رضایی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: مشتریان سیمهای تخت به دلیل سفارشی بودن تقاضای آن، در بازار به دنبال این سیمها نیستند ، به هرحال این سیمها فروش روتین ندارند و در مصارف خاص استفاده میشوند. از این سیمها در ساخت ژنراتورهای بزرگ و ترانسهای فشار قوی استفاده میشود، در هر عملیات سیمپیچی که میخواهند سیمها فضای کمتری اشغال کند از سیمهای تخت استفاده میکنند؛ زیرا دیگر فاصلهای بین ردیفهای سیم وجود نخواهد داشت اما در سیمهای گرد به دلیل فضای بین سیمها در دورهای مختلف، فضای مورد نیاز برای سیمپیچی نیز محدودتر میشود و باید از محفظه بزرگتری استفاده کرد؛ استفاده از سیم تخت، در واقع هم موجب صرفهجویی در مصرف فولاد میشود و هم بازدهی بهتری دارد.
وی ادامه داد: جدای از مواردی که ذکر شد برای تولید تابلو برق در شینهها از سیمهای تخت استفاده میشود، این سیمهای تخت بدون عایق هستند. اکثر شرکتهای تولیدکننده ژنراتورها، ترانسفورماتورها و تابلوبرقهایی که توان مالی دارند، مستقیم از کارخانجات تولیدکننده سیم تخت مورد نیاز خود را تامین میکنند اما باقی تولیدکنندگان که بضاعت خرید از کارخانهها را ندارند سیم مورد نظر خود را از طریق بازار تامین میکنند.
مدیریت فروشگاه رضایی افزود: مصرفکنندگان بزرگ و قوی، همچون موتوژن و ایرانترانسفو مستقیما از کارخانه تولیدکننده سیم مورد نظر خود را خریداری میکنند اما شرکتهای کوچک یا انفرادی، شرایط خرید از درب کارخانه را ندارند.
رضایی در پایان گفت: استفاده از سیمهای تخت نسبت به نوع گرد آن نیازمند دقت بیشتری است و باید با دقت بسیار و بدون خطای میلیمتری، این سیمها را پیچید، کوچکترین خطا سبب میشود که سیمها در فضای مشخص شده جا نشوند.