی وضع تعرفه‌ها،

۱۱:۵۰ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

گلدمن ساکس گزارش کرد:

۷:۲۲ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

جی‌ پی مورگان پیش‌بینی کرد؛

۱۶:۱۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با اعلام معافیت از تعرفه‌ها،

۱۱:۵۳ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۱:۳۲ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

علیرضا طالاری، مدیرعامل مجتمع طلای موته در گفت‌‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۷:۳۸ /شنبه/۲۳ اسفند ۱۳۹۹

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران عنوان کرد:

۲۲:۲۴ /شنبه/۳ اسفند ۱۳۹۸

سيد احمد مشکانی، مدير ارشد گروه معدنی و بازرگانی زرمش طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۰ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

سيد احمد مشکانی، مدير ارشد گروه معدنی و بازرگانی زرمش طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۳ /شنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

محمد کشتی‌آرای، عضو کميسيون تخصصی طلا و جواهرات اتاق اصناف ايران نوشت:

۶:۳۳ /شنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۳

محمد کشتی‌آرای، نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر ایران در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۹:۰۷ /یکشنبه/۲۶ تیر ۱۴۰۱

عملکرد صنعت طلا از پتانسیل‌های کشور عقب است؛

۷:۵۷ /یکشنبه/۱۴ فروردین ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/23

233167

فلزات آنلاین

1404/02/23

869230

فلزات آنلاین

1404/02/23

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/23

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/23

28353

فلزات آنلاین

1404/02/23

16403

فلزات آنلاین

1404/02/23

43388

فلزات آنلاین

1404/02/23

65608

فلزات آنلاین

1404/02/23

47680

فلزات آنلاین

1404/02/23

44103

فلزات آنلاین

1404/02/23

37527

فلزات آنلاین

1404/02/23

35476

فلزات آنلاین

1404/02/23

35075

فلزات آنلاین

1404/02/23

43700

فلزات آنلاین

1404/02/23

38890

فلزات آنلاین

1404/02/23

59217

فلزات آنلاین

1404/02/23

32832

فلزات آنلاین

1404/02/23

41806

فلزات آنلاین

1404/02/23

56111

فلزات آنلاین

1404/02/23

6541100