• امروز : سه شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 May - 2024

حضور غول‌های بزرگ معدنی و صنعتی کشور در نمایشگاه زاهدان

  • کد خبر : 39477
  • 14 بهمن 1402 - 15:08
حضور غول‌های بزرگ معدنی و صنعتی کشور در نمایشگاه زاهدان
نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته طی روزهای ۱۷ تا ۲۰ بهمن ماه سال جاری در زاهدان برگزار می‌شود و هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات «ومعادن» به همراه گروهی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر خود، در این رویداد حضوری پررنگ خواهد داشت.

نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته طی روزهای ۱۷ تا ۲۰ بهمن ماه سال جاری در زاهدان برگزار می‌شود و هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات «ومعادن» به همراه گروهی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر خود، در این رویداد حضوری پررنگ خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، محمدرضا مقیسه، مدیر روابط‌ عمومی هلدینگ «ومعادن» با اشاره به اهمیت حضور شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این رویداد تخصصی، بیان کرد: با توجه به اینکه اخیرا مقام معظم رهبری و همچنین وزیر صمت، تاکید ویژه‌ای بر پیگیری طرح‌های توسعه‌ای در استان سیستان و بلوچستان داشته‌اند و هلدینگ «ومعادن» نیز طرح‌های مهمی به‌ ویژه پروژه مجتمع مس جانجا را در این استان در دست اجرا دارد، مجموعه مدیران مجموعه تاکید خاصی برای حضور پررنگ و موثر در این رویداد دارند.

وی افزود: خوشبختانه با همراهی و هماهنگی سایر شرکت‌ها، گروه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در قالب حدود ۱۰ شرکت سرمایه‌پذیر خود در این نمایشگاه حضور دارد. لازم به ذکر است که از پیگیری سازمان ایمیدرو و همراهی شرکت‌های معدنی و صنعتی گل‌گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گهرزمین، تجلی توسعه معادن و فلزات، توسعه صنایع مس جانجا، مدیریت بین‌المللی همراه (جاده، ریل و دریا)، گسترش کاتالیست ایرانیان، معدن‌کار باختر و بازرگانی معادن و صنایع معدنی (ایمیکو) تشکر ویژه‌ای داریم.

مدیر روابط‌ عمومی هلدینگ «ومعادن» عنوان کرد: طی سال‌های گذشته، اقدامات اکتشافی خوبی از سوی بخش دولتی و خصوصی در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته و نتایج بسیار امیدوارکننده‌ای به‌ دست آمده‌ است. این استان از حیث ذخایر معدنی یکی از استان‌های غنی به شمار می‌آید؛ بنابراین بسیار ضروری است این پتانسیل‌ها هم به مردم استان و هم سرمایه‌گذاران بخش خصوصی معرفی شود.

مقیسه تاکید کرد: یکی از رسالت‌های اصلی رسانه‌ها، کمک به معرفی این پتانسیل‌ها است تا صنایع مزیت‌دار هر منطقه به شایستگی معرفی شوند و اقدامات مناسب در جهت شکوفایی و توسعه آن منطقه صورت گیرد.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه‌ها نیز علاوه بر اینکه مردم محلی را نسبت به پتانسیل‌ها و مزیت‌های منطقه خود آشنا می‌کند، می‌تواند‌‌ به عنوان بستری برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی عمل کند و به‌ طور بالقوه منجر به افزایش سرمایه‌گذاری در آن منطقه شده و نقطه عطفی در جهت توسعه اقتصادی و فرهنگی تلقی شود.

مدیر روابط‌ عمومی هلدینگ «ومعادن» تصریح کرد: شاید بهتر باشد تمام توجه خود را به برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادها در پایتخت و شهرهای بزرگ معطوف نکنیم و در جهت توسعه متوازن اقتصادی در سراسر کشور، صنایع مزیت‌دار هر منطقه را شناسایی کرده و به مردم و سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

مقیسه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه‌ها اغلب شامل برنامه‌های آموزشی، کارگاه‌ها و سمینارهای جانبی هستند، این فرصت‌ها امکان انتقال دانش، توسعه مهارت و ظرفیت‌سازی را برای جامعه محلی فراهم می‌کند.

وی اضهار داشت: با این حال، باید اطمینان حاصل شود که نمایشگاه‌ها به گونه‌ای سازماندهی می‌شوند که از توسعه پایدار بلندمدت حمایت کنند و به‌ طور خاص در نمایشگاه‌‌های تخصصی حوزه معدن و صنایع معدنی، شیوه‌های معدن‌کاری مسئولانه مورد تاکید قرار گیرد و به نگرانی‌های اجتماعی و زیست‌محیطی مرتبط با فعالیت‌های معدنی رسیدگی شود. همکاری با جوامع محلی، مشارکت ذی‌نفعان و برنامه‌ریزی مناسب برای به حداکثر رساندن تاثیرات مثبت منطقه‌ای و توجه ویژه به پیوست فرهنگی متناسب با هر منطقه، در اجرای پروژه‌ها بسیار مهم است.

مدیر روابط‌ عمومی هلددینگ «ومعادن» مطرح کرد: اجرای پروژه عظیم مس جانجا در شمال استان سیستان و بلوچستان، از جمله حرکت‌های موثری است که انتظار می‌رود با به ثمر نشستن آن گامی موثر در توسعه، آبادانی و اشتغال‌زایی این منطقه برداشته شود.

یادآور می‌شود اواخر بهمن ماه ۱۴۰۰، کنسرسیومی با محوریت شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و همراهی شرکت‌های بزرگ و توانمند معدنی شامل گل‌گهر، چادرملو، گهرزمین، سرمایه‌گذاری غدیر و تجلی توسعه معادن و فلزات برنده مزایده معدن مس جانجا در شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد و بهره‌برداری از معدن مس جانجا به مدت ۲۵ سال به این کنسرسیوم سپرده شد.

پس از تشکیل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا، اقدامات زیربنایی همچون تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی و توپوگرافی منطقه و همچنین حفاری و باطله‌برداری آغاز شد. مدت احداث کارخانه کنسانتره ۱۳۰ هزار تنی، پنج سال در نظر گرفته شده و برآورد می‌شود این کارخانه تا ابتدای سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری برسد. هم‌اکنون حدود ۱۲۰ نفر در این پروژه مشغول به کار هستند و پیش‌بینی می‌شود پس از بهره‌برداری، اشتغال‌زایی مستقیم برای یک هزار و ۵۰۰ نفر و غیرمستقیم برای ۶ هزار نفر را به دنبال داشته باشد.

لازم به ذکر است که نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته در تاریخ ۱۷ لغایت ۲۰ بهمن‌ ماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان و در شهر زاهدان برگزار می‌شود. حضور پررنگ‌تر بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی و صنعتی کشور نسبت به سال‌های گذشته، از ویژگی‌های نمایشگاه امسال به‌ شمار می‌رود.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=39477

نوشته‌های مشابه

18اردیبهشت
«ومعادن» الگوی ارزش‌آفرینی در کسب‌وکار معدن
با حرکت در راستای توسعه زنجیره ارزش رقم خورد؛

«ومعادن» الگوی ارزش‌آفرینی در کسب‌وکار معدن

18اردیبهشت
اجرای پروژه هوشمندسازی موتورخانه‌های حرارت مركزی شركت فولاد مباركه
در راستای مدیریت و صرفه‌جویی در حوزه مصرف انرژی صورت گرفت؛

اجرای پروژه هوشمندسازی موتورخانه‌های حرارت مركزی شركت فولاد مباركه

18اردیبهشت
بهره‌برداری از بیش از یک هزار مگاوات برق صنایع و معادن
با راهبری ایمیدرو تا پایان سال 1402 صورت گرفت؛

بهره‌برداری از بیش از یک هزار مگاوات برق صنایع و معادن

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.