• امروز : یکشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 26 March - 2023
مدیر کارگاه ریخته‌گری حضوری:

خطر ورشکستگی ما را تهدید می‌کند!

  • کد خبر : 3405
  • 15 آذر 1399 - 13:04
خطر ورشکستگی ما را تهدید می‌کند!
مدیر کارگاه ریخته‌گری حضوری گفت: برای هر سفارش مجبور هستیم مواد اولیه را گران‌تر از قبل تهیه کنیم؛ این در حالی است که مشتریان ما تمایلی به خرید نقدی ندارند و عمدتا به صورت اعتباری خرید می‌کنند که این امر، موجب ضرردهی و کاهش نقدینگی کارگاه می‌شود زیرا تامین مواد اولیه تنها به صورت نقدی امکان‌پذیر است.

مدیر کارگاه ریخته‌گری حضوری گفت: برای هر سفارش مجبور هستیم مواد اولیه را گران‌تر از قبل تهیه کنیم؛ این در حالی است که مشتریان ما تمایلی به خرید نقدی ندارند و عمدتا به صورت اعتباری خرید می‌کنند که این امر، موجب ضرردهی و کاهش نقدینگی کارگاه می‌شود زیرا تامین مواد اولیه تنها به صورت نقدی امکان‌پذیر است.

محمدرضا حضوری در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: در شرایط کنونی نمی‌توانیم با قدرت سابق فعالیت داشته باشیم زیرا افزایش قیمت مواد اولیه، عرصه را بر هر تولیدکننده‌ای تنگ کرده و علاوه‌براین، تورم و سایر هزینه‌های جاری نیز مشکلات را دوچندان کرده است.

وی افزود: در کارگاه ریخته‌گری حضوری، چهار نفر مشغول به فعالیت هستند و در حال حاضر، پایین‌ترین سطح از نقدینگی و سود را تجربه می‌کنیم.

مدیر کارگاه ریخته‌گری حضوری تصریح کرد: مجموعه ما، تولیدکننده قطعات برنجی و مسی است و از انواع ضایعات مسی و برنجی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کند. قطعات ریختگی به نوعی ماده اولیه برای تولید سایر محصولات محسوب می‌شود و عمده مشتریان ما، خود به فعالیت تولیدی مشغول هستند.

حضوری در ادامه بیان کرد: وقتی در هر دوره خرید مواد اولیه، با افزایش شدید قیمت آن مواجه می‌شویم، طبیعی است که بخواهیم قیمت محصول خود را افزایش دهیم اما مشکلی که در این میان مطرح می‌شود، این است که مشتریان ما تمایلی به خرید نقدی ندارند و عمدتا به صورت اعتباری خرید می‌کنند که این امر، موجب ضرردهی و کاهش نقدینگی کارگاه می‌شود.

این تولیدکننده خاطرنشان کرد: در درازمدت فروش اقساطی برای ما مشکل‌ساز می‌شود زیرا باید ماده اولیه را به صورت نقدی خریداری کنیم اما مبالغ حاصل از فروش محصول نهایی طی بازه زمانی نسبتا طولانی به دست ما می‌رسد. اغلب مشتریان قطعات ریختگی، واحدهای تولیدی شیرآلات بهداشتی هستند که در حال حاضر تعداد زیادی از آن‌ها فعال بوده اما تمایلی به خرید نقدی ندارند. در نتیجه مجبور هستیم با یک نرخ ثابت به فروش محصول بپردازیم.

وی عنوان کرد: در حال حاضر، به صورت مداوم محصول تولید نمی‌کنیم و حدودا یک یا دو روز در میان، کوره‌ها و دستگاه‌ها را روشن می‌کنیم زیرا با توجه به شرایط بیان شده، فعالیت مجموعه، سفارش‌محور شده است. اگر وضعیت بحرانی که صنعت کشور با آن مواجه است، ادامه یابد، مجبور به اعلام ورشکستگی خواهیم بود زیرا میزان زیان‌دهی کارگاه بیشتر از سوددهی آن است.

مدیر کارگاه ریخته‌گری حضوری با اشاره به افت سطح اقتصادی جامعه، اذعان کرد: مشتری شیرآلات و وسایل تزئینی، مردم هستند که اکنون قدرت خرید کمتری نسبت به سابق دارند و این باعث کاهش تقاضا برای این محصولات و به تبع آن، قطعات ریختگی شده است.

حضوری در پایان اظهار کرد: همیشه به عنوان فعال در حوزه فلزات رنگی، تمام نرخ‌های داخلی و خارجی مرتبط با قیمت فلزات را بررسی می‌کنیم تا بتوانیم با پیش‌بینی و برنامه‌ریزی صحیح، از ضرردهی ناشی از نوسانات قیمتی بکاهیم و سودآوری مجموعه را حفظ کنیم اما شرایط کنونی چنان پیچیده شده که امکان هرگونه هدف‌گذاری را از تولیدکنندگان گرفته است.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=3405
برچسب ها
اختصاصی آلومینیوم اختصاصی آهن اسفنجی اختصاصی بلیستر، آند و کاتد اختصاصی بنگاههای فولادی اختصاصی بنگاه های فولادی اختصاصی بنگاه های مس اختصاصی ریخته گری آلومینیوم اختصاصی ریخته گری مس و آلیاژی اختصاصی سنگ آهن،کنسانتره و گندله اختصاصی سیم و کابل برق اختصاصی شمش اختصاصی شمش روی اختصاصی شمش سرب اختصاصی شمش مسی و آلیاژی اختصاصی فولاد آلیاژی اختصاصی فولاد خام اختصاصی قراضه مسی و آلیاژی اختصاصی لوله اختصاصی معدن و تولید معدنی سرب و روی اختصاصی معدن و کنسانتره اختصاصی مفتول اختصاصی مقاطع تخت مسی و آلیاژی اختصاصی مقاطع مسی و آلیاژی و پودر مسی اختصاصی میلگرد اختصاصی ورق پوشش داده شده اختصاصی پروفیل اختصاصی پروفیل و مقاطع و پودر ایمیدرو بورس بورس اوراق بهادار بورس فلزات لندن شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات شرکت فولاد خوزستان شرکت فولاد مبارکه شرکت فولاد هرمزگان شرکت ملی صنایع مس ایران شمش طلا طلا فرابورس فلزات آنلاین قیمت آلومینیوم قیمت مس گفت وگوی خبری گفت و گوی خبری گفت‌وگوی خبری