• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024

افزایش ۲۰ همتی مبلغ سفارش‌های فولاد مباركه به شركت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر : 34405
  • 01 آذر 1402 - 9:50
افزایش ۲۰ همتی مبلغ سفارش‌های فولاد مباركه به شركت‌های دانش‌بنیان
معاون خرید شرکت فولاد مبارکه از افزایش حجم ریالی قرارداد یا سفارش‌های فولاد مبارکه با شرکت‌های دانش‌بنیان از سال 1398 تا پایان مهر ماه سال 1402، به 200 هزار میلیـارد ریال خبر داد.
معاون خرید شرکت فولاد مبارکه از افزایش حجم ریالی قرارداد یا سفارش‌های فولاد مبارکه با شرکت‌های دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۸ تا پایان مهر ماه سال ۱۴۰۲، به ۲۰۰ هزار میلیـارد ریال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، مصطفی عطایی‌پور بیان کرد: با اهداف حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان، تامین پایدار تجهیزات و قطعات مورد نیاز صنعت فولاد در داخل کشور، اشتغال‌زایی و امیدآفرینی در جامعه، حجم ریالی قرارداد یا سفارش‌های فولاد مبارکه با شرکت‌های دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۸ تا پایان مهر ماه سال ۱۴۰۲، به ۲۰ همت افزایش یافت.

وی افزود: این میزان خرید از طریق ۱۴ هزار و ۵۱۶ سفارش از ۳۸۶ شرکت دانش‌بنیان انجام‌ شده است.

معاون خرید شرکت فولاد مبارکه از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ عنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های کشور در تمامی سطوح صنعت نام برد و مطرح کرد: شرکت فولاد مبارکه، بزرگ‌ترین فولادساز کشور و خاورمیانه در راستای حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان، حل مشکلات صنعت فولاد کشور و توسعه کمی و کیفی سبد محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان، تمامی تلاش خود را برای توانمندسازی حداکثری آن‌ها به کار گرفته است.

عطایی‌پور با تاکید بر اینکه بومی‌سازی مواد، قطعات و تجهیزات مورد نیاز خطوط تولید شرکت، به‌ عنوان یکی از دستاوردهای فرایند بومی‌سازی در فولاد مبارکه شناخته می‌شود، گفت: این فرایند در فولاد مبارکه از سال ۱۳۸۱ به‌ صورت ساختاریافته شکل گرفت و امروز با سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های موفقیت‌آمیزی که در این زمینه انجام‌شده، به بلوغ نسبی رسیده است.

وی، حمایت مالی شرکت از طریق فرایند همکاری با شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه (MSTID) را به‌ عنوان ابزار توسعه ظرفیت و افزایش سبد محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای بومی‌سازی صنعت کشور توسط فولاد مبارکه دانست.

معاون خرید شرکت فولاد مبارکه از تمام نواحی تولیدی و پشتیبانی فولاد مبارکه اصفهان که در راستای حمایت از ساخت داخل به شرکت‌های دانش‌بنیان اعتماد دارند و تجهیزات و قطعات مورد نیاز خط تولید را با ریسک‌پذیری استفاده از بِرندهای ایرانی در دستور کار قرار داده‌اند، صمیمانه قدردانی کرد و برای تمام صنعتگران فولاد کشور به‌ خصوص شرکت‌هایی که در سنگر بومی‌سازی قطعات و مواد در شرایط سخت تحریم فعالیت می‌کنند و حاضر به ساخت نمونه از طریق تحقیق، مهندسی معکوس، تست و سعی و خطا هستند، آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

در همین زمینه علی‌یار عراقی، مدیر برنامه‌ریزی خرید شرکت فولاد مبارکه نیز از نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ به نام «دانش‌بنیان» به‌ عنوان نقطه عطف در حمایت و استفاده حداکثری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان کشور نام برد.

 وی تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه، فرایند حمایتی خود را از مرحله شناسایی توانمندی‌ها تا توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای استراتژی‌های شرکت برنامه‌ریزی و عملیاتی کرده است. به همین منظور فرایند تخصیص کد تامین‌کنندگی در راستای توسعه قابلیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، بازنگری و شرایط مورد نیاز برای ورود به لیست تامین‌کنندگان فولاد مبارکه برای این سرمایه‌های ارزشمند را تسهیل کرده است.

مدیر برنامه‌ریزی خرید شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۸ تا پایان مهر ماه ۱۴۰۲، به تعداد ۲۸۹ کد تامین‌کنندگی به شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص داده‌ شده است؛ به‌ نحوی که در سال ۱۴۰۱، تخصیص کد تامین‌کنندگی نسبت به سال‌های گذشته، حدودا دو برابر افزایش داشته که این امر بیانگر نگاه کلان فولاد مبارکه به تکنولوژی‌های روز و توسعه قابلیت‌های شرکت دانش‌بنیان است.

محمدتقی رضایی، کارشناس واحد بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه نیز در این راستا مطرح کرد: گزارش آخرین وضعیت سفارش‌های ابلاغ‌ شده در هفت‌ ماهه سال ۱۴۰۲، حاکی از این است که بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال طی یک هزار و ۶۹۵ سفارش به ۲۰۶ شرکت دانش‌بنیان از سوی فولاد مبارکه ارائه‌ شده است و این امر حمایت حداکثری فولاد مبارکه از شرکت‌های دانش‌بنیان را نشان می‌دهد.

وی همچنین از حمایت‌های بی‌دریغ مدیریت ارشد شرکت در خصوص ریسک‌پذیری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توان شرکت‌های دانش‌بنیان تشکر و قدردانی کرد و گفت: بدون شک این رویکرد افق روشنی دارد؛ چراکه به تولید علم و ثروت، اشتغال‌زایی و از همه مهم‌تر امیدآفرینی نزد جوانان و نخبگان کشور منجر می‌شود.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=34405

نوشته‌های مشابه

12اردیبهشت
عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید نوار نقاله الشتر آغاز شد
12اردیبهشت
فولاد مبارکه، بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد:

فولاد مبارکه، بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲

12اردیبهشت
کارگر نمونه و نخبه کشوری از شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر انتخاب شد

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.