• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران مطرح کرد:

برنامه‌ریزی برای احداث شهرک صنایع پایین‌دستی فولاد آلیاژی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر : 42563
  • 19 فروردین 1403 - 8:31
برنامه‌ریزی برای احداث شهرک صنایع پایین‌دستی فولاد آلیاژی در سال ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: برای تحقق شعار سال در نظر داریم تا یک شهرک صنایع پایین‌دستی فولاد آلیاژی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری مردم در کنار شرکت فولاد آلیاژی ایران احداث کنیم تا هم توسعه بازار را رقم بزنیم و هم محصولات جدید تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: برای تحقق شعار سال در نظر داریم تا یک شهرک صنایع پایین‌دستی فولاد آلیاژی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری مردم در کنار شرکت فولاد آلیاژی ایران احداث کنیم تا هم توسعه بازار را رقم بزنیم و هم محصولات جدید تولید کنیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران، محمد کمال‌زاده در دیدار نوروزی با جمعی از مدیران و معاونان این شرکت با تاکید بر رکوردهای به‌ دست‌ آمده در شرکت فولاد آلیاژی ایران طی سال ۱۴۰۲، بیان کرد: این شرکت علی‌رغم تمام چالش‌های موجود در صنعت فولاد از انرژی گرفته تا ارز، توانست ۱۷ رکورد در عرصه تولید، فروش، صادرات و حمل‌ونقل به دست آورد.

وی این موفقیت‌های به‌ دست‌ آمده را نشان‌دهنده عزم و همت جمعی خانواده بزرگ فولاد آلیاژی ایران دانست و خاطرنشان کرد: رکوردهای ثبت شده در طول سال، باعث افزایش حدود ۲۰ درصدی فروش، ۱۳۰ درصدی صادرات و ۱۳ درصدی تولید شرکت فولاد آلیاژی ایران شد و ما توانستیم در این مجموعه با صرف فعل خواستن شعار سال ۱۴۰۲ را که همان رونق تولید بود، محقق کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و با تاکید بر این موضوع که پاشنه آشیل اقتصاد کشور اقتصاد دستوری یا همان اقتصاد دولتی است، عنوان کرد: یکی از اهداف مهم سال جدید با توجه‌ به فرمایشات مقام معظم رهبری، خروج از اقتصاد دولتی و سپردن آن به بخش خصوصی و مردم است؛ چراکه اقتصاد پویا با مشارکت بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود.

 کمال‌زاده در ادامه با تاکید بر اینکه تلاش ما در شرکت فولاد آلیاژی ایران تحقق شعار سال جدید است، خاطرنشان کرد: برای تحقق شعار سال در نظر داریم تا یک شهرک صنایع پایین‌دستی فولاد آلیاژی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری مردم در کنار شرکت فولاد آلیاژی ایران احداث کنیم تا هم توسعه بازار را رقم بزنیم و هم محصولات جدید تولید کنیم.

وی بر این موضوع نیز اشاره کرد که شرکت فولاد آلیاژی ایران تلاش می‌کند تا فضایی را فراهم کند که مزیت اقتصادی به همراه داشته باشد تا تمایل مردم به سرمایه‌گذاری را افزایش دهد و به همین دلیل به دنبال ایجاد زیرساخت‌های مناسبی است.

 انقلاب چهارم صنعتی رمز ماندگاری در بازار است

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه سال جدید، سال بسیار پرچالشی برای مجموعه فولاد آلیاژی ایران خواهد بود، اظهار داشت: سال ۱۴۰۳، سالی سخت و پرکار برای شرکت فولاد آلیاژی ایران است اما تلاش کرده‌ایم تا برگزاری کارگروه‌های راهبردی، یک استراتژی مناسب و کارآمد برای مجموعه تدوین کنیم و بتوانیم با افزایش بهره‌وری، سود مجموعه خود را حفظ کنیم.

کمال‌زاده پیاده‌سازی و اجرای انقلاب دیجیتال در شرکت فولاد آلیاژی ایران را از مهم‌ترین برنامه‌های این مجموعه در سال جدید دانست و ادامه داد: برای باقی‌ ماندن در بازارهای رقابتی دنیا، راهی به جز رفتن به سمت هوش مصنوعی و انقلاب دیجیتال نداریم و به همین منظور برنامه‌ها و راهبردهای مناسبی را تهیه و تدوین کرده‌ایم که امیدواریم در سال جدید با اجرا و پیاده‌سازی آن در شرکت، به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم.

وی با اشاره به ظرفیت تولید فولاد در کشور، مطرح کرد: ما می‌توانیم با ایجاد چرخه بهره‌وری حدود ۱۵ میلیون تن به ظرفیت تولید فولاد کشور کمک کنیم اما چون سیستم با نگرش دولتی اداره می‌شود، هیچ حرکتی برای افزایش بهره‌وری در تولید اتفاق نمی‌افتد؛ در صورتی‌ که در بخش خصوصی تاکید بر بهره‌وری در تولید و افزایش سود است و همین موضوع باعث جهش تولید می‌شود.

 این فعال حوزه صنعت در ادامه صحبت‌های خود با بیان این موضوع که اگر مشارکت مردمی در کشور اتفاق بیفتد، نوع مدیریت نیز تغییر می‌کند، تاکید کرد: نقطه قابل‌ اتکا در جهش تولید، توجه به بهره‌وری بوده و این امر نیز یک بحث مدیریتی و ایدئولوژی است؛ چراکه بهره‌وری نیاز به تفکر و برنامه‌ریزی دارد و زمانی که تولید با مشارکت مردم صورت بگیرد، مدیریت از بخش دولتی به سمت بخش خصوصی سوق داده می‌شود و این یعنی فرهنگ و ایجاد بهره‌وری بیشتر.

 ایجاد اقتصاد دفاعی در کشور با مشارکت مردم

کمال‌زاده در ادامه اقتصاد دفاعی را یک اصل برای پیشبرد سرمایه‌گذاری در کشور دانست و بر این موضوع تاکید کرد که منظور از اقتصاد دفاعی این است که اقتصاد قوی می‌تواند کشور را از مخاطراتی که با آن درگیر است، محافظت کند؛ چراکه جنگ در دنیای امروز جنگ اقتصادی بود و پاشنه آشیل اقتصاد دفاعی نیز مشارکت مردم است.

وی در پایان بر این موضوع تاکید کرد که یک اقتصاد در صورتی می‌تواند امنیت مرزهای کشور را در پی داشته باشد که بتواند علاوه بر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی، سرمایه‌گذاری کشورهای همسایه را هم به همراه داشته باشد؛ چراکه هر کجا سرمایه‌گذاری ایجاد شود، جنگ از آن منطقه دور شده و کشورها برای رشد اقتصادی خود نیاز به سرمایه‌گذاری دارند و ایجاد اقتصاد دفاعی همراه با مشارکت مردمی و عدم تصدی دولت امری لازم و ضروری است.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=42563

نوشته‌های مشابه

12اردیبهشت
بازدید رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب لامرد از سالکو
در راستای حمایت و رفع موانع تولید انجام شد؛

بازدید رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب لامرد از سالکو

12اردیبهشت
ممیزی اولیه ۵S در سایت پارسیان انجام شد
با هدف استقرار نظام آراستگی،

ممیزی اولیه ۵S در سایت پارسیان انجام شد

12اردیبهشت
تفاهم‌نامه هلدینگ حمل‌و‌نقل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و سالکو امضا شد

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.