سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۳۲ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۱۶ /سه شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

کاهش هزینه و افزایش قدرت رقابت در بازارهای بین‌المللی

مدیرعامل هیمکو گفت: رویدادهایی که با حضور شرکت‌ها و برندهای بزرگ ملی و بین‌المللی صنعت فولاد و حوزه‌های مرتبط برگزار می‌شود، علاوه بر ایجاد بستری مناسب برای بررسی موضوعات مختلف حوزه فولاد، فرصتی برای افزایش تعامل، معرفی دستاوردها، پتانسیل‌ها و همچنین ارائه خدمات شرکت‌ها است که در نهایت در تعیین سیاست‌های کلی در این حوزه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

مدیرعامل هیمکو گفت: رویدادهایی که با حضور شرکت‌ها و برندهای بزرگ ملی و بین‌المللی صنعت فولاد و حوزه‌های مرتبط برگزار می‌شود، علاوه بر ایجاد بستری مناسب برای بررسی موضوعات مختلف حوزه فولاد، فرصتی برای افزایش تعامل، معرفی دستاوردها، پتانسیل‌ها و همچنین ارائه خدمات شرکت‌ها است که در نهایت در تعیین سیاست‌های کلی در این حوزه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا (هیمکو)، محسن نادری در حاشیه دوازدهمین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌‌آهن ایران با تاکید بر ضرورت بررسی چالش‌ها و موضوعات مرتبط با صنایع مختلف به منظور ارائه راهکار و طرح‌های مناسب و به‌روز مرتبط با آن حوزه، مطرح کرد: چنین رویدادهایی که با حضور شرکت‌ها و برندهای بزرگ ملی و بین‌المللی صنعت فولاد و حوزه‌های مرتبط برگزار می‌شود، علاوه بر اینکه بستری برای بررسی موضوعات مختلف حوزه فولاد تلقی می‌شود، فرصتی است برای افزایش تعامل، معرفی دستاوردها و پتانسیل‌ها و همچنین ارائه خدمات شرکت‌ها که در نهایت در تعیین سیاست‌های کلی در این حوزه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

وی بـــا بیــان اینکــه بررســی توازن توسعه زیرساخت‌ها و طرح جامع فولاد یکی از محورهای اصلی همایـــش بـــوده اســت، ایجــاد و توسعه زیرساخت‌هــای حمــل‌ و نقــل را یک موضوع مهم برای صنایع فولاد و حوزه معدن توصیف کرد و افزود: حوزه لجستیک صنایع و بخش معدن در کشور متناسب با تقاضای آن توسعه پیدا نکرده و این عدم توازن بین عرضه و تقاضا، موجب ایجاد چالش‌های متعدد برای بخش معدن و صنایع معــدنی شــده اســت که در صورت استمرار، این موضوع می‌تواند لطمه جدی به صنعت معدنی کشور به ویژه حوزه فولاد وارد کند.

طبق توضیحات نادری، مناسب‌‎ترین شبکه حمل‌ و نقل برای بخش معدن، شبکه ریلی بوده و در حال حاضر بیشترین سهم در استفاده از این شبکه متعلق به بخش معدن است. بنابراین ایجاد، بهبود و توسعه شبکه ریلی به عنوان یک نیاز، مورد توجه شرکت‌های بزرگ معدنی کشور قرار گرفت و شرکت‌هایی همچون تجلی توسعه معادن و فلزات، گل‌گهر، چادرملو، سنگ‌آهن گهرزمین و شرکت سرمایه‌گــذاری امیـد در قالب شرکت «هیمکو» اقدام به سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های بزرگ ملی در حوزه حمل‌ و نقل کردند. این شرکت در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد اسکله اختصاصی صــادرات و واردات مــواد معــدنی و محصــولات فولادی، توسعه و تجهیز ناوگان‌های حمل‌ و نقل، انجام فعالیت‌های خدماتی، بازرگانی و عمرانی مرتبط با ایجاد اسکله‌های بندری و سازه‌های دریایی فعالیت دارد.

مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا، احداث اسکله و پایانه مواد فله معدنی در بندر شهید رجایی، تامین واگن و لوکوموتیو و همچنین توسعه شبکه ریلی کشور را به عنوان مهم‌ترین پروژه‌های «هیمکو» نام برد و تاکید کرد: با اجرا و بهره‌برداری از این طرح‌ها، نه تنها شاهد تسریع و تسهیل در حمل‌ و نقل نهاده‌های تولیـــد و عرضــه محصــولات به بازارهــای ملی و بین‌المللی می‌شویم، بلکه با کاهش هزینه‌های تولید، قدرت رقابت شرکت‌های معدنی در عرصه‌های بین‌المللی افزایش پیدا می‌کند. علاوه‌براین، از نظر محیط زیستی نیز موجب کاهش چشمگیر آلودگی‌ خواهد شد.

گفتنی است که دوازدهمین همایش چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن ایران با حضور شرکت‌ها و فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی از ۱۹ اردیبهشت ماه به مدت سه روز در محل هتل المپیک تهران برگزار و با تاکید بر موضوعاتی چون توازن توسعه زیرساخت‌ها (حمل‌ و نقل، گاز، برق، آب و همچنین طرح جامعه فولاد، سیاست‌های حاکمیتی در نظام قیمت‌گذاری ارکـــان زنجیــره فولاد، چالش‌های نهادهای مختلف (منابع طبیعی، محیط زیست) با بخش معــدن، اهمیــت حوزه اکتشاف، امنیت سرمایه‌گذاری در این حــوزه و بررسی طرح جامع استراتژی توسعه صنعتی برگزار شد.

در جلسه با راه‌آهن هرمزگان مطرح شد؛

۱۰:۵۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازدید از مجتمع فولاد غدیر نی ریز مطرح شد؛

۹:۱۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال 1404 تحقق خواهد یافت؛

۷:۰۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

باز هم دستاورد جهانی دیگر؛

۶:۴۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال سرمایه‌گذاری برای تولید حاصل شد؛

۱۴:۲۲ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در راستای مقابله با تعرفه‌های ترامپ،

۱۰:۵۸ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300