معاون امور صنایع وزارت صمت در آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه بینالمللی لوازم خانگی گفت: برگزاری نمایشگاههای تخصصی یک ضرورت است و باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود و مدیریت شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی تدابیر خوبی را برای این مهم اتخاذ کرده است.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از شاتا، مهدی صادقی نیارکی دیرروز جمعه در آییـــن افتتاحیـــه بیستمیـــن نمایشگاه بینالمللی لوازم خانگی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی، اظهار داشت: مهمترین موضوع در برگزاری نمایشگاهها، ارائه آخرین دستاوردها است، تولیدکنندگان آمــاده هستنـــد تـــا آخریـــن دستاوردهـــا و محصولات خود را پیش از عرضه به بازار در معرض دید عموم قرار داده و از مشتریان بازخورد بگیرند.
نمایشگاه موجب بههمرسانی تامین کنندگان و تولیدکنندگان میشود
معاون امور صنایع وزارت صمت بیان کرد: علاوه بر آن، نمایشگاه موجب بههمرسانی تامینکنندگان و تولیدکنندگان میشود، همچنین مشارکت بین تامینکنندگان و حتی مشارکت آنها برای تکمیل سبد تولید را میتوان شاهد بود.
ارتقای ساخت داخل در صنعت لوازم خانگی دنبال میشود
صادقی نیارکی تصریح کرد: امروز یکی از مسائلی که انجمن صنایع لوازم خانگی دنبال میکند موضوع ارتقای ساخت داخل است، به این منظور این انجمن یک کنسرسیوم از قطعهسازان ایجاد کرده تا بتوانند ساخت داخل محصولات خود را ارتقا دهند.
وی با اشاره به موضوع تکمیل سبد کالا، ادامه داد: امروز چند برند حاضر در نمایشگاه، مجموعهای از محصولات را ارائه دادند و بسیاری از آنها با یکدیگر مشارکت کرده و از ظرفیتهای هم استفاده میکنند تا بتوانند کالاهای خودرا تکمیل کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: ما نیز در وزارت صمت به دنبال آن هستیم که چندین برند لوازم خانگی داشته باشیم تا بتوانند استاندارد محصولات تولیدی خود را ارتقا دهند، مقیاس تولید آنها را به سمت مقیاس اقتصادی پیش ببرند و هم بتوانند از ظرفیت بقیه واحدها استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در آینده این واحدها خواهند توانست علاوه بر تامین نیاز داخل به صادرات نیز بپردازند.
هدفگذاری وزارت صمت برای امسال تولید ۱۲ میلیون عدد دستگاه لوازم خانگی بوده است
معاون امور صنایع وزارت صمت اعلام کرد: هدفگذاری امسال وزارت صمت، تولید ۱۲میلیون دستگاه لوازم خانگی کوچک، متوسط و بزرگ بود که تاکنون مطابق با برنامه از پیش تعیین شده به جلو رفتهایم.
وی یادآور شد: سال گذشته حدود ۹ میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی بزرگ، متوسط و کوچک در کشور تولید شده بود و امسال رشد تولید نزدیک به چهار میلیون دستگاهی را تجربه خواهیم کرد.
متوسط عمق ساخت داخل در انواع لوازم خانگی بین ۶۵ تا ۷۰ درصد است
به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر متوسط عمق ساخت داخل در انواع لوازم خانگی بین ۶۵ تا ۷۰ درصد است ،به طوری که کولر آبی با داخلیسازی ۱۰۰ درصدی و انواع وسایل گازسوز با داخلیسازی بالای ۹۵ درصدی تولید میشوند.
وی خاطرنشان کرد: این موفقیت در حالی بود که کشور و صنایع مختلف به ویژه صنعت لوازم خانگی با تحریمهای ظالمانه مواجه بوده است، اما تولیدکنندگان داخلی توانستند از تحریمها فرصت بسازند.